Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз като се костюмирам и се подстрижа късно, изглеждам много добре. Нямам корем.
И мъже ме заглеждат (вкл. един семеен съсед и фитнес маняк), не се бъзикам, виждал съм погледа им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Нямах предвид да ви сравнявам и да го изкарвам повече от теб, а просто казвам, че ако знае как, дори и простият мъж може да сваля жени.Не е ядрена физика само трябва да се спазват няколко прости правила, които сме дискутирали.
Между другото ти имаш едно голямо предимство-високият ръст.И преди знаех,че жените харесват високи мъже ама сега в Тик ток като гледам клипове ня жени почти всяка сочи като изискване към мъжа на първо място да е висок.Имах един познат колкото теб висок и жените сами му налитаха. Ама той ги пренебрегваше. Мислех, че му има нещо,ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня. Явно и той като мен харесва славянки
И мъже ме заглеждат (вкл. един семеен съсед и фитнес маняк), не се бъзикам, виждал съм погледа им.
Коментар
-
Ние сме приятели с теб, но не ми хареса мнението ти сега.
Има един много важен момент - аз нямам репродуктивен проблем, защото съм си правил изследване и не съм правил безразборен секс.
А въпросният братвочед сигурно има (по негови думи), пробвал е да забременява жени и не става. Освен това е много нервен, и жените не го изтрайват дълго.
Аз съм го канил на море безплатно, той идва стои един ден и си тръгва, че не може да издържа и му било скучно. Освен това жените му бягат при друг мъж и не след дълго стават майки. И ми се струва, че и ти няма да харесваш тези жени, предвид високите ти критерии за хубост,
Между другото ти имаш едно голямо предимство-високият ръст.И преди знаех,че жените харесват високи мъже ама сега в Тик ток като гледам клипове ня жени почти всяка сочи като изискване към мъжа на първо място да е висок.Имах един познат колкото теб висок и жените сами му налитаха. Ама той ги пренебрегваше. Мислех, че му има нещо,ама отиде в Англия и там се ожени за една полякиня. Явно и той като мен харесва славянкиLast edited by Vergil1975; 14.01.2025, 10:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Прост или не,човека чука.Значи знае как се свалят жени.Не си мисли, че жените много харесват интелигентни мъже.Те масово вярват в зодии, магии,родови проклятия ,ходят по врачки и тем подобни глупости. Общо взето начините да се свалят жени не са толкова сложни и дори и прости мъже могат да ги знаят.
Last edited by Evgo; 14.01.2025, 10:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Свако Цако е култов персонаж. И аз го запомних. Стиснат беше май за някаква ракия
Въпросният Свако се казва Илия и обича да краде на дребно повече от 50 г. Сега е на 75 г.
И баща ми е краден от него и то не малко, а сме близки роднини.
Коментар
-
Ако знаеш колко е прост. Баща му е свакото,Last edited by Vergil1975; 14.01.2025, 08:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за свако цако
но мислех, че братчеда е от търновските села
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Матвеевич пък едва ли го интересува как е във Франция. Така че подобен спор може да бъде решен единствено на основата на логически позитивизъм - ти мислиш едно, друг друго и сечението е някъде в някоя бирария. Логическият позитивизъм е понятие в науката, където много неизяснени неща биват обяснявани чрез интерпретации. Но интерпретацията не е нищо повече от научно бръщолевене - няма наблюдение, няма експеримент, има само наливна бира.
От там ли се научи на мъжество,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronБългарски хвалипръцко
Ясно написах как е във Франция. България отдавна не ме интересува
А и по мое време нямаше такива работи.
Следваше се 5 години.
Не заслужаваш да ти изброявам какво съм правил оттогава та до днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за свако цако
но мислех, че братчеда е от търновските села
Коментар
-
Ратко ме е чел внимателно и знае за кого говоря.
но мислех, че братчеда е от търновските селапрепоръка е
Коментар
-
Ратко ме е чел внимателно и знае за кого говоря.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако баща му е свакото, значи братовчед ти ти е брат?
Коментар
-
Ако знаеш колко е прост. Баща му е свакото,
Коментар
Коментар