Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Аз не му правя евала. Там нещо сериозно не е наред. Деца има ли?
Коментар
-
Ако някой, няма значение кой си позволи подобно поведение, другият е в правото си да прекрати връзката или брака. Това си е голяма червена лампа.
Вергов не го пипам. Там нищо не е ясно.
В никакъв случай насилието не е решение между зрели и възрастни хора.
Коментар
-
Няма угодия, знам си аз. Затуй тиган терапия му е майката. Гиди дряновица неокастрена щеше да каже един дълбок патриархат.
че за гьостерица иде речНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ще напуснеш арената с подвита опашка !?!?!?
Да те подиграват до гроб приятели и познати.
Спираш и пиенето че много глупости плямпа. Ко рече че не пие(обикновено е така), а де аз пия теб те хваща.
Ако упорства може да я побутнеш ако се дърпа да я завлечеш и да си ходите и да се извиниш на приятелите си че се излага жена ти
Защо да станеш и да си тръгнеш не е да подвиеш опашка, а да оставиш другия да си бере сам резила.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не че съм го правил подобно нещо,щото няма вариант мое гадже или съпруга така да ме излага пред други хора.Но щом някой мъж се е докарал до тая ситуация, то колкото по-твърдо реагира, толкова по-добре. И пак повтарям, че става въпрос за леко пошляпване,а не като Вергов да я пребие.
Вергов не го пипам. Там нищо не е ясно.
В никакъв случай насилието не е решение между зрели и възрастни хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Просто ставаш и си тръгваш. Важи и за мъже и за жени.
Да те подиграват до гроб приятели и познати.
Спираш и пиенето че много глупости плямпа. Ко рече че не пие(обикновено е така), а де аз пия теб те хваща.
Ако упорства може да я побутнеш ако се дърпа да я завлечеш и да си ходите и да се извиниш на приятелите си че се излага жена тиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Глупости. Това е и незряло решение. Възрастни хора не бият шамари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Има си чалъм да се държи и стрелеца, но си е рисково начинание...като стане гаф, положението отива както се пееше в една песен - "Подай ми мале тенката пушка!
За второто:
Това е скорошната случка, която споменах с бракувания приятел. Евала му правя на стоицизма, че прие нещата с усмивка и изобщо не реагира. Аз като страничен наблюдател, така си прехапах езика, че после ми трябваха няколко ракии за дезинфекция.
Коментар
-
По принцип се опитвам да те накарам да виждаш и другата гледна точка.
Коментар
-
Ами да го прати.Това е дело от частен характер и в най-лошият случай ще отнесе административно наказание глоба.Естествено имам предвид лек шамар,не да я пребива.Разликата е огромна .Първото е с възпитателна цел както, когато се пошляпва малко дете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
В подобна ситуация може би най-правилният ход е да реагира на момента, а не да замълчи. Така рискува да се изложи със скандал, ама той така или иначе се е изложил вече, поне ще защити мъжкото си его, ако реагира на място.
Друг е въпроса, че тази жена не го уважава, за да го излага така пред приятелите му и то на публично място.
После вкъщи ДАРМОН че го е излагала пред приятелите, да знае да си затваря фостата следващия път.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
То ни така, ни онака. Ако стоиш лошо, вдигнеш ли още по-голям панаир, пак лошо. А пред толкова свидетели с твоя метод - да й отлепиш някой друг шамар, директно може да те прати на скамейката
- 1 like
Коментар
-
То ни така, ни онака. Ако стоиш лошо, вдигнеш ли още по-голям панаир, пак лошо. А пред толкова свидетели с твоя метод - да й отлепиш някой друг шамар, директно може да те прати на скамейката
Коментар
-
Въпросът е защо постоянно насочваш разговора към моя личен живот, а същевременно твърдиш,че винаги съм поставял себе си в центъра на дискусията.
Нямам никакво намерениое да го правя,а да дискутирам нещата по принцип.
Коментар
Коментар