If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Господинът има 3 деца. Според мен две дъщери и един син. Преди време беше написал, че синът му се е занимавал с плуване. Не по-големият или по-малкият син, по което заключавам, че синът е един.
Нормално е при 3 отрочета, да се пръкнат поне 4 внучета. Едното е родено около Коледа 2011 година. Михо пише отдавна в този форум, но използва няколко ника и никога не е крил това
Наздраве!
Господинът има 3 деца. Според мен две дъщери и един син. Преди време беше написал, че синът му се е занимавал с плуване. Не по-големият или по-малкият син, по което заключавам, че синът е един.
Нормално е при 3 отрочета, да се пръкнат поне 4 внучета. Едното е родено около Коледа 2011 година. Михо пише отдавна в този форум, но използва няколко ника и никога не е крил това
Наздраве!
Ако не се бе обозначил като мъж, надали по коментарите ти някой ще познае,че си такъв.
Нямам намерение да ти слизам на нивото и да правя злобни коментари за личният ти живот, но се замислих дали действително имаш 4 внуци както твърдиш.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Мире, защо така съдиш човек, търсещ малко внимание? Бай Михо не е лош човек, не разбра ли, че приказките му са с цел да предизвика реакция, защото иска да си побъбри с някой?
Той е полезен за темата,щото е пример как не трябва да се държи един мъж.И не е до възрастта-баща ми е на 80 години и не се държи така. Михо и на 30 си е бил същият истеричен,дребнав,заядлив клюкар.
Ако не се бе обозначил като мъж, надали по коментарите ти някой ще познае,че си такъв.
Нямам намерение да ти слизам на нивото и да правя злобни коментари за личният ти живот, но се замислих дали действително имаш 4 внуци както твърдиш.
Мире, защо така съдиш човек, търсещ малко внимание? Бай Михо не е лош човек, не разбра ли, че приказките му са с цел да предизвика реакция, защото иска да си побъбри с някой?
Направо удари Политика в земята. Обикновено там интериорът е в секси пепел от рози
Наздраве!
Как да не ти каже човек едно Наздраве!
Иначе темата отдавна премина от информативния етап към развлекателния. И сега като се изчерпаха думите, остана само насъбраната слюнка. На мен интереса ми се крепи на факта - как е възможно привидно интелигентни хора, да бъдат приведени до такова състояние. На по-отраканите им е ясно, но от моята страна, все още гледам с академична цел.
Ако си падаш по мъже с поведение, различно от моето - много съм доволен, че изборът ти не е паднал върху мен!
Айде, със здраве!
Хайде пак подмятания на злобно старче.И то казани не директно, а по заобиколен начин. Което е типично за жените.
Аз какъв юрист съм няма никакво значение за дискусията, щото в тая тема не се обсъждат юридически въпроси. Между другото нямам и претенции да съм добър юрист, та ако си мислиш,че така ще ме уязвиш,много си се объркал.
Поведението ти е пример как НЕ трябва да се държи един мъж-злословене,заяждане,казване по заобиколен начин,вместо директно да заявиш какво мислиш.
Ако си падаш по мъже с поведение, различно от моето - много съм доволен, че изборът ти не е паднал върху мен!
Айде, със здраве!
няма нищо по-целесъобразно от 2 бучки нафталин в джобовете на сакото
Сако не съм обличал от години (постановката "Магьосникът от Оз"). Няма по-неудобна дреха от сакото. Ще потърся нафталин, но си мисля, че правиш лоша услуга на твоите познати във форума.
Здрав и прав!
Оказва се, че, когато ти свършат аргументите по защитаваната от теб теза - почваш квалификациите. Не мисля, че това е прийом на добрите юристи.
Добрите юристи са усмихнати, излъчват доверие и сигурност.
При теб тия качества липсват. Ти си дребнав и със съмнителни ценности. Неангажиращо мнение, разбира се.
Хайде пак подмятания на злобно старче.И то казани не директно, а по заобиколен начин. Което е типично за жените.
Аз какъв юрист съм няма никакво значение за дискусията, щото в тая тема не се обсъждат юридически въпроси. Между другото нямам и претенции да съм добър юрист, та ако си мислиш,че така ще ме уязвиш,много си се объркал.
Поведението ти е пример как НЕ трябва да се държи един мъж-злословене,заяждане,казване по заобиколен начин,вместо директно да заявиш какво мислиш.
Такива "мъже"са "любимци"на жените. Щом така се държиш с непознати хора,представям си какво е с хората, които са в близост до теб.
И въобще нямам и намерение да ти отговарям,ама ти си типичен пример как не трябва да се държи един мъж. Като по поръчка си за темата и учебникарски пример.
Коментар