IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Баш Имам такъв случай, точно с правистка, но от УНСС - вика ме нещо за банята, не помня точно какво, а преди съм си говорил с нея, имала си гадже и т.н. Аз от вратата директно в леглото и т.н. После тя ми вика, ми ти отде си сигурен, че ще ти пусна. А аз кротко ѝ обясних, че съм рискувал най-много да ми забие един шамар, а тя си заслужава всеки тупаник, който бих понесъл, та се разсмя и завторихме няколко пъти след това за около месец или нещо от сорта. После не ни се случиха нещата, щото аз съм ерген от класа и дъра-бъра (или поне бях тогава с буйната си грива и високото положение в студентския съвет и всякакви там дивотии)
    +1

Не е могла да откаже на хубавото и отворено момче.

А сега имаш ли си грива?

Коментар

Е, той нали е бил гвардеец у Софето, можеше и тук да си останете Или сърце добруджанско не трае софийското равно поле, сака си на къро, на равно, без планини
      Ба, сака си. Сега да не е у Чужденеция!? Сутрин като погледне ландшафта през прозореца, навсякъде баири вижда.
      Наздраве!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Нали "чичака е загорял и няма да разбере че не си къпана", т.е. ти си й намекнал.
        Баш Имам такъв случай, точно с правистка, но от УНСС - вика ме нещо за банята, не помня точно какво, а преди съм си говорил с нея, имала си гадже и т.н. Аз от вратата директно в леглото и т.н. После тя ми вика, ми ти отде си сигурен, че ще ти пусна. А аз кротко ѝ обясних, че съм рискувал най-много да ми забие един шамар, а тя си заслужава всеки тупаник, който бих понесъл, та се разсмя и завторихме няколко пъти след това за около месец или нещо от сорта. После не ни се случиха нещата, щото аз съм ерген от класа и дъра-бъра (или поне бях тогава с буйната си грива и високото положение в студентския съвет и всякакви там дивотии)
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Нали "чичака е загорял и няма да разбере че не си къпана", т.е. ти си й намекнал.
          намекнал и е ма не го е огряло правораздаването.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Щото съм свободолюбива, бре!!! На мен и в пети курс не ми се омъжваше, ама по-едрата 1/3-та реши, че ще му се загубя от полезрението, ако се прибера у хабитатя след завършване
            Наздраве!
            Е, той нали е бил гвардеец у Софето, можеше и тук да си останете Или сърце добруджанско не трае софийското равно поле, сака си на къро, на равно, без планини
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

От колежката не съм си искал а от адвокатката нямаше да ми стане патката щото грозна тъпа и нагла.

Коментар

И не ти пусна тази студентка?
                От колежката не съм си искал а от адвокатката нямаше да ми стане патката щото грозна тъпа и нагла.

Коментар

Груец тия твоите адвокатките освен че грозни и тъпи ами властни бе.Една моя колежка живееше с такава мъжемразка...Отивам да направим една курсова задача оная само че не ме наби ши знайш..накрая дойде и вика ми не свети лампата в банята смених крушката не свети.Аз си мълча тя повтаря трябва да се изкъпя а ааз и викам не се притеснявай чичака е загорял и няма да разбере че не си къпана леле оная като подскочи....Забавление Груец викам и я заплаши ламБата с наказателния кодекс белким се уплаши и светне
                  И не ти пусна тази студентка?

Коментар

Тънимъни тука се издъни яко.В пети курс в ТУ неомъжена....Ужассссс Тва си е жив ужассссссссссссссссс
                    Щото съм свободолюбива, бре!!! На мен и в пети курс не ми се омъжваше, ама по-едрата 1/3-та реши, че ще му се загубя от полезрението, ако се прибера у хабитатя след завършване
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

Пети курс на първото висше, ама ВУЗ-ът беше технически, което означава, че изборът беше голям, а конкуренцията - направо мижава
                      Наздраве!
                      Тънимъни тука се издъни яко.В пети курс в ТУ неомъжена....Ужассссс Тва си е жив ужассссссссссссссссс

Коментар

Тройка ще случи, Пеше
                        Наздраве!
                        Тройка тройка ама взех изпита

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Баш това си е секса, най-обикновена физическа нужда. Не е нужно и да се напъвам дори, пестя силите за тежестите и тежките тренировки.
                          Виж ако за тебе е най-най-невероятното нещо на тая земя, окей, гушкай се жена ти, правете любов, прегръщайте се навън и се радвайте на песента на птичките. Само недей с фалшивия морал, пази го за себе си.
                          За простия човек секса е точно това.Та как да продължим с морала

Коментар

Най после некой да ме оцени...А ако освен яденето и пиенето си доведа и мацка кво ли ще се случи......
                            Тройка ще случи, Пеше
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

тнм, без лоши мисли, но един от първите ми купони, при които посетих едни авери в студентски град, беше с девойки от техническия - умря ми коня от гъдел и се зарекох повече на купон с жени от там да не стъпвам После се появиха симпатяги, особено с компютърните науки. Въобще, не е само до вуз, ми и до специалност - в СУ са бая некрасиви женските създания, но Право-то кърти мивки, а по някои ЧСИ-та в София си е направо като в агенция за модели Веднъж бях с едни такива на тиймбилдинг, случайно се засякохме, и хем си имах доста отбрана дамска компания под ръка, дето специално за там си я бях завел, едва се удържах да не се прехвърля в съседния басейн/маса/стая
                              Наздраве, днес ми върви и обичам петък, 13
                              Груец тия твоите адвокатките освен че грозни и тъпи ами властни бе.Една моя колежка живееше с такава мъжемразка...Отивам да направим една курсова задача оная само че не ме наби ши знайш..накрая дойде и вика ми не свети лампата в банята смених крушката не свети.Аз си мълча тя повтаря трябва да се изкъпя а ааз и викам не се притеснявай чичака е загорял и няма да разбере че не си къпана леле оная като подскочи....Забавление Груец викам и я заплаши ламБата с наказателния кодекс белким се уплаши и светне

Коментар

Сега вече го закъса. Пешето ще прелети с нисък, бръснещ полет и ще ти набие чемберите Обиждаш колежките му, а той твърде чувствителен ми се струва.
                                Наздраве!
                                Аз имах готини колежки повече от половината бяха много красиви ама много красиви.Но не съм решавал диференциални уравнения с тях а с колежка от ВИАС архитектура...много красива ама много...

Коментар

Working...
                                X