Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Стамен Тракториста Разгледай мнение
Правилно, но ролите и функциите на моите 3 жени са строго разпределени, всяка си знае територията и правата. Уфффф, поне така беше до скоро, от 2 - 3 седмици много ме дразнят, честно почвам да издивявам, претенции почват нещо да имат нещо, кадрови проблеми имам, приятелката иска да заеме мястото на любовницата, а тя мястото на жена ми, което няма как да стане. Жена ми е константна величина докато смъртта ни раздели Тя е незаменима, другите най-вероятно следващата седмица ще ги разкарам, ако не са се вразумили. Някой да иска 2 жени ? Не харчат много, поддръжката не е скъпа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Загрижен съм единствено за моята съпруга и за моите потомци.Останалите да си се оправят.Съществува явлението телегония,според което жената приема генетичен материал от всеки мъж,с който е спала.Така че,за да е сигурен един мъж,че наследниците му ще носят само неговите гени,майката на децата му не трябва да е била с други мъже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Явно при теб е диктатура и за това моделът ти не работи
Аре чао , че имам по- интересно занимание .
Кога да очакваме следващото есе ?
Коментар
-
Е чак пък.Ако става въпрос за секс за една нощ да,но пък да се използва постоянно презерватив при двойка ми се вижда доста глупаво.Още повече жената може да забременее само е деня на овулацията и два-три дни преди това.В останалите дни няма как да забременее,а пък е идиотско да се пазиш от венерически болести от постоянен партньор.
Лека
Коментар
-
Мога да се изразя по същият начин като теб , няколко поста по - назад
Дреме ми
Ти убеди ли ме ? А аз ? А кому е нужно да се убеждаваме ?
Всеки споделя опитът , веруюто си и т.н. , отсреща има или няма мисловен процес и евентуално промяна или не , на възгледите . Мисля това е идеята за форум . Другото е налагане На чужда истина
Пък нека всеки си живее както иска живота.
Коментар
-
Поради времената и нравите в които живеем е измислен презервативът .
Коментар
-
Правилно, но ролите и функциите на моите 3 жени са строго разпределени, всяка си знае територията и правата. Уфффф, поне така беше до скоро, от 2 - 3 седмици много ме дразнят, честно почвам да издивявам, претенции почват нещо да имат нещо, кадрови проблеми имам, приятелката иска да заеме мястото на любовницата, а тя мястото на жена ми, което няма как да стане. Жена ми е константна величина докато смъртта ни раздели Тя е незаменима, другите най-вероятно следващата седмица ще ги разкарам, ако не са се вразумили. Някой да иска 2 жени ? Не харчат много, поддръжката не е скъпа
Аре чао , че имам по- интересно занимание .
Кога да очакваме следващото есе ?
Коментар
-
Има си природни закони.Хората се мислят за много важни,ама не спазват ли природните закони и природата ги отхвърля.Буквално изчезват.Като бялата раса.И по специално българите изчезват с най-бързи темпове в света.Коефициентът на плодовитост в София е 1,28.Като се има предвид,че има и циганки в София,то при българките е около 1,1.А за просто поддържане на популацията трябват 2,1.До стотина години българите ще станат малцинство.А в бъдеще и напълно да изчезнат.
Дреме ми
Ти убеди ли ме ? А аз ? А кому е нужно да се убеждаваме ?
Всеки споделя опитът , веруюто си и т.н. , отсреща има или няма мисловен процес и евентуално промяна или не , на възгледите . Мисля това е идеята за форум . Другото е налагане На чужда истина
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Не може с три жени Едновременно имам предвид. С две може, но с три ставаш четвъртата приятелка.
Коментар
-
Загрижен съм единствено за моята съпруга и за моите потомци.Останалите да си се оправят.Съществува явлението телегония,според което жената приема генетичен материал от всеки мъж,с който е спала.Така че,за да е сигурен един мъж,че наследниците му ще носят само неговите гени,майката на децата му не трябва да е била с други мъже.
Коментар
-
Да, оставя, за другите мъже не знам какво им оставя, на мен оставя празен чек
$$$$ €€€€ ££££ кеш мъни, кеш пара
Представям си как вади 10 кинта от чантичката си и ти ги хвърля на земята и ти вика ай взимай да имаш за цигари и марш сега че имам работа .
- 1 like
Коментар
-
Човек не може и не трябва да разбира всичко . Още повече , чуждите мотиви и/или действия или бездействия . Може само да приеме или отхвърли . За себе си .
- 1 like
Коментар
-
Лельо, ся разбираш ли що аз имам 3 жени - моята жена, любовницата и сериозната ми приятелка. С 3 жени мъжа постига пълна хармония със себе си и Вселената Триединството, Светата Троица нали разбираш
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А не ти ли минава през ума че и ти си я целувал по устата, а преди теб е била и с други.
Коментар
Коментар