If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм се съмнявал във вкуса ти! Много добра ориентация! Браво!
При липса на време това е начина. Екзотики тип Китай, Перу са "недостижими" за работещи и не заради парите.
По 2 дена път в посока за 1 седмица почивка е безумно
Сега имам повече . Когато да отида мога да си взема 10-20дена болничен и да си го ползвам по усмотрение
Забравих да благодаря на тези, които ми писаха на лични съобщения
Благодаря на ..... за поканата Много мило от твоя страна
Благодаря и на ...... за гадното въпросче, ще си говорим с тебе, уважаеми, ама разбираш ли, че вече много дразниш
Хайде да се разберем с теб, Криси! Който ти е писал - отговаряй и уговаряй с него, на лични, а не в темата. Така е коректно /многоточията не ни интересуват/. Ние какво общо имаме с твоята кУреспонденция?
ЛамБите са гоуема краста, но в момента слушам транзистори - от 78г. Ма фокуса беше, че 5х100 вата наистина са за стадион. Ся, друг е въпроса, че днешните ватове са китайски - и там се отразява инфлацията.
Транзисторите са ми скромни - нямаше смисъл за средни Куадрал, да се изхвърлям, пък и на една пенцийка.... Ако не ти е досадно, каво е от 78 г.?
Фен съм на круизи - обикаляш 5-6 места за 7 дена. Не е за почивка обаче, за силни емоции с приятен човек, може и компания. Полетите бяха досега за по кафе във виена, атина, лондон за 20-30€ .
Това не ми се вярва скоро да се върне.
Не съм се съмнявал във вкуса ти! Много добра ориентация! Браво!
Ей Енди, голем дивак си
Разбирам, че разбираш... Некви крушки ли слушаш? Иначе Криси говори за колоните (100), а ти сега съвсем заядливо отиваш на усЕлвател, както го пишат по Базар-а....
ЛамБите са гоуема краста, но в момента слушам транзистори - от 78г. Ма фокуса беше, че 5х100 вата наистина са за стадион. Ся, друг е въпроса, че днешните ватове са китайски - и там се отразява инфлацията.
Криси, аз - без да те свалям, като по-стар участник тук - се интересувам от други неща...
Споменала си долу, че днес, освен другите неща - си готвила рибена супа /чорба/, та - интересува ме, що за домакиня си - така де... Значи, би ли ми казала, какви продукти /освен рибата/ поставяш в рибената супа, а също - и в каква ориентировъчна последователност правиш това?
Разбира се, това не ми е приоритет, ако имаш по-важна тема /няма да споменавам коя е най-важната..., е, добре де - можеш да кажеш и, дали вече станаха повече от 31 чифтовете..., стаичка, с рафтчета - имаш ли си и кой ти ги... лъска..., за чифтовете говорим?.../
Мисля си, че с познанията си - би могъл да си по-полезен на Криси, ако отидеш с нея до маркета /може и с редовен полет до някоя от близките ли по-далечни дестинации, след време, когато отпаднат проблемите.../
Фен съм на круизи - обикаляш 5-6 места за 7 дена. Не е за почивка обаче, за силни емоции с приятен човек, може и компания. Полетите бяха досега за по кафе във виена, атина, лондон за 20-30€ .
Това не ми се вярва скоро да се върне.
Лампови усилватели са само за хлопащите им дъските маниаци.
Там няма усб, блутут ..
Техниката в къщи е на по-голяма възраст, от тази на питащата. Сега забелязах, че я слушам на 1W (един ват) и е на горната граница на комфорта.
Ей Енди, голем дивак си
Разбирам, че разбираш... Некви крушки ли слушаш? Иначе Криси говори за колоните (100), а ти сега съвсем заядливо отиваш на усЕлвател, както го пишат по Базар-а....
За музика ти трябват само 2 колони+усилвател. За филми ти трябва 5+1(субуфер)+ресивър
Не си вземай готови пласмасови системи от маркетите.
За БГ дали сензор/спектор са много добри в ниския клас със хубав звук. (поне на мен ми харесват, аз постепенно си изградих такава система) https://www.avitel-bg.com/dali_spekt...ome-cinema-set
Мисля си, че с познанията си - би могъл да си по-полезен на Криси, ако отидеш с нея до маркета /може и с редовен полет до някоя от близките ли по-далечни дестинации, след време, когато отпаднат проблемите.../
Нагъл си, ама много нагъл с тези въпроси но днес след вело прехода съм в голямо настроение и заредена с енергия, ама няма да ти отговоря, да си в неведение
Аз си шетам в къщи, слушам си МЕНОАР, ако някой иска да си говорим за нещо на линия съм до 20 часа след това ще имам гости. Да ви питам мъже искам да си купя мощна уредба система 4 колони + субуфер поне по 100 вата изходна мощ всяка. Какво ще ви препоръчате като марки?
За музика ти трябват само 2 колони+усилвател. За филми ти трябва 5+1(субуфер)+ресивър
Не си вземай готови пласмасови системи от маркетите.
За БГ дали сензор/спектор са много добри в ниския клас със хубав звук. (поне на мен ми харесват, аз постепенно си изградих такава система) https://www.avitel-bg.com/dali_spekt...ome-cinema-set
Вземи си HIFI стерео дори и втора ръка щот новичките са скъпички .А качеството е десетократно по - добро .Не кълви на голи ватове.
Маранц. Онкио .Деннон.
Има по бутикови марки но отиваш в космоса.
Марките, които сте изредил са на добри усилватели.
За колони сте прав, че е добре нещо, което е произведено поне 15 г назад. То това важи и за дриги техники, де.
Коментар