Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Ти си чувал някакви неща, а аз съм живял в Западна Европа. Излиза, че твой "стиснат" познат ти е казал, че не посреща гости (както теб!) - и ти му вярваш и споделяш това на принципа "една жена ми каза"...
Живял съм в Швейцария и в Белгия. Моите впечатления не съвпадат с твоите. Нещо повече - независимо в кой момент сега реша да отида на гости - бих се възползвал от гостоприемството (в централна Швейцария, на Женевското езеро, или в източна Белгия). Със сигурност бих могъл да отида за няколко дни при много добри мои познати.
И се правят "богати софри от сърце" ЕЖЕДНЕВНО! А отношението им към възрастните НЯМА ОБЩО С ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ В БЪЛГАРИЯ!
Да си дойдем на думата: синът поднася кафе и паста на живият родител и гали ръката му, докато приключи вечерята!
През времето, докато съм бил там - синът държеше да ме запознае с всички свои 24 братовчеди и приятели! Имаше много готин приятел от Испания, който ни прави паеля... Един от братовчедите му - дойде с дъщеря си от Франция (в Швейцария)...
Чувал си нещо и те гложди да споделиш и да "обобщиш". Айде - давай го малко по-внимателно с обобщенията, а? Не (се) изхождай от личен "опит"...
Коментар