If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ратко, много ме кефи как целиш от раз слабите места ако пича така лесно се дразни и влиза в обяснителен режим пред “жена му”, това че е измил чиниите е най-малкия проблем
Важно е жената да е ценна за себе си. Именно ако не се научи да цени себе си може да има сериозни проблеми.
Различните мъже ценят различни неща.
Ако забелязваш тук дори в тази тема, о чудо, не всички мъже мислят като теб
Оставям Ви за малко. Сиеста тайм
То затова е и пълно с "ценни" стари моми, които не са оценени от мъжете. Така както мъжете трябва да имат определено поведение, за да се харесат на жените, същото се отнася и до жените.
А най-интересното е,че негативно отношение към старите моми имат другите жени,а не мъжете.
Викаш ако трябва и 100 ключа да отключат ключалката,докато намери правилния.
Да ама тая ключалка после няма да е толкова ценна за избраният ключ.
В крайна сметка мъжете и жените ценят различни неща в срещуположният пол.
Важно е жената да е ценна за себе си. Именно ако не се научи да цени себе си може да има сериозни проблеми.
Различните мъже ценят различни неща.
Ако забелязваш тук дори в тази тема, о чудо, не всички мъже мислят като теб
Започваш да се повтаряш с този лаф. Ето ти тука един друг лаф:
“Търпението е дърво с горчиви корени, но със сладки плодове”. Древна персийска поговорка.
Съвременната жена трябва търпеливо да намери правилният партньор и да не бърза.
Викаш ако трябва и 100 ключа да отключат ключалката,докато намери правилния.
Да ама тая ключалка после няма да е толкова ценна за избраният ключ.
В крайна сметка мъжете и жените ценят различни неща в срещуположният пол.
Истината е една-един ключ е ценен ако е отключвал много ключалки,една ключалка е ценна ако я е отключвал само един ключ
Пък тия лафове за самоувереността ги разправяй на някой друг.
Започваш да се повтаряш с този лаф. Ето ти тука един друг лаф:
“Търпението е дърво с горчиви корени, но със сладки плодове”. Древна персийска поговорка.
Съвременната жена трябва търпеливо да намери правилният партньор и да не бърза.
е, тоя е същия, но сега жена му е много търсена а той не се притеснява и мие чиниите
Абе осъзнай се малко, че почваш да ме дразниш. Очевидно си на години и идея си нямаш какво се случва в инстаграм и социалните мрежи като цяло, всяко що-годе прилично изглеждащо момиче получава десетки съобщения от непознати.
Той мие чиниите- това, че се е случвало, не значи, че генерално мия чиниите.
Много дребна душича изглеждаш, щом за такива тъпотии се хващаш.
Ако мъжът е самоуверен това не е проблем. Зависи и в каква култура е възпитан.
Истината е една-един ключ е ценен ако е отключвал много ключалки,една ключалка е ценна ако я е отключвал само един ключ
Пък тия лафове за самоувереността ги разправяй на някой друг.
Ще ти кажа нещо, което надали мъж ти е казвал-като видя някое бившо гадже не се сещам примерно колко образована и интелигентна е била,а за изпълненията й в секса. При другите мъже не е по-различно.Та хайде няма нужда да целувам по устата някоя, която е целувала определени места на половината мъже,които ще срещнем на разходка.
То ако и това с розовото халатче, татуировчиците и стилизираната брадичка трябва да го броим за "мъж"... мисля, че напълно си се заслужават едни други с момите с двупръстовите джукенца и силиконов пълнеж.
п.п.
Представих си го тоя да дава караул ей тъй както е.
Ще всее огромен респект у всеки нарушител на границата, шъ знайш. Мигрантите направо ше пукат на място....... от смях!
Преди време тук пишеше един с ник Цецко.Беше свястно момче,но разправяше някаква измислена история как се оженил за ученическата си любов и били от 20 години заедно,но тя не искала деца,въпреки че той искал. И постоянно я навивал,но тя не се решавала.Което си личеше,че е скалъпена история. Според мен беше самотен и затова представи тази история.
Но пак казвам,че беше свестен пич.
е, тоя е същия, но сега жена му е много търсена а той не се притеснява и мие чиниите
Ако ти е бил и първият,то те е изпуснал.
Най-здрави са браковете ,при които жената не е била с друг мъж.Щото в женската природа е да сравнява и да търси преимущества на различните мъже,с които е била.
Ако мъжът е самоуверен това не е проблем. Зависи и в каква култура е възпитан.
Преди време тук пишеше един с ник Цецко.Беше свястно момче,но разправяше някаква измислена история как се оженил за ученическата си любов и били от 20 години заедно,но тя не искала деца,въпреки че той искал. И постоянно я навивал,но тя не се решавала.Което си личеше,че е скалъпена история. Според мен беше самотен и затова представи тази история.
Готин беше, според мен имаше жена, но имаха женски репродуктивен проблем, все пак бяха на 40+.
Не, Цецко съм аз, а чакай, фейк профил на жена ми съм. Съжалявам, обърках се....до края на деня миже да стана и Бойко Борисов.
Коментар