Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеКато прочетох постовете по-долу виждам, че все пак си имаме разумни законодатели. Ако оставим на долните - не знам.
Особено на оня малоумник миродес, дето предлага хем да е в затвора, хем да му вземат книжката за една година.
Така че не го предлагам аз,а това се прилага според действащото законодателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Е ти отиде много нагоре. Тебе обаче спокойно могат да те ударят по джоба за шофиране в нетрезво състояние, дрогиран и т.н.
Говоя за яки глоби. При работещо събиране - гаранция, че озаптва мераците.
И умират по-малко хора.
Да не говорим че всяка нова кола може да се проследява и във всеки момент се знае дали нарушаваш ЗДвП. Слагат един мущук и ако покаже че имаш наркотици, алкохол и да не може да запалиш колата.
Дори и аз не искам да го въвеждат това - не че пия, ама аповете ще покажат и как ще карам?
Системата е виновна - тя създава работници роби. От какъв зор няма да има и жени роби на мъжете си, както и обратното. Всеки търси да е роб на някой, а не СВОБОДЕН - такъв е осакатен от системата на образование, възпитание. Това са САМО И ЕДИНСТВЕНО ограничаващи нормиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение[/B]
Този спор ще го реши само нейно величество статистиката
Превенция с яки глоби. Яки. Не сегашните символики.
Ти говориш за съдебния етап. Аз ти казвам, че процесът трябва да се улови много преди това.
И как да се улови процесът преди това-във всяка кръчма и дискотека да има полицай, който да следи кой пие и кара след това ли?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да не си светила на хората по домовете, та да знаеш какво се случва там?Това са си лични отношения и не винаги се разкриват.
- 1 like
Коментар
-
Всеки си плаща. Но ти не си живял нито година в “западна европа”. Ти преразказваш новини взети от сензационни или алтернативни медии.
Никъде не твърдя, че всичко на запад е цветя и рози.
Само споделям ако видя действащ модел. Толкоз.
За почерненото бъркаш. Пред очите ми за 20 години се измениха нещата и се подобриха по темата за която изначално си коментираме.
- 1 like
Коментар
-
Хрушчов на един партиен конгрес е обещал,че до 10 години нямало да има нито един престъпник,ти си втората,която твърди подобно нещо. Според НК ако някой е хванат да кара пиян или дрогиран задължително се осъжда на лишаване от свобода. Ако е без предишни нарушения минава с условна присъда,ама ако има и предишни осъждания може да влезе и в затвора. Всеки ден се хващат десетки пияни и дрогирани шофьори. Какво повече от това да се направи?
Превенция с яки глоби. Яки. Не сегашните символики.
Ти говориш за съдебния етап. Аз ти казвам, че процесът трябва да се улови много преди това.
После - при рецидив - десет годинки да не им мърдат. Единственото ми опасение е, че няма да остане население.Last edited by Arana; 17.12.2022, 20:55.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Въпросът е така да ги стегне системата, че да не си помислят да пият и да се дрогиран преди да седнат зад волана.
- 1 like
Коментар
-
Кои правила не се спазват?Да не би в Западна Европа да се спазват винаги правилата?Спазване на правилата ли му казваш това,което се случи в Нидерландия и Франция по време на празненствата на мароканските фенове?Или всекидневните бомбени взривове в Швеция?Или многобройните изнасилвания пак в Швеция?Спазване на правилата ли е прикриването във Великобритания на пакистански банди, изнасилили стотици дори и хиляди момичета?
И никаква по-добра чужда практика няма.Обясних те какво се прави срещу домашното насилие. Единствено трябва жертвите да съдействат на съответните органи. Като не го правят няма как и да получат защита.
Никъде не твърдя, че всичко на запад е цветя и рози.
Само споделям ако видя действащ модел. Толкоз.
За почерненото бъркаш. Пред очите ми за 20 години се измениха нещата и се подобриха по темата за която изначално си коментираме.Last edited by Arana; 17.12.2022, 20:47.
- 1 like
Коментар
-
А в България пияни и дрогирани шофьори влизат и в затвора.Last edited by Arana; 17.12.2022, 20:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега вече ми харесваш. макар, че бих ги завишил до много добри.
а като добавим и, че правилата не са задължителни, отиват до почти отлични.
- 1 like
Коментар
-
Е ти отиде много нагоре. Тебе обаче спокойно могат да те ударят по джоба за шофиране в нетрезво състояние, дрогиран и т.н.
Говоя за яки глоби. При работещо събиране - гаранция, че озаптва мераците.
И умират по-малко хора.
Коментар
-
Глупости на търкалета. България е със средно добри условия за живот и даже по много параметри надвишава западни държави.
Просто не се спазват правилата.
а като добавим и, че правилата не са задължителни, отиват до почти отлични.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар