Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Давам път на Кристина .
Защо изтри числото? Не успях да го запомня, но първото впечатление беше повече от добро...
Коментар
-
Предлагам следната оферта към Димитрова,отиваме с Евго да видим колата,докато я гледаме ,тв да направи по един омлет,или каквото и хрумне за вечеря,ние ще вземем шампанско,с нещо за мезе,или бвло вино,или розе,всичко студено.Тя може да пуне нещо по уредбата,сега не ми харесват тия тежки песни,но ще преглътна в името на новото и непознатото,после ще видим.....Според мен ще бъде една прекрасна вечер,а Кристина,може да викнеш и приятелка,след като оправим колата...и седнем...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение....Връщам се на темата: "Какво искат жените?"
Първо, нека уточним - в подобна, на описаната горе ситуация - какво би искал един мъж? Мъжете са единодушни, но и дамите - ако би трябвало да предположат, какво БИ искал мъж в подобна ситуация - не биха се замислили: мъжът БИ искал да прекара остатъкът от нощта с дамата, с която е бил на постановката, после - в Хепи - обилната хапка и двете канички...
Сега, остана да уточним - какво в конкретната ситуация БИ желала една жена - според дамите, разбира се?
Подсказка: тя по никакъв начин не пожела близост. Каза, че всеки ще спи в собственото си легло и никакви гостувания не са допустими! Не е ставало въпрос за месечно неразположение, но това изобщо не би трябвало да коментираме...
Такива неща... Какво искат жените в конкретната ситуация? ))
И аз едно време имах подобен случай - рожден ден, отказах да пия, за да мога да се прибера с колата, гаджето обаче ме нави да пия, като каза, че ще спа у тях. И най-накрая като си отидоха хората и се оказахме в леглото, тя ме информира, че всеки трябва да си стои в неговата си половинка. В същото време в съседната стая се чуваше пъшкането на нейната съквартирантка с нейното си гадже. Представете си какво унижение изпитах.
Ами просто смених гаджето и впоследствие се ожених за новото гадже, и сега когато се събираме випуска веднъж на 2-3 години всеки път се гледаме със старото гадже по диагонал. Със сигурност тя съжалява за това, че тогава нея нощ ми отказа, защото тя не попадна на добър съпруг и като цяло имаше нещастен живот, а аз в същото време бях станал лидера на групата - най-богатия, най-уважавания, най-ухажвания и най-интересния за лаф-моабет по време на тези сбирки.
Та виждате каква е иронията на съдбата и как една жена може с едно единствено изречение да си обърка целия живот.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мислим че прекаляваш.
То не беха идеални пропорции. Яздене на колело по 50 километра. Липса на редовен и качествен секс .Пък и домакиня.
Също и дива рокаджика.
Кво да чакаме че си класирала на второ място мис бикини.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Не е ли по-добре да ти вземе и едно апартаментче, в което да бъде дека?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Много си далеч от представите, ти нали си знаеш, че адски ме дразниш Нищо общо нямам с рокаджийките и моторите, просто обичам да слушам твърд рок и това е, както други обичат чалгата например
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мислим че прекаляваш.
То не беха идеални пропорции. Яздене на колело по 50 километра. Липса на редовен и качествен секс .Пък и домакиня.
Също и дива рокаджика.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Много си прав, нека Селена отговори на тия въпроси - и да каже какво би било нейното поведение в подобна ситуация /аз не искам да прави публично достояние своите години!/
Щом си рекъл, споделям с предупреждението, че е строгоиндивидуално съждение.
Много зависи какви анонси е усетила у теб дамата и какво търси тя на даден етап от живота си. Може да търси:
а. Неангажираща връзка или
б. Сериозен партньор.
От казаното от теб дамата не е девойка, т.е. горе долу се ориентира в ситуацията. Тогава продължаването на вечерта в твоето легло зависи от следните фактори:
а. Харесваш ли й (има ли химия)
б. Как си се държал и какво си приказвал по време на вечерята .
Има и един Х фактор. С какъв характер и възпитание е дамата. Там вече си е чиста лотария.Last edited by Selena; 18.05.2020, 19:58.
Коментар
-
Трудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ 1000 ZXL аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен и ще ти е невъзможно да ми откажеш [ATTACH=CONFIG]n3600318[/ATTACH]
Не е ли по-добре да ти вземе и едно апартаментче, в което да бъде дека?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Страно защо започвам да си изграждам образ за теб като тия хеви метълки рокаджийки и тем подобните им. близо ли съм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеОбади ми се да я видя!
Срещат се младите, двамата трудно преодоляват смущението... След първите данни, които разменят, тя задава въпроса:
- С какво се занимавате?
- Лекар съм - оживено отговаря той, защото усеща, че вече е в свои води...
- Гинеколог? - пита отново любопитното момиче...
- Не, но мога да погледна...
Коментар
-
Със зелени очи съм и черна коса, брюнетка съм
Също и дива рокаджика.
.
А забравих голямо желание да стане любяща майка
Last edited by Todor Sabev; 18.05.2020, 19:40.
- 1 like
Коментар
-
Трудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ, аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен [ATTACH=CONFIG]n3600318[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнениеС колони може ли като в бедните студентски години - който пусне по-силно музиката - печели.
Ендер, учудващо не съм. Може да съм пооглушал през годините, но определено има положителен прогрес в материалите - респ. шума и изкривяването.
Last edited by kristina dimitrova (1); 18.05.2020, 19:33.
Коментар
Коментар