Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Действай. Пълно е със загорели мацки навсякъде. Аз сега съм във Велинград и в хотела има едни момета като сълзи.
Да ти кажа честно завиждам ти на ергенският живот.
Тези мацки от хотела едва ли пускат лесно.
Имам една колежка - ходи в чужбина с жени, качва провокативни снимки все едно е с мъж (по бельо, с токчета, с цветя, с еротичен подтекст), а е сама и е на 40 г. Себе си заблуждава!
Коментар
-
https://www.gol.bg/a/337-interesno/3...doto-si-gadzhe
Хайде и кеч иконата си хвана младо гадже.Абе какво им става на тия хора, та не търсят някоя тяхна връстница или по-възрастна жена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
много добре
Но не в това е въпросът, а че по курортите е пълно със загорели мадами.Особено такива на 40 плюс си гледат с поглед "Ела,Вълчо изяж ме".
Коментар
-
Обмислям го като вариант. Само че ще бъда придружен от женска компания.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
па иди с него
ще кажеш, че си командировка
Коментар
-
Действай. Пълно е със загорели мацки навсякъде. Аз сега съм във Велинград и в хотела има едни момета като сълзи.
ще кажеш, че си командировкапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+ 1
Ще ходя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Господинът има 3 деца. Според мен две дъщери и един син. Преди време беше написал, че синът му се е занимавал с плуване. Не по-големият или по-малкият син, по което заключавам, че синът е един.
Нормално е при 3 отрочета, да се пръкнат поне 4 внучета. Едното е родено около Коледа 2011 година. Михо пише отдавна в този форум, но използва няколко ника и никога не е крил това
Наздраве!
Наздраве, уважаема!
За първи път (но не за последен!) вдигам наздравица с ... Пиня колада... Баси питието, ама ми хареса.
Значи, да ти кажа, че форумът не може да разчита на по-добър статистик в сферата на аналите от теб! Сигурен съм, че може да дадеш инфо и за всички габаритни размери на пишещите тук...
За твоята статистика - внучетата ми са повече от четЕри, ама това не е мой принос! От друга страна, мога да претендирам само за брой деца (отгледани до навършване на пълнолетие и задомяването и образоването им).
Да, не грешиш. За сега те са три. За сега, разбира се!
Вече ще влизам много по-рядко тук.
Със здраве от дядо ви! (наистина имам много ангажименти, за да е възможно да следя разни отклонения в мисленето и развитието на хора, чиито възгледи не възприемам)
- 1 like
Коментар
-
+ 1
Ще ходя.
- 1 like
Коментар
-
+ 1
Ще ходя.
- 1 like
Коментар
-
Евго ще ходиш ли на море това лято?Бих ти препоръчал да отидеш някъде,където тече купон, а не ,където ходят пенсионери или семейства с деца.Най-добре на Слънчев бряг.Пълно е със загорели чужденки,пък и с българки.
Ще ходя.
- 1 like
Коментар
-
Приготвям и други ястия, когато имам време и желание, вкл. основни.
И като поканиш (важни) гости е хубаво да отрупаш масата, а не да стоят "на празни ясли".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Да не ти е правил.....баница и пица ?!
И като поканиш (важни) гости е хубаво да отрупаш масата, а не да стоят "на празни ясли".
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Евго прави баница, понякога и пица
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар