IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
    Нахакано е прекалено меко определение за тези елементи. По-нагли и арогантни от тях едва ли има. За другото съм долу-горе съгласен, като изключим славянските сравнения.
    По-интересното е как такива насадени ценности с времето са се наложили като геном. Неслучайно споменах, че отивайки в друга страна с различни порядки, манталитета им остава и то говорим за млади руснаци, които трябва да са по-податливи на "шлифоване". Вземайки предвид начина на мислене и средата в която редовия руснак живее, алкохолизма в който се давят е напълно предвидим.

Това което ме дразни в случая е, че голяма част не се виждат от какви паланки са изпълзели, но претенциите им са, все че излизат от царския дворец. Ей го и тука у форума си имаме родове на няколко века, къде богати, къде не, но такива изхвърляния няма да чуеш. Българите сме много мъдър народ и още навремето са ги преценили що за стока са. Яд ме е само, че тук-таме все още се намират отчаяни мъже, които са готови на такива безумни сделки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Що, ти да не си някой благой? Или за някой преател питаш?

Впрочем, интересно, дали испанците ще приемат онзи закон, щото тогава коридата ще стане значително по-вълнуваща и непредвидима...
      Кой закон точно? А да, приеха го с още два тотално идиотски.

Коментар

Мислех, че си наясно, бидейки заинтересована страна. Накратко, убийството на плъх се криминализира, но се легализира зоофилията.
        имам роднини там
        ще ги предупредя да не опъват хидалгоските съпруги до смърт
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а те биха ли дали на някой благой
          по принцип
          или се пазят само за мухльовци
          Биха дали на някой богаташ, защото са меркантилни.

Не общувам много с тях в момента. Те са и мързеливи, учеха за 4-5 в училище и във вуза.

Коментар

за испанците и законите им тук отговаря селенка
            аз дори не знам за какво става дума
            Мислех, че си наясно, бидейки заинтересована страна. Накратко, убийството на плъх се криминализира, но се легализира зоофилията.

Коментар

Впрочем, интересно, дали испанците ще приемат онзи закон, щото тогава коридата ще стане значително по-вълнуваща и непредвидима...
              не съм никой благой,
              но се опитвах да попълня някои празнини в познанията ми за поведенческите реакции.

за испанците и законите им тук отговаря селенка
              аз дори не знам за какво става дума
              препоръка е

Коментар

по принцип

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Намериха си мухльовци и едната се размножи,

Благой не е много читав и наистина прави копилита.
                  по принцип
                  препоръка е

Коментар

горкия чичо
                    щерките и на колко са и намериха ли мухльовци
                    Намериха си мухльовци и едната се размножи,

Благой не е много читав и наистина прави копилита.
                    Last edited by Evgo; 30.03.2023, 20:49.

Коментар

• Да ти го туря на генетиката. Голям успех за човешкия вид, че отпадък като благойчо се е развъдил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                        Имаме роднина руска еврейка (леля и баба вече).

Мързелива е, стисната, не е домакиня. Като кани гости, винаги е с мизерна почерпка, пуши и пие. Учи дъщерите си мухльо да вземат, за да го командват. Правят икономии цели 40г и не са кой знае колко добре.

Иначе млада жена от славянските народи не е лошо решение.
                        горкия чичо
                        щерките и на колко са и намериха ли мухльовци
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение

Сериозен играч щеше да е ако ги отглежда после и има пари да плаща. Баш тоя и други като него лев нямат. Тия деца ... сам се цензурирам .. и 10 да направиш, гледай ги после, щото без баща все едно си оставил копилета по улиците. Много такива има "играчи", някои починаха вече. Какво ги чака тия деца сега? А се замисли арабите и мюслите ин дженерал изоставят ли си децата. И в модерна Турция може да имаш две жени, знаеш ли как - с пари. За всяка къща и кола, и във всяка къща прекарваш време по равно. Валията проверява. Само мнооого богати турци го правят това, нашите са шушляци.

Д ви имам и темата за разговор.
                          Да-точно това имам предвид за сериозните играчи,че те могат да подсигурят финансово няколко жени едновременно,които да им отглеждат деца.Наистина става въпрос за много богати мъже.
                          Случаят с Джисъса не е такъв. От друга страна неговите деца дори и да не живеят в някакъв супер лукс, няма и да мизерстват.Така че от генетична гледна точка Георгиев е доста успешен мъж.А най-вероятно и още деца ще направи.

Коментар

• Имаме роднина руска еврейка (леля и баба вече).

Мързелива е, стисната, не е домакиня. Като кани гости, винаги е с мизерна почерпка, пуши и пие. Учи дъщерите си мухльо да вземат, за да го командват. Правят икономии цели 40г и не са кой знае колко добре.

Иначе млада жена от славянските народи не е лошо решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Благо Джийсъса нямаше ли деца от 4 -5 булки. Е тва е сериозен играч.
                              Сериозен играч щеше да е ако ги отглежда после и има пари да плаща. Баш тоя и други като него лев нямат. Тия деца ... сам се цензурирам .. и 10 да направиш, гледай ги после, щото без баща все едно си оставил копилета по улиците. Много такива има "играчи", някои починаха вече. Какво ги чака тия деца сега? А се замисли арабите и мюслите ин дженерал изоставят ли си децата. И в модерна Турция може да имаш две жени, знаеш ли как - с пари. За всяка къща и кола, и във всяка къща прекарваш време по равно. Валията проверява. Само мнооого богати турци го правят това, нашите са шушляци.

Д ви имам и темата за разговор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                                Днеска си полафих с една рускиня, позната на половинката ми. Хареса ми, че беше откровена и с типично руския манталитет, макар отдавна да е в България. За тези които не се сещат - нахакано поведение
                                Нахакано е прекалено меко определение за тези елементи. По-нагли и арогантни от тях едва ли има. За другото съм долу-горе съгласен, като изключим славянските сравнения.

Коментар

Working...
                                X