IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Добре, де! Теб ще те оставим да плащаш на жена и любовница
    Наздраве!
    Хахаха, така като си драскаме се сетих за един стар виц:

Пешо:
    - При бай Тошово време, вземах 300 лв. и имах три любовници. Сега вземам 1000 лв. и имам три кредита.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Кака, на ратко така сладко му върви приказката, че едва ли ще му се наложи да плаща каквото и да било. По-скоро си го представям в образа на оня руснак с 5-те жени от на Миро историите. Да разделя и владее. Наздраве!
      Само като си помисля, че тези пет жени вървят в комплект с пет броя тъщи и ми става мъчно за Плъха. Честно
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        и как изведнъж аз останах да плащам за операции на корейките!?
        като аз на беърчо ги предложих.
        Добре, де! Теб ще те оставим да плащаш на жена и любовница
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Мани, голема фиксация му е това с кръвните линии. Може да е самият прероден Чингис. Нищо не се знае. 3Д битието е мистерия.
          някъде бях мернал, че според изследване в около 16 000 000 000 /16 милиона/ човека има гените на чингис.
          та може и да си права.
          препоръка е

Коментар

• и как изведнъж аз останах да плащам за операции на корейките!?
            като аз на беърчо ги предложих.
            препоръка е

Коментар

Колко пъти да ти обяснявам, че свалката не е операция с калкулатор и в свалката 2+2 не винаги е равно на 4.

Тя ти е казала друго нещо, ама ти си разбрал това, което си искал да разбереш.
              А бе квото и да му е казала, вкара ли я в бърлогата...след няколко коктейла може рязко да смени курса. Сама жена качи ли се в колата и после у къщата, работата е ясна. Няма нужда от декларации и клетви.

Коментар

Ако имаш предвид дали имам деца - в момента не. След година-две, може би.
                ОК,

горе долу това имах предвид

Коментар

Да бе да, щото не са твоите аргументи. Нема да се караме днеска. Мързи ме.
                  Знаеш ли защо Медичите, които са управлявали Флоренция столетия, престават да я управляват?Ами,защото последният управител от рода Медичи е бездетен, а няма и близки роднини от рода.Ето затова кръвните връзки са важни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Как точно искаш да ги приема - не се държаха много сърдечно и си правеха сметка да ме използват и да отидат на безплатно море.

Разбирам да пуснат........вече е друго нещо,

Аптекарката можеше да ме покани у тях.......Тя търси мъж от 2018 г, а едва през 2022 се беше сгодила за някакъв, на 40+ е тя в момента. Понеже не си беше написала реалните години в сайта, но е завършила 2005г.
                    Колко пъти да ти обяснявам, че свалката не е операция с калкулатор и в свалката 2+2 не винаги е равно на 4.

Тя ти е казала друго нещо, ама ти си разбрал това, което си искал да разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щом вярваш в прераждане,зодии и тем подобни глупости, то всякакви аргументи са излишни при теб.
                      Да бе да, щото не са твоите аргументи. Нема да се караме днеска. Мързи ме.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Хммм, ако само две от тези четири корейки решат да си направят пластични операции и да си купуват от тяхната свръх скъпа органична козметика, плъхът се е втарлил и с двата крака.
                        Наздраве!
                        Кака, на ратко така сладко му върви приказката, че едва ли ще му се наложи да плаща каквото и да било. По-скоро си го представям в образа на оня руснак с 5-те жени от на Миро историите. Да разделя и владее. Наздраве!

Коментар

Аптекарката ми беше писала:

"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."

Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.

Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,

Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
                          Ако имаш предвид дали имам деца - в момента не. След година-две, може би.

Коментар

Мани, голема фиксация му е това с кръвните линии. Може да е самият прероден Чингис. Нищо не се знае. 3Д битието е мистерия.
                            Щом вярваш в прераждане,зодии и тем подобни глупости, то всякакви аргументи са излишни при теб.

Коментар

Хахаха, колко му е бе Ратко. Те на 2 корейки издръжката им е колкото на 1 нашенка. За 4 ще трябва сухо, колкото за жена и любовница.
                              Хммм, ако само две от тези четири корейки решат да си направят пластични операции и да си купуват от тяхната свръх скъпа органична козметика, плъхът се е втарлил и с двата крака.
                              Наздраве!
                              Мечо

Коментар

Аптекарката ми беше писала:

"Ти да не мислиш, че като дойда на вилата ти, ще ти пусна. Предпочитам нещата да станат по естествен начин, постепенно."

Аз си замълчах, но не съм настоявал да ми идва.

Не ги питам директно: "Ще пускаш ли?" Една друга ми разправяше, че е готова да дойде на море на вилата ми, но е с консервативно възпитание и иска само като приятели. Аз приятелки за кафе и за small talk си имам,

Интересно ми е, дали Лошия мечок, който явно е пич, вече е депозирал материал където трябва,
                                И ти си ги приел буквално тия приказки.

Момчета, помогнете му малко на Евго.

Коментар

Working...
                                X