Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Не бих спорил с теб, защото със сигурност ще ме надприказвашОтделно, алтернативната ти икономическа теория, внася смут в душата ми с прекалената си абстрактност. Как така, свиването на паричната маса и повишаването на лихвите, води до повишаване на инфлацията, която пък от своя страна води до поскъпване на парите и инлиране на акциите. Не си нещо последовател на Ердоган... или?
Успех и на теб!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Хихихи, много си те бива в психологията, но може би малко грешиш за моите инвестиционни намерения
Аз съм си доста решителна, нали знаеш приказката - жена с пари е като луд с картечница. Та и аз съм така... обикновенно
Обаче... има едно НО!!!
Очаквам стагфлация. Не толкова заради войната, колкото заради политиките за свиване на паричната маса, вдигането на лихвите и счупените вериги за доставки. Това неминуемо ще доведе до рецесия + увеличаване на инфлацията. Всяка криза е различна и не може да се предвиди какво точно ще стане... но аз мисля че парите ще станат по-скъпи от акциите... и сега има акции, които се търгуват на 50% от стойността на активите. Затова от 3 месеца полека започнах да разпродавам. Сега съм около 68% кеш. Продадох акции, които много ми се искаше да задържа... това си е решителност... голяма
Кризата в БГ още не започнала. Ще се усети догодина. Но, мисля че нашите крадливи популисти тук ще направят положението много по-лошо, отколкото в САЩ и в Европа. Ще болиИ не искам да споря с бичета, защото... ще ме изядат
Успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеСега съм около 68% кеш.
Значи ти остава грубо още 1/3 и ще светнеш цялата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Очаквам стагфлация. Не толкова заради войната, колкото заради политиките за свиване на паричната маса, вдигането на лихвите и счупените вериги за доставки. Това неминуемо ще доведе до рецесия + увеличаване на инфлацията. Всяка криза е различна и не може да се предвиди какво точно ще стане... но аз мисля че парите ще станат по-скъпи от акциите...
И не искам да споря с бичета, защото... ще ме изядат
Успех!!!Отделно, алтернативната ти икономическа теория, внася смут в душата ми с прекалената си абстрактност. Как така, свиването на паричната маса и повишаването на лихвите, води до повишаване на инфлацията, която пък от своя страна води до поскъпване на парите и инлиране на акциите. Не си нещо последовател на Ердоган... или?
Успех и на теб!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТвоя профил не е сред най-разпространените в този форум, макар да съставлява 12% от човешката популация и 17% от по-нежната ѝ половина. Аз поне не не се сещам на прима виста за друг участник във форума. Отдавам го на факта, че не сте особенно решителни в инвестиционните намерения.
Аз съм си доста решителна, нали знаеш приказката - жена с пари е като луд с картечница. Та и аз съм така... обикновенно
Обаче... има едно НО!!!
Очаквам стагфлация. Не толкова заради войната, колкото заради политиките за свиване на паричната маса, вдигането на лихвите и счупените вериги за доставки. Това неминуемо ще доведе до рецесия + увеличаване на инфлацията. Всяка криза е различна и не може да се предвиди какво точно ще стане... но аз мисля че парите ще станат по-скъпи от акциите... и сега има акции, които се търгуват на 50% от стойността на активите. Затова от 3 месеца полека започнах да разпродавам. Сега съм около 68% кеш. Продадох акции, които много ми се искаше да задържа... това си е решителност... голяма
Кризата в БГ още не започнала. Ще се усети догодина. Но, мисля че нашите крадливи популисти тук ще направят положението много по-лошо, отколкото в САЩ и в Европа. Ще болиИ не искам да споря с бичета, защото... ще ме изядат
Успех!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнениеА сега моля, кажи ми няколко участника, които са с профил като моя. Моля!Last edited by Ender; 29.10.2022, 15:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСъществуват различни теории по въпроса, но нямаме консенсус относно генезиса на типа. Това, което е сигурно обаче е, че той се формира до 7-мата година от човешкото развитие и не се променя в рамките на останалия ни живот.
А сега моля, кажи ми няколко участника, които са с профил като моя. Моля!
Аз съм установила един такъв, който мисли и действа почти като мен (макар и в друга област)... и се оказа, че е роден на същата дата като мен... Безценна находка!!!
Интерсно ми е да си пообщувам и с други подобни виртуализирани естествени интелекти
- 1 like
Коментар
-
Мен ме определиха като тип ESTP, extraverted-човек,който обича да комуникира с другите хора, sensing-човек, който се фокусира върху фактите и детайлите,вместо върху идеите и концепциите, thinking-човек,който взема решения въз основа на логиката, а не на чувствата и perceiving-човек,който предпочита спонтанните решения и се ориентира в ситуацията, вместо да има дългосрочно планиране.
Напълно си отговарям на този тип. Енергичен човек, който взема бързи решения в критични ситуации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениедайте ги, бре тия типове и аз да се ориентирам в обстановката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЕндер-а, ще потвърди със сигурност дали типа е по рождение, или се очертава впоследствие в зависимост от средата на индивида.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Само аз съм кандидат милиардер там. Ама не се сдържах да ударя едно късо от върха на Сипито
- 1 like
Коментар
Коментар