IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

То ,щото не вървят отношенията между мъже и жени както са били стотици хиляди години, затова и има толкова самотни жени,разводи,нещастни деца. Най-здравите семейства са тия, в които мъжът е безспорният лидер и на жената изобщо не й минава през акъла да оспорва лидерството му.
    Ми не е верно това. Просто тебе така са те програмирали. Всякакви дълги бракове има без жената да бъде третирана като животно.

Лидерството винаги е споделено в нормалните семейства включая и твоето. Ама още не си го разбрал.
    Last edited by Selena2024; 13.11.2024, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Оправих един, друг ще започвам. По принцип, ако нямаш проблем с другия пол, наясно си с отношенията с него, не се занимаваш с темата но ако нещо ти куца започваш да дълбаеш в нея. Как я караш, докара ли я донякъде?
      Добре съм, вървят ми нещата. Въпреки че и аз периодично имам разни неприятности, за които не ми се пише.

По тънката част няма развитие. Опитвам и търся сериозни отношения. Наскоро ми писаха 2 жени, казаха, че може да се вземем, но имат репродуктивен проблем и не ме устройва. Съвсем деликатно ги подпитах и те казаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Пък той нека си плющи карпузите по клипчетата колкото си иска !
        (типична компенсаторна реакция)
        Майтап няма, този има някакво напрежение или неизразходвана енергия, ако си беше вложил времето в някой ремонт, по-добре. Жена му го гледа все едно е куку. Нещо не е щастлива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не си писал скоро. Стегна ли си апартаментите?
          Оправих един, друг ще започвам. По принцип, ако нямаш проблем с другия пол, наясно си с отношенията с него, не се занимаваш с темата но ако нещо ти куца започваш да дълбаеш в нея. Как я караш, докара ли я донякъде?

Коментар

Ето това е истински мъж, най-вероятно е ходил в казарма.
            Не си писал скоро. Стегна ли си апартаментите?

Коментар

Точно пък от Корлеоне "мъжки качества" няма да видиш във филма, а само превъзнесени "ръководно-мафиотски" такива.

По-добре Пачино в Усещане за жена...

пп.
              Ако тоя тип филми те влекат - гледай тоя за Лионската банда. Там Момон е техният кръстник!
              Филма не е никак лош, даже е доста приличен, музиката - също!

"Усещане за жена "наистина е култов филм как мъж трябва да се държи с жените-уверено,леко арогантно, подчертаващ тяхната женственост.Не бях се сетил за него, но може да служи като учебник как се свалят жени.
              Колкото до"Кръстникът"хич не е лесно да си бос на мафията и ако нямаш подходящо поведение няма как да се справиш с ръководството на такива сурови мъже.

Коментар

Нищо не си разбрал. Това е истерично поведение,което е характерно за жените, и такива мъже не са уважавани от жените. Независимо,че прилага сила.Идеала ми за мъжко поведение е Дон Корлеоне от "Кръстникът ".Говори бавно,спокойно, тихо,не ескалира напрежение и всява респект.
                Точно пък от Корлеоне "мъжки качества" няма да видиш във филма, а само превъзнесени "ръководно-мафиотски" такива.

По-добре Пачино в Усещане за жена...

пп.
                Ако тоя тип филми те влекат - гледай за Лионската банда. Някакъв Момон го играе техният кръстник!
                Филма не е никак лош, даже е доста приличен, музиката - също!

Last edited by Julius_BG; 13.11.2024, 11:52.

Коментар

Може би точно това е идеала на Вергил ама всъщност точно такива като тоя толкова лесно ги командорят, че няма накъде...... просто не е директна конфронтацията, но завоалирано ги водят точно за носа.

Нищо не си разбрал. Това е истерично поведение,което е характерно за жените, и такива мъже не са уважавани от жените. Независимо,че прилага сила.Идеала ми за мъжко поведение е Дон Корлеоне от "Кръстникът ".Говори бавно,спокойно, тихо,не ескалира напрежение и всява респект.

Коментар

Ето това е истински мъж, най-вероятно е ходил в казарма.
                    Може би точно това е идеала на Вергил ама всъщност точно такива като тоя толкова лесно ги командорят, че няма накъде...... просто не е директна конфронтацията, но завоалирано ги водят точно за носа.

Коментар

• Ето това е истински мъж, най-вероятно е ходил в казарма.

Коментар

То ,щото не вървят отношенията между мъже и жени както са били стотици хиляди години, затова и има толкова самотни жени,разводи,нещастни деца. Най-здравите семейства са тия, в които мъжът е безспорният лидер и на жената изобщо не й минава през акъла да оспорва лидерството му.

И аз не харесвам мъже, които са путьовци и слушат жена си, тя харчи за парцали и им прибира парите, а те си траят и слугуват, за да не ги изостави. Не е моето.

Мъжът трябва да е отгоре и да командва по важните въпроси. Обаче трябва да има баланс, ако я третираш като слугиня и като вещ, ще избяга.

Вчера си говорих с един приятел - казва, че примамва жените с подаръчета и бонуси за тях и благодарение на това му идват често гостенки и има втора специалност "гинекология".

Коментар

отразяваХА

Реалността е вече различна и тия филми си остават отражение на епохата, в която са създавани.
                          (за хубаво или лошо)

Жените вече не са хрисими като ония във филмите, бяха хлъзнати да се състезават и конкурират с мъжете, да мерят сили с тях (?) - и като резултат имаме "мъжки момичета" и "женски момчета", а два остри камъка брашно не мелят - все единия трябва да отстъпи и понеже компромисът вече е рядко явление, затова пък разделите са все по-чести.
                          +1

Филмите, които споменава Миродес, са страхотни, но те са от отминали времена, от нашето детство, с големи зими, с автобуси Чавдар, с деца пред блока, с Новогодишни програми със старите актьори, лека им пръст, с говорителки по ТВ, универсални магазини, лади и москвичи и т.н. Днес е друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ти не зацепи, че отношенията отдавна не вървят по вертикала.

Коментар

Явно не си виждал при истински властен мъж как се държат жените.Гледат ги както кучето господаря си.И няма никакви феминистки глупости.
                              Сега някакви ревльовци ходят по гайдата на жените,пък после се оплакват, че не ги уважават.
                              Аз какво ти говоря..... ти какво ми пишеш ? ! ? no connection with the server

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                                Една такава, сега ми къса нервите и ще си отече в канала...
                                Винкел + Цеца величкович в оригинал?!

пп.
                                Здравната каса поемала входа в пернишките дискотеки, споделиха заинтересовани!

Коментар

Working...
                                X