Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
точно така, остави на младите и глупавите да си врат "безценното" в кви ли не мръсни дупки
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Одъртях и станах претенциозен.
- 1 like
Коментар
� -
Одъртях и станах претенциозен.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Ти изразяваш мъжкото мислене, ама жените мислят различно.Жените не обичат да рискуват и за тях мъж, който е във връзка с жена има по-голям потенциал в техните очи от необвързан, защото е одобрен от други жени.Значи е подходящ и за тях.
А трудно се пласират сред противоположният пол основно мъже.Щото не знаят какво искат жените.
Тук им давам безплатно съвети,ама като гледам много не ги прилагат.
Въпреки това обаче, знам за 2 моми, 40+, бяха отписани, едната беше писала във ф.б., че търси забременител (но не искаше мен, аз я питах. Може да е ползвала и банка, защото никакви снимки не е качвала на мъж, а на детето е качила), а другата намери мъж и двете родиха и се радват на деца на 1-2 години,
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Аууууу колко грубо. Как ще връщаш бря!?
Коментар
� -
Специално ти други желания имаш.
Подобни на тия, които вчера имаше една дама. Отидох снощи сам в един пиано бар и при мен дойде цветарка.И ми вика"Една дама търси кавалер, който да й подари роза и пита дали вие искате да сте тоя кавалер?".Гледам въпросната дама -имаше дълбоко деколте и на пръв поглед не изглеждаше зле.Викам й ок,ама нека дойде лично да й поднеса почитанията си.И оная дойде и се представи. Но в момента, в който я видях отблизо и изгубих всяко желание за комуникация с нея.
Та толкова съм търсен,че вече и връщам дами по нощните заведения.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Егати и приятелството-да открадне жената на приятелят си. Това може да го направи някоя отрепка,но не и истински мъж. Винаги гаджетата и жените на приятелите ми са били неприкосновени.
Коментар
� -
Работя по много сериозен казус. Не мога да дам данни, но преди това точно това е станало.
Коментар
� -
Никога не съм имала подобно желание, хеле пък когато си търсех съпруг.
Подобни на тия, които вчера имаше една дама. Отидох снощи сам в един пиано бар и при мен дойде цветарка.И ми вика"Една дама търси кавалер, който да й подари роза и пита дали вие искате да сте тоя кавалер?".Гледам въпросната дама -имаше дълбоко деколте и на пръв поглед не изглеждаше зле.Викам й ок,ама нека дойде лично да й поднеса почитанията си.И оная дойде и се представи. Но в момента, в който я видях отблизо и изгубих всяко желание за комуникация с нея.
Та толкова съм търсен,че вече и връщам дами по нощните заведения.Last edited by Vergil1975; 17.06.2023, 19:57.
- 1 like
Коментар
� -
Изобщо не си наясно с женската психология. Знам доста случаи, при които приятелки си крадат гаджето .А не съм чувал мъж да открадне жената или гаджето на приятелят си.
Женската и мъжката психика са много различни.Last edited by Arana; 17.06.2023, 19:25.
Коментар
� -
Напротив-жените ,които ходят с женени мъже имат желание да се омъжат за тях. Не само,че не ги притеснява бракът на мъжа, но ги и привлича. И по себе си съдя-след женитбата станах атрактивен за жени,които преди ме пренебрегваха.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Има опасност да сгрешиш, когато обобщаваш, че мъжете не знаят какво искат жените.и това е причината, за да се пласират трудно (мъжете).
Повече от мъжете се "пласират", дори, без да се замислят толкова по философския въпрос: какво (толкова) искат жените.
Какво пък толкова (трудно разбираемо) да иска една жена? Внимание, възхищение, добро отношение, ангажиран с проблемите на семейството - партньор, деца... (в тоя ред).
Мъжете, в общия случай поставяме на първо място секса, а всичко останало е второстепенно... Не, че мъжът не знае какво искат жените. По-скоро той желае да доминира от самото начало на връзката.
Какво развитие се очаква в една връзка е трудно да се прогнозира. Индивидите се сработват, или не - във времето.
Вече (ти) казах, че не в това е същността: жените по-малко "рискуват" с ангажирани (вече "проверени"), защото в общия случай на челото на мъжете не е написано, дали са ангажирани и никоя дама в една.връзка не почва с въпрос за това, дали мъжът е обвързан. Освен това, никоя дама не би се доверила на избора на друга (една дама е харесала теб, друга ще хареса Евго, трета..., стига някоя от тях да е видяла що-годе правилно подреждане на приоритети, които не започват задължително с "пускането"..., ама по-рядко и това може да се случи).....
По същия начин - никой мъж не би трябвало да поиска личната карта на своята партньорка, за да провери дали дейната възраст е максимум 29 години и 11 месеца (ако търси партньорка, под 30-те от примера ми по-долу)
Женската и мъжката психика са много различни.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Не е вярно това обаче. Ако търси съпруг ще бяга от женените като дявол от тамян.
- 1 like
Коментар
� -
Ти изразяваш мъжкото мислене, ама жените мислят различно.Жените не обичат да рискуват и за тях мъж, който е във връзка с жена има по-голям потенциал в техните очи от необвързан, защото е одобрен от други жени.Значи е подходящ и за тях.
А трудно се пласират сред противоположният пол основно мъже.Щото не знаят какво искат жените.
Тук им давам безплатно съвети,ама като гледам много не ги прилагат.
Коментар
�
Коментар