IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Женска солидарност можеш да търсиш в коментара ми, където казвам, че при такъв мъж, всяка уважаваща себе си жена трябва да си хване любовник.
    В случая със снимката на принц Филип на млади години просто виждам прилика.
    Наздраве!
    Ами виж и приликата с Хюит.Пиша от телефона и не мога да постна линк,ама ги има снимките в нета. Приликата е потресаваща.Дали е случайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

А според мен в случая има типична женска солидарност. Жените никога не признават изневяра. Като вицът за руснака,който заварил жена си на калъп с друг мъж и тя му казала:"Серьожа на мен ли вярваш или на очите си?".
      Женска солидарност можеш да търсиш в коментара ми, където казвам, че при такъв мъж, всяка уважаваща себе си жена трябва да си хване любовник.
      В случая със снимката на принц Филип на млади години просто виждам прилика.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Той и така вече се е бил отказал от длъжността си. Мисля, че е отишъл да си живее спокойно старините в Австралия.
        Наздраве!

П.П. Според мен приликата на Хари с дядо му на младини е по-голяма от тази с Хюйт. Въпрос на виждане и нагласа.
        А според мен в случая има типична женска солидарност. Жените никога не признават изневяра. Като вицът за руснака,който заварил жена си на калъп с друг мъж и тя му казала:"Серьожа на мен ли вярваш или на очите си?".
        Last edited by mirodes; 10.11.2022, 17:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Мисля, че са за под 100 лева вече тестовете. Лошото е, че дори и хора, които нямат съмнения, може да се изненадат от резултатите.
          Ще почакам да паднат толкова и за произход и ще си барна едно тестче. Да видя таз хубост неземна откъде съм я наследила
          Наздраве!
          Мечо

Коментар

И каква полза би имал икономът да си навлече могъщи врагове като кралското семейство. И да не му се случи нищо,то вратите за него като иконом в други аристократични семейства ще са затворени.
            Той и така вече се е бил отказал от длъжността си. Мисля, че е отишъл да си живее спокойно старините в Австралия.
            Наздраве!

П.П. Според мен приликата на Хари с дядо му на младини е по-голяма от тази с Хюит. Въпрос на виждане и нагласа.
            Мечо

Коментар

Не са чак толкова чести подобни случаи. Жените си правят сметка, че това може да се разкрие някой ден. Докато ако само изневерява, не я ли хванат в крачка винаги ще има съмнения. Ама надали се омъжват с цел да забременеят от един,а друг да се води баща.
              При Даяна е било друго-Чарлс изобщо е отказвал да прави секс с нея и тя си е намерила любовник.
              Тоя учител по езда има доста силно ДНК, щом синът му толкова прилича на него.

Коментар

Мисля, че са за под 100 лева вече тестовете. Лошото е, че дори и хора, които нямат съмнения, може да се изненадат от резултатите.
                Не са чак толкова чести подобни случаи. Жените си правят сметка, че това може да се разкрие някой ден. Докато ако само изневерява, не я ли хванат в крачка винаги ще има съмнения. Ама надали се омъжват с цел да забременеят от един,а друг да се води баща.
                При Даяна е било друго-Чарлс изобщо е отказвал да прави секс с нея и тя си е намерила любовник.Пък и като принцеса трудно е можела да направи аборт.
                Last edited by mirodes; 10.11.2022, 17:20.

Коментар

Който се доверява, без да проверява - Не може да управлява!

Коментар

Хайде няма нужда от такова блаженство.Сега поне бързо могат да се проверят как стоят нещата ако някой има съмнения относно бащинството си.Но явно ще е голям удар за всеки мъж да разбере подобно нещо.

Коментар

Само напомних на аудиторията тук, че докато невежеството е блаженство, то знанието носи тежкото си бреме, което не всеки е готов да носи.
                      Хайде няма нужда от такова блаженство.Сега поне бързо могат да се проверят как стоят нещата ако някой има съмнения относно бащинството си.Но явно ще е голям удар за всеки мъж да разбере подобно нещо.

Коментар

Няма значение кой отглежда и възпитава детето,а чий гени носи.Трима от прадядовците ми като са умрели млади във войните и не са отглеждали и възпитавали децата си да не би да не са им бащи?Същевременно ако отглеждаш чуждо дете ,то няма нищо общо генетически нито с теб,нито с предците ти.
                        Само напомних на аудиторията тук, че докато невежеството е блаженство, то знанието носи тежкото си бреме, което не всеки е готов да носи.

Коментар

Нали някой от четящите тук мъже, няма да сглупи и да си направи ДНК тест на потомството? Хората дискутират само хипотетично, какви възможности има пред кралския двор. Но моля ви, не правете това в къщи! Щом ги отглеждате и възпитавате, полагайки ежедневни грижи за децата и лишения за вас, значи са си ваши деца и няма нужда от доказателства.
                          Няма значение кой отглежда и възпитава детето,а чий гени носи.Трима от прадядовците ми като са умрели млади във войните и не са отглеждали и възпитавали децата си да не би да не са им бащи?Същевременно ако отглеждаш чуждо дете ,то няма нищо общо генетически нито с теб,нито с предците ти.

Коментар

Ха, ха..., нека приятелите ти да продължават да си мислят така. Непредпазливост, неграмотност, безхаберие - да. Случайност - не.
                            Икономът би имал същата полза каквато, ако излъже. Той така или иначе е взел доста пари за интервюто.
                            Наздраве!
                            И каква полза би имал икономът да си навлече могъщи врагове като кралското семейство. И да не му се случи нищо,то вратите за него като иконом в други аристократични семейства ще са затворени.

Коментар

Да, точно тя е.
                              Наздраве!
                              Ами то половината англичани ако се снимат така ще кажеш, че имат прилика с Чарлс.Докато на снимките на Хари и Хюит на една и съща възраст все едно гледаш един и същ човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                                - Тате, тате, излезе ли резултата от ДНК-теста?
                                - Вече ми викай "чичо Пешо".

==================================
                                tnm май за тази снимка говори

Да, точно тя е.
                                Наздраве!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X