IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
    А за да кажеш, че някой ти е наистина приятел, трябва поне една чинийка сол да изядете заедно. Това за което говориш са само добри познати.
    Тъй няма да му говориш!

Фейсбук-приятелите дават всичко, вкл. и иконка на далака си за добруването на виртуалните ортаци!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      В момента работя като счети, не я харесвам тази професия и не съм искал да я работя, но рака се случи. Минал съм и през бизнеса за определено време и смятам пак там да се върна в бъдеще.
      Банкет нали знаеш как се осчетоводява?

Dt Маса / Ct Каса

Тъдява често дебитираме софрата!
      Last edited by Julius_BG; 19.12.2022, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Изобщо не ме влече там, въпреки че съм могал да се възползвам доста пъти.

Не ми отговори каквото те питах. Всеки може да пише каквото иска, те форумите са за това, а админите да трият.

Отделно успях да си намеря доста интернетски приятели и приятелки (Селена и Дъри) от тук.
        Ако си можел да се възползваш значи излъчваш такива сигнали. Обратните ги усещат тези неща и изключително рядко досаждат на строго хетеросексуални мъже. И щом казваш, че не търсиш мъж(аз ти вярвам), следва да помислиш как се държиш и какво излъчване имаш.
        А за да кажеш, че някой ти е наистина приятел, трябва поне една чинийка сол да изядете заедно. Това за което говориш са само добри познати.

П.П. Все се каня да те питам, защо си триеш толкова постове?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

полаксчо, може ли да те ползваме, предимно безплатно за счетоводни въпроси
          Сродна душа откривам напоследък в теб.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Цък, ни безплатно, ни платено....не щЪ....
            А пък аз много добре знам забележителностите по твоя край - бил съм и на ТВ кула, пред Меджиди Табия, минавал съм покрай римската гробница, бил съм в Универсалния мазагин, дори съм пазарувал от там, бил съм много често в Дунавската градина. Знам и лозята и че се раждат страхотни кайсии и грозде.

И че лятото си напичат китениците по балконите масово.

А ти оперативен счетоводител ли си или главен?

Коментар

сега вече ми развали хубавото мнение
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Коментар

Накратко ще ти задоволя любопитството макар да смятам, че не е правилно.
                  Работа хубава няма, работата е средство за удовлетворяване на финансово нужди. В момента работя като счети, не я харесвам тази професия и не съм искал да я работя, но рака се случи. Минал съм и през бизнеса за определено време и смятам пак там да се върна в бъдеще.
                  Като цяло не съм спирал да пътуван, не само по моя край. Родителите ми, да са живи и здрави си живеят там и си ходя да се видим.
                  Студенските години бяха супер макар и да съм прекъсвал заради студенски бригади, но това не мк е попречило. Изкарал съм си едни прекрасни години с много партита и купони в началото. Последните години се кротнах и наблегнах на ученето.

Любовта я намерих, по-скоро тя ме намери до един хладилник на един купон между две смени.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да разкажеш малко за времената преди 20г, когато си работил на няколо работи и въпреки това си ходил по купони с бутилка питие.

Лесно ли си намери хубава, основна работа? Пътуваше ли си често по твоя край?

Кога намери голямата любов,
                    Накратко ще ти задоволя любопитството макар да смятам, че не е правилно.
                    Работа хубава няма, работата е средство за удовлетворяване на финансово нужди. В момента работя като счети, не я харесвам тази професия и не съм искал да я работя, но рака се случи. Минал съм и през бизнеса за определено време и смятам пак там да се върна в бъдеще.
                    Като цяло не съм спирал да пътуван, не само по моя край. Родителите ми, да са живи и здрави си живеят там и си ходя да се видим.
                    Студенските години бяха супер макар и да съм прекъсвал заради студенски бригади, но това не мк е попречило. Изкарал съм си едни прекрасни години с много партита и купони в началото. Последните години се кротнах и наблегнах на ученето.

Любовта я намерих, по-скоро тя ме намери до един хладилник на един купон между две смени.

Коментар

Какво си ме питал?
                      Да разкажеш малко за времената преди 20г, когато си работил на няколо работи и въпреки това си ходил по купони с бутилка питие.

Лесно ли си намери хубава, основна работа? Пътуваше ли си често по твоя край?

Кога намери голямата любов,

Коментар

Изобщо не ме влече там, въпреки че съм могал да се възползвам доста пъти.

Не ми отговори каквото те питах. Всеки може да пише каквото иска, те форумите са за това, а админите да трият.

Отделно успях да си намеря доста интернетски приятели и приятелки (Селена и Дъри) от тук.
                        Какво си ме питал?

Коментар

Как точно гризна моркова?

То от един път не се брои.

А пък в квартала ми две семейни жени........напуснаха мъжете си, от които имат по 2 деца и заживяха с любовник. Привидно изглеждаха много хубави семейства. Явно са малко курвички. Доколкото разбрах новите мъже не са нищо особено, единят е паралия.

Наистина е по-добре да не пишеш, така ще си спестиш подигравките...
                          КОментарите ти ясно показват на къде те влече.....влечете към мъжко.
                          Отново жените виновни, не ти ли минава през главата, че може и мъжете да са виновни или и двете страни?

Спирам да чета и пиша в темата, защото ме караш да ставам груб, а не иска, искам само да помогна......ама пусто, не чуваш....

Весели празници на всички!

Коментар

Аз ви казах, че не съм опитвал от тези греховни неща (мъж с мъж).

Това дали един мъж изглежда мачо.......помага при намирането на работа, при намирането на приятели и когато трябва да му пуснат.

Аз по-скоро се интересувам от съдържанието, не от опаковката на жената.

Много ми хареса категоризацията на Бота за жените, по професия, социален статус и до колко са разкрепостени и палави,

Съвсем скоро ще спра да пиша поне 2 седмици,
                            евго, ти имаш прекалено много познати и приятели тип мачо.
                            ако не внимаваш, какви услуги си правите, може да стане някоя беля
                            снощи гледах /пак/ рокендрола и там един нищо неподозираш тип май отнесе моркова
                            разбира се, каза, че било само танц ..
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Упорито се правиш на ударен за намеците, и също толкова упорито продължаваш да обсъждаш мъже.
                              Аз ви казах, че не съм опитвал от тези греховни неща (мъж с мъж).

Last edited by Evgo; 19.12.2022, 14:40.

Коментар

Не виждам да има проблем.

Нямам представа какъв е камиона на тираджията и джипката на сърбина. И двамата са готини (чисти и стегнати мъже), спортуват, с висок тестостерон и вероятно си вършат работата като за 6.

Единят е от старата школа, а другият е отворен към модерните и европейските ценности,
                                Упорито се правиш на ударен за намеците, и също толкова упорито продължаваш да обсъждаш мъже.

Коментар

Working...
                                X