Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не е гей, но е с много високи критерии и иска тунингована жена. А той гради кариера и също дойде от малък провинциален град. И нямаше пари.
Вторият пич, с леките корекции, е лекар по естетична медицина и си е слагал разни неща малко. Не е грозно, като за Холивуд е,Той по има пари от първия.
Не знам какво да ви кажа, в София няма уважение дори между комшии, хората са се овълчили, както беше писал колегата.
Вчера кавалерствах на една комшийка (студентка, наемател), отворих й с чипа, задъжах вратата, пуснах я тя да мине напред, а тя нарочно не се качи с мен в асансьора. И тръгна по стълбите.
Една лелка искаше да ме жени за дъщеря си......и си контактуваме по ф.б., опознаваме се, иска зет, иска внуче, а дъщеря й е малко "манекенка, моделка, тип уруспъ". Казах й "ОК" (на лелята; дори вчера си писахме), дъщерята сега е в София, но не иска среща с непознат и правила фасони на майка си. Към 35 годишна.
Не ми е проблем да си намеря жена извън репродуктивна възраст, там е по-лесно.
На 35 си е самостоятелен човек, който сам си определя битието. И, ако ме питаш, е права, че да не иска да се срещате.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Баце ,честно , такъв словоред имаш ,че се пляскам по челото като те чета . Хубавият мъж който от години се "оправя" сам и не води хетеросексуален полов живот най вероятно е гей .
Вторият пич, с леките корекции, е лекар по естетична медицина и си е слагал разни неща малко. Не е грозно, като за Холивуд е,Той по има пари от първия.
Не знам какво да ви кажа, в София няма уважение дори между комшии, хората са се овълчили, както беше писал колегата.
Вчера кавалерствах на една комшийка (студентка, наемател), отворих й с чипа, задъжах вратата, пуснах я тя да мине напред, а тя нарочно не се качи с мен в асансьора. И тръгна по стълбите.
Една лелка искаше да ме жени за дъщеря си......и си контактуваме по ф.б., опознаваме се, иска зет, иска внуче, а дъщеря й е малко "манекенка, моделка, тип уруспъ". Казах й "ОК" (на лелята; дори вчера си писахме), дъщерята сега е в София, но не иска среща с непознат и правила фасони на майка си. Към 35 годишна.
Не ми е проблем да си намеря жена извън репродуктивна възраст, там е по-лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Има време. Ще те изкарат. Не се впечатлявай много от форумната флора и фауна.
Прочее имаше един екземпляр Кондора. Покри се нейде. Колоритен беше..
Да обобщя, че до момента бях Евго, Цецо и фейк профил на жена ми, освен това съм и льольо, не знам какво е ирония и чехльо и жена ми ме командори както си иска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Благодаря ти, че и мен не ме изкара гей, задето мия чинии. Да ме хапе гърмяща змия звучи по-добре.
Прочее имаше един екземпляр Кондора. Покри се нейде. Колоритен беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Благодаря ти, че и мен не ме изкара гей, задето мия чинии. Да ме хапе гърмяща змия звучи по-добре.
- 1 like
Коментар
-
Баце ,честно , такъв словоред имаш ,че се пляскам по челото като те чета . Хубавият мъж който от години се "оправя" сам и не води хетеросексуален полов живот най вероятно е гей .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не ги познавам ,та да взема отношение. Но от лекари лично съм чувал, че те чукат, която си поискат лекарка и медицинска сестра(бягай от такива). Та са ми чудни подобни истории.Но хора всякакви.
Коментар
-
Сега има ергени и от новия тип:
познавам двама лекари, наближават 40 г., единят търси тунингована тигрица, която да опитоми от години и ми е казал, че не чука.
Другият има много хубава кариера и е пич (с хубав гардроб, дори има леки корекции по лицето, спортува), обаче няма приятелка и живее с коте сфинкс.
Коментар
-
Вероятно се оправя сам, иначе има опит с жени от нета, здрав и хубав мъж е.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Вероятно се оправя сам, иначе има опит с жени от нета, здрав и хубав мъж е.
Та са ми много чудни такива истории за София. Хайде да е някой по-малък гра,в който жените или са избягали или са омъжени,ама за София, където се стичат жени от цяла България.Last edited by mirodes; 28.02.2023, 17:43.
- 1 like
Коментар
-
От години не е топил чушката , ми той най вероятно ако не е бил то е станал импотент . Кви са тия смотаняци дето познаваш , веднъж не каза е тоя ги жули и не прощава и всичко му е 6 . Да няма някъде клуб на смотаняка ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако мъжът гони бройката, трудно би казал за една жена, че е единствена (ясно е, че за него момите "не са нищо особено" - акцентът е върху множественото число, което в случая няма смисъл).
Докато сме по-млади не обръщаме внимание на "несъвършенствата" в характера и лесно "се лъжем". После ставаме пресметливи и обръщаме повече внимание на несъвършенствата, които никога не са преставали да съществуват.
Съвършени жени няма. Не бива да забравяме, че това важи и за мъжете
Коментар
-
Сега има ергени и от новия тип:
познавам двама лекари, наближават 40 г., единят търси тунингована тигрица, която да опитоми от години и ми е казал, че не чука.
Другият има много хубава кариера и е пич (с хубав гардроб, дори има леки корекции по лицето, спортува), обаче няма приятелка и живее с коте сфинкс.
Коментар
-
Има доста стари моми наистина, които чакат принца.
И не са нищо особено, не знам защо се мислят за "Лейди Даяна" или "Мадона", съвсем обикновени са, и това което го имат отдолу, го пазят като съкровище,
Ако мъжът гони бройката, трудно би казал за една жена, че е единствена (ясно е, че за него момите "не са нищо особено" - акцентът е върху множественото число, което в случая няма смисъл).
Докато сме по-млади не обръщаме внимание на "несъвършенствата" в характера и лесно "се лъжем". После ставаме пресметливи и обръщаме повече внимание на несъвършенствата, които никога не са преставали да съществуват.
Съвършени жени няма. Не бива да забравяме, че това важи и за мъжете
- 1 like
Коментар
Коментар