Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, остави историята. Дай да говорим за жени - коя е по-добра за връзка - готината мацка - красива, осигурена, но без особени прояви на "характер" и дълбочина. Или тази с не толкова добра визия, но въпреки това хубава, с по-малки финансови възможности, но с поглед върху нещата и лека неувереност.
От този микс сам си вади изводите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Каквото и да намериш, то ще е най-доброто за теб. Ще намериш това, което си ти самият.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Мире, остави историята. Дай да говорим за жени - коя е по-добра за връзка - готината мацка - красива, осигурена, но без особени прояви на "характер" и дълбочина. Или тази с не толкова добра визия, но въпреки това хубава, с по-малки финансови възможности, но с поглед върху нещата и лека неувереност.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И да не забравиш да ни поканиш на сватбатаАз ще дойда без жена ми.
Last edited by Vergil1975; 18.01.2025, 13:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
И на мен ми е слабост. Най-интересното е,че на българският престол е седял наследник на Чингис хан-Чака.Син на владетеля на Златната орда Ногай .Като убиват бащата и в България убиват сина му и слагат българин на престола.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Жена в технически университет ми прилича на мъж в училище за балет. Не че няма такива откачалници ...
балетмайстор = дюшеме пич (на турски)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Знам, Евго. Историята ми е слабост. Но когато се говори за династия, винаги се има предвид поколението на даден род, който управлява държава, племе и т.н.
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronПрез последните 30 години във Франция са регистрирани средно около 130 000 развода годишно. Тази цифра обаче крие значителни колебания: пикът е достигнат през 2005 г. със 155 000 развода, докато през 2020 г. броят на разводите спада до 78 000, главно поради пандемията.
Въпреки че разводът по взаимно съгласие без съдия представлява повече от половината от всички разводи (55 %), този показател е 30 % за „развода на основание приемане на принципа на разпадане на брака“, 10 % за развода на основание трайно увреждане на брачната връзка и 7 % за развода на основание вина.
Що се отнася до основанията за развод, изневярата е на първо място в списъка. Всъщност 30 % от разводите са причинени, пряко или косвено, от явна или скрита изневяра, следвани от домашното насилие и жестокото поведение (пристрастия, ревност). Тази тройка е следвана от несъвместимост между двойката (планове, бъдеще, отглеждане на деца), парични проблеми, работа и накрая роднини.
Възрастовата група, в която разводите са най-често срещани, е между 39 и 59 години. Хората на четиридесет и петдесет години са причина за повече от половината от всички разводи всяка година (64 %). На възрастните хора (над 60 години) се падат 15 %. При хората над 70-годишна възраст този процент спада до по-малко от 1 %. На хората под 30 години се падат едва 10 %.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Кера Тамара няма деца, вкл. от Султан Мурад. Обаче била любима жена на султана и до днес е почитана от турците. Тя е спомогнала да няма жестокости над българите в първите години на робството.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеМного са добри българките пък всеки втори брак завършва с развод.Имам поне 20 разведени познати и нито един не се ожени повторно.Пък не им липсват жени за секс. Явно не е чак толкова добра перспективата отново да се оженят за българки.
Ожени се през 2000 г., бяха хубава двойка, имат и голям син.
Пичът каза, че 23 г. е бил под турско робство. Сега живее сам в апартамента си, все още изглежда много добре, висок, без корем. И не влачи мадами, въпреки че би могъл. Каза, че не използва социалните мрежи.
Та всеки си има някаква драма. Важното е да има репродукция. Харесвам мнението и стратегията на Кубрат и Тервел,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Малко по-обстойно за Кера Тамара, че нещо ми се губи на коя династия е дала начало?
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronЖена ми (инж.к.т.н.) подскочи и каза:
"Тоя ... да си провери родословното дърво !
Има нещо турско / мюсюлманско в репликите му"
Иначе сме номер едно в Европа по жени с технически специалности и аз се гордея с нашите жени.
- 1 like
Коментар
-
Малко по-обстойно за Кера Тамара, че нещо ми се губи на коя династия е дала начало?
Наздраве!
Коментар
Коментар