Първоначално изпратено от Kaizen9
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има и такива.Който търси намира.Ако не е българка ,може и помакиня или туркиня.Миналото лято бяхме със семейството на един спа хотел и там имаше семейство помаци .Мъжът се къпеше в басейна с децата, а помакинята обикаляше наоколо напълно облечена ,с чанта в ръце и се усмихваше като гледаше как се забавляват мъжа и децата й.Такава жена трябва на един мъж,а не някоя принцеса с претенции,на която са се изредили десетки мъже.
Това, което си мислиш за малцинствата не е съвсем така, според мен. Познавам туркиня, която по едно време въртеше трима, имаше си гадже и двама любовника.Last edited by Kaizen9; 03.03.2023, 09:47.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Момата, според традиционните български разбирания, не следва ли да е девствена? Продуцентите ще ударят на камък да намерят такава мома.Ако не е българка ,може и помакиня или туркиня.Миналото лято бяхме със семейството на един спа хотел и там имаше семейство помаци .Мъжът се къпеше в басейна с децата, а помакинята обикаляше наоколо напълно облечена ,с чанта в ръце и се усмихваше като гледаше как се забавляват мъжа и децата й.Такава жена трябва на един мъж,а не някоя принцеса с претенции,на която са се изредили десетки мъже.
Last edited by mirodes; 03.03.2023, 09:20.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеБоже, по тази логика се класираме всички женоря тук
По Великден съм си бугарско. Къде да те черпим?
Почерпки приемам 'секакви......досега не съм върнал никой!
И онлайн да реши някой да прати нещо - не връщам!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТо сега по новите разбирания може да се търси да е девствена само в гърдите и устните!
Демек без сюлюкон, без хюлюрон!А такива /все още/ се намират.
АЙДЕ, ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!
По Великден съм си бугарско. Къде да те черпим?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеМомата, според традиционните български разбирания, не следва ли да е девствена? Продуцентите ще ударят на камък да намерят такава мома.
Демек без сюлюкон, без хюлюрон!А такива /все още/ се намират.
АЙДЕ, ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКо' стана ся с ергенчето - задоми ли се?
Ша пускат ли паралелна версия - "Момата" дето 25 коча да я ухажват?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Мускулестото мишле беше ок не знам що го разкара.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКо' стана ся с ергенчето - задоми ли се?
Ша пускат ли паралелна версия - "Момата" дето 25 коча да я ухажват?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
коя е по-веселата?
брокерчето извади 2 от архивата
някоя от тях ли е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Таз последната много демонична бря. Тръпки ме побиват и сънувам кошмари. Имаше една по-весела и не знам що я разкара.
брокерчето извади 2 от архивата
някоя от тях ли епрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тая ми е по-новата
пачанчо говореше за първата ми снимка
ама мисля, че се бърка с една с хамстер, на хамстерския ми профил
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
пачангата тренира в момента у фитнеса или у кръчмата,