IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко ще прозвучи като виц, ама...
    Днес питам една приятелка с по-особено чувство за хумор, какво искат жените? - Тя ми вика, че точно в момента иска градинар. Изненадах се, понеже живее в апартамент. Разбира се, веднага й зададох въпроса защо...отговора й беше:
    -Ох глупчо, за да ми изоре нивата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
      Модерацията, кога ще баннете долният перманентен спам по всички теми?
      Менталното здраве не е условие за регистрация във форума.

Коментар

• Модерацията, кога ще баннете долния перманентен спам по всички теми?
        Last edited by Arana; 17.10.2022, 10:00.

Коментар

• Фръцла Ежкова, тез 33% докога ще ги влачиш?

Коментар

• Приятна вечер, форумци!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така си е. Трябва да има тясна специализация. Това с многофункционалния мъж мъж ич не ми я фали. Всеки трябва да се ползва по предназначение.
              Наздраве!

Аз също не съм съгласна съпруга ми да прави ремонтите в къщи. Наемам майстори, плащам им и мрънкам, когато не съм доволна от работата им. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието достатъчно работи на работното си място. У кочинката трябва да почива.
              И аз .

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                Различните жени искат различни неща от различни мъже:

[ATTACH=CONFIG]n3976898[/ATTACH]
                Хахаха оправила го е. Къде си вре гагата?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                  Различните жени искат различни неща от различни мъже:

[ATTACH=CONFIG]n3976898[/ATTACH]
                  Така си е. Трябва да има тясна специализация. Това с многофункционалния мъж мъж ич не ми я фали. Всеки трябва да се ползва по предназначение.
                  Наздраве!

Аз също не съм съгласна съпруга ми да прави ремонтите в къщи. Наемам майстори, плащам им и мрънкам, когато не съм доволна от работата им. А по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието достатъчно работи на работното си място. У кочинката трябва да почива.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Различните жени искат различни неща от различни мъже:

Click image for larger version

Name:	0-02-05-e3615ab3423003f177b573b755f020409f4c084cde53974c30a9ed613c981b36_d15b16e9c8c9260d.jpg
Views:	1
Size:	41.8 КБ
ID:	3976898
                    Last edited by troika; 14.10.2022, 17:54.

Коментар

• Буквичката, хаха.
                      'Кай чесно" ако напиша по ясно ли ще е, че е жаргонна форма предадена през клавиатура.
                      ​​​​​​Другото написано не знам защо не излиза
                      Модела на поведение, драги ми" йористе" се обсъжда. Ти къде, какво и с кой си правил няма как да ме вълнува.
                      Last edited by harpiata; 14.10.2022, 01:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Абсолютна клюкарка-ужас, един мъж ходил на спа хотел с жена, която била нечие гадже.Какво те бърка аз къде и с коя съм ходил?Мен твоят живот по никакъв начин не ме интересува.Ходи,където си поискаш с който поискаш, твоя си работа .
                        И първо се научи да пишеш грамотно и тогава се изказвай кой бил чукча.Пише се честно,не чесно.
                        Ммм, вземи се поучи от harpiata, кое как се пише. Той е доста грамотен. Това че някъде е пропуснал буквичка, не е достатъчно основание да си правиш извод за неговата грамотност...

Преди препинателен знак няма интервал, след препинателен знак винаги се слага интервал.
                        Тези работи един юрист като теб би трябвало да ги знае, предполага се че работиш с компютър и документи...

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Кажи чесно!!! Да се възмущавам....

Арана ти е отговорила изключително точно като това го е повтаряла и потретвала. Обаче нали чукча писател...
                          Абсолютна клюкарка-ужас, един мъж ходил на спа хотел с жена, която била нечие гадже.Какво те бърка аз къде и с коя съм ходил?Мен твоят живот по никакъв начин не ме интересува.Ходи,където си поискаш с който поискаш, твоя си работа .
                          И първо се научи да пишеш грамотно и тогава се изказвай кой бил чукча.Пише се честно,не чесно.

Коментар

Ти си като някоя дърта клюкарка,която се възмущава от личният живот на хора,които по никакъв начин не са свързани с нея.
                            Кажи чесно!!! Да се възмущавам....

Арана ти е отговорила изключително точно като това го е повтаряла и потретвала. Обаче нали чукча писател...

Г-н/Г-жо модератор, с метлата не е интересно. Първо, че не е обида и второ, я вижте как някои подскачат като ощипани госпожици.
                            Last edited by harpiata; 13.10.2022, 21:08.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	jeni.jpg
Views:	1
Size:	31.9 КБ
ID:	3976595
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Ти си като някоя дърта клюкарка,която се възмущава от личният живот на хора,които по никакъв начин не са свързани с нея.
                                Ти що го излагаш тоз “личен живот” нон стоп?

Коментират се поведенчески модели, не нечий личен живот.

Коментар

Working...
                                X