Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
А според мен в случая има типична женска солидарност. Жените никога не признават изневяра. Като вицът за руснака,който заварил жена си на калъп с друг мъж и тя му казала:"Серьожа на мен ли вярваш или на очите си?".
В случая със снимката на принц Филип на млади години просто виждам прилика.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Той и така вече се е бил отказал от длъжността си. Мисля, че е отишъл да си живее спокойно старините в Австралия.
Наздраве!
П.П. Според мен приликата на Хари с дядо му на младини е по-голяма от тази с Хюйт. Въпрос на виждане и нагласа.Last edited by mirodes; 10.11.2022, 17:36.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Мисля, че са за под 100 лева вече тестовете. Лошото е, че дори и хора, които нямат съмнения, може да се изненадат от резултатите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
И каква полза би имал икономът да си навлече могъщи врагове като кралското семейство. И да не му се случи нищо,то вратите за него като иконом в други аристократични семейства ще са затворени.
Наздраве!
П.П. Според мен приликата на Хари с дядо му на младини е по-голяма от тази с Хюит. Въпрос на виждане и нагласа.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не са чак толкова чести подобни случаи. Жените си правят сметка, че това може да се разкрие някой ден. Докато ако само изневерява, не я ли хванат в крачка винаги ще има съмнения. Ама надали се омъжват с цел да забременеят от един,а друг да се води баща.
При Даяна е било друго-Чарлс изобщо е отказвал да прави секс с нея и тя си е намерила любовник.
Коментар
-
Мисля, че са за под 100 лева вече тестовете. Лошото е, че дори и хора, които нямат съмнения, може да се изненадат от резултатите.
При Даяна е било друго-Чарлс изобщо е отказвал да прави секс с нея и тя си е намерила любовник.Пък и като принцеса трудно е можела да направи аборт.Last edited by mirodes; 10.11.2022, 17:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хайде няма нужда от такова блаженство.Сега поне бързо могат да се проверят как стоят нещата ако някой има съмнения относно бащинството си.Но явно ще е голям удар за всеки мъж да разбере подобно нещо.
Коментар
-
Само напомних на аудиторията тук, че докато невежеството е блаженство, то знанието носи тежкото си бреме, което не всеки е готов да носи.
Коментар
-
Няма значение кой отглежда и възпитава детето,а чий гени носи.Трима от прадядовците ми като са умрели млади във войните и не са отглеждали и възпитавали децата си да не би да не са им бащи?Същевременно ако отглеждаш чуждо дете ,то няма нищо общо генетически нито с теб,нито с предците ти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНали някой от четящите тук мъже, няма да сглупи и да си направи ДНК тест на потомството? Хората дискутират само хипотетично, какви възможности има пред кралския двор. Но моля ви, не правете това в къщи! Щом ги отглеждате и възпитавате, полагайки ежедневни грижи за децата и лишения за вас, значи са си ваши деца и няма нужда от доказателства.
Коментар
-
Ха, ха..., нека приятелите ти да продължават да си мислят така. Непредпазливост, неграмотност, безхаберие - да. Случайност - не.
Икономът би имал същата полза каквато, ако излъже. Той така или иначе е взел доста пари за интервюто.
Наздраве!
Коментар
-
Да, точно тя е.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение- Тате, тате, излезе ли резултата от ДНК-теста?
- Вече ми викай "чичо Пешо".
==================================
tnm май за тази снимка говори
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар