Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Евго , ти ли си бре ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Много ясно. Ама въпроса е за какво го използват това богатство. Ако си позволяват охолен живот няма нищо по-добро от това.Ама ако са чичо Скрудж и трупат жълтиците за мен не е ок. Аз примерно по доходи съм средна класа,но не пестя,а осигурявам на мен и семейството най-доброто възможно за тези доходи
Ако иска, можем да разменим фейсбук, и да се опознаем.
Времето лети и не трябва да се отлагат някой неща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеПриемем гледната точка на всеки, писал тук, както и съветите.
Единствено се дразня на ratten, че твърди, че съм бил фейк профил на жена ми. Много грешиш, а най-се издразних на твърдението, кой нормален си споделя личния живот във форума. Първо не мисля, че съм споделил кой знае какво, второ, всичко съм написал, защото е анонимно, ако заставах с името си, разбира се, че нямаше да споделям нищо лично.
Ако си от София, заповядай да те почерпя една бира, пък после ще се извиниш публично тук, че си допуснал грешка?
- 1 like
Коментар
-
Приемем гледната точка на всеки, писал тук, както и съветите.
Единствено се дразня на ratten, че твърди, че съм бил фейк профил на жена ми. Много грешиш, а най-се издразних на твърдението, кой нормален си споделя личния живот във форума. Първо не мисля, че съм споделил кой знае какво, второ, всичко съм написал, защото е анонимно, ако заставах с името си, разбира се, че нямаше да споделям нищо лично.
Ако си от София, заповядай да те почерпя една бира, пък после ще се извиниш публично тук, че си допуснал грешка?
Коментар
-
Говоря за жените. При мъжете е различно и ако един мъж е бил само с една жена,то има нещо сбъркано в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
То ако и това с розовото халатче, татуировчиците и стилизираната брадичка трябва да го броим за "мъж"... мисля, че напълно си се заслужават едни други с момите с двупръстовите джукенца и силиконов пълнеж.
п.п.
Представих си го тоя да дава караул ей тъй както е.
Ще всее огромен респект у всеки нарушител на границата, шъ знайш.
Мигрантите направо ше пукат на място....... от смях!
ей сетих се нещо...
мъжете с вид на дървосекачи прекарват почти цялото си време
да поддърат бради и мустаци, за да се
харесат на други мъже с вид на дървосекачи
или нещо подобно беше, забравил съмпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
То, щото некой е умрел бидейки само с един мъж или една жена ..... Но принципно си прав ако девствеността не е свързана само с години а и с възпитание !
Коментар
-
Ако ти е бил и първият,то те е изпуснал.
Най-здрави са браковете ,при които жената не е била с друг мъж.Щото в женската природа е да сравнява и да търси преимущества на различните мъже,с които е била.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Първото ми гадже се замота и работата отече в канала, а признаците, че на нея ѝ писва вече са налице.
Най-здрави са браковете ,при които жената не е била с друг мъж.Щото в женската природа е да сравнява и да търси преимущества на различните мъже,с които е била.
Коментар
-
Мишо ти що се никнеш кадето не те викат бе ?! Казах ти ,че мога да ти реша проблемите но немаш кураж ти .Сънито не я познавам и ако си прав ще се радвам , уви за момента показва по крещящ начин противоположното при това от към ниската му страна , демек първо проектира лични терзания извън себе си , второ пише откровени глуппотевини некореспондиращи със възрастта и
заровил съм бойната секира. сега съм дипломат.
и по принцип тук само минавам за да остроумнича.препоръка е
Коментар
-
Искам максимална гаранция за сериозност ако ще раждам от някого. Не е лошотия, а грижа за поколението и генетична програма. Лошото е, ме жените не поставят въпроса ребром.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
п.п.
Представих си го тоя да дава караул ей тъй както е.
Ще всее огромен респект у всеки нарушител на границата, шъ знайш.
Мигрантите направо ше пукат на място....... от смях!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първото ми гадже се замота и работата отече в канала, а признаците, че на нея ѝ писва вече са налице.
Коментар
-
Що сте толкова лоши ,незнам . Но и това е полезно !Last edited by Arana; 28.02.2023, 14:27.
- 1 like
Коментар
Коментар