If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами сигурно някоя жена, която не е ок. Или само за мъжете важи това?
Аз все пак се надявам мъжът да е ок и да започне да поздравява Евго, пък по-натам каквото стане
Бреййй, как не се досетих, че проблемът е в космоса, а не в ракетата . Дано почне пак да поздравява Евго, дано.
Друго имах аз предвид . Ти много дачел отиде в анализирането. Аджеба, коя жена бяга от някой, който е ок?
Ами сигурно някоя жена, която не е ок. Или само за мъжете важи това?
Аз все пак се надявам мъжът да е ок и да започне да поздравява Евго, пък по-натам каквото стане
То ако се гледат хормоните и кръвообращението 90% от 30 годишните и 95% от 40 годишните мъже не трябва да правят секс, а за по-възрастните потребители на форума да не говорим
Друго имах аз предвид . Ти много далеч отиде в анализирането. Аджеба, коя жена бяга от някой, който е ок?
Проблемът се вижда с просто око. Указах го по-долу. Висок бил ... те баш високите ... коса бил имал ... те баш плешивите ....
Абе ти биология учил ли си? Хидравликата, демек, кръвообращението и хормоните требе да се гледат ей, после чета други невежи как обясняват, че ваксинираните против короната заразявали ... Уджаст - биологията от 8ми до 10ти клас никаква я няма и то на ниво средно образование ... Уффффф
Съпругът й е направил 2 деца и е годен. Проблемът е емоционален и доказателство, че няма нищо сигурно във връзките (и тези неща които съм писал тук).
То ако се гледат хормоните и кръвообращението 90% от 30 годишните и 95% от 40 годишните мъже не трябва да правят секс, а за по-възрастните потребители на форума да не говорим
Не знам точно какъв е проблема, но предполагам следното:
Той е работил 10г в чужбина и отношенията им са охладнели малко или много. Иначе е хубав мъж, висок, строен, има коса като от реклама за шампоан. А жената обича да не работи и да се шляе насам натам. Дори мен ме е канила у тях на гости, а в погледа й усетих някаква палавост,
Интересуваше се каква енергия има апартамента й преди те да го купят и кой е живял там.
Проблемът се вижда с просто око. Указах го по-долу. Висок бил ... те баш високите ... коса бил имал ... те баш плешивите ....
Абе ти биология учил ли си? Хидравликата, демек, кръвообращението и хормоните требе да се гледат ей, после чета други невежи как обясняват, че ваксинираните против короната заразявали ... Уджаст - биологията от 8ми до 10ти клас никаква я няма и то на ниво средно образование ... Уффффф
Хм. На криви панталони … шивачът им бил крив … Принципно всичко е възможно, но малко вероятно.
Не знам точно какъв е проблема, но предполагам следното:
Той е работил 10г в чужбина и отношенията им са охладнели малко или много. Иначе е хубав мъж, висок, строен, има коса като от реклама за шампоан. А жената обича да не работи и да се шляе насам натам. Дори мен ме е канила у тях на гости, а в погледа й усетих някаква палавост,
Интересуваше се каква енергия има апартамента й преди те да го купят и кой е живял там.
Коментар