IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
    пичове, какво става бе? за днес ли беше хепънинга?
    Беше .

Коментар

• пичове, какво става бе? за днес ли беше хепънинга?

Коментар

• ДА ПОДГРЕЕМ ЗА КРИСИ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Кой ще се уреди с баничка. Да почерпи.

п.п. Остават 30 мин до безсънните нощи. Кремчета, вазелинчета взехте ли си?
          КриситУ черпи нищо че е спасов ден
          https://www.facebook.com/watch/?v=1287035371449140

Коментар

• Мдам. Вече е 21.08 мин по моя часовник .

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така, така ... Май ще изпращам на теб и Вълчо-34 листа от мента, плод от глог и корен от дилянка, щот вземе ви повреди тая дама.
              Дилянката кво е? Валерианче ли?
              И това ще мине ...

Коментар

• Кво стаа туканка бре, аз докато си намера семките и нема места на първия ред. Тънимъни, за конячето - големо благодарим! Ама не мърдам от тука - некво южноамериканско каберне.... става.
                И това ще мине ...

Коментар

Тя леля, и заради виртуалната помощ може да ти играе една точилка. Преди да пишеш тез предложения огледа ли периметъра?
                  Наздраве!
                  Кой ще се уреди с баничка. Да почерпи.

п.п. Остават 30 мин до безсънните нощи. Кремчета, вазелинчета взехте ли си?
                  КриситУ черпи нищо че е спасов ден
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Тя леля, и заради виртуалната помощ може да ти играе една точилка. Преди да пишеш тез предложения огледа ли периметъра?
                    Наздраве!
                    Тънимъни една жена не може да се чувства истинска жена ако няма подир кого да чисти и разтребва...

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
                      Зарежи Бобокови и Монбата...тука е по-интересно.... Довечара половин България ще чака тези снимки... Букнах си го в календара....Само да не ни подведеш, че ще е много грозно....
                      Ти си мислиш...на сливи сме се нагледали.Няма по гнусно и отвратитлно нещо от глупава жена с визия на фолк певачка.При такава с готов да идеш ще ти спадне

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Ти на стара хиена, уроци ще преподаваш....
                        Вратата на нейната стая е затворена, моята е залостена и има надпис - не влизай ..Но за по сигурно съм наострил ушо и слухтя да не вземе да си отвори стаята...Вързах едно звънче за спокойствие на половината душа, а за другата половина, пуснах и алармата на вътрешна зона...
                        Застраховки всякакви ! ( както се вика - така се пази семейство ...)

пп Ноооооооо, за Криси всекакви жертви са допустими....
                        Така, така ... Май ще изпращам на теб и Вълчо-34 листа от мента, плод от глог и корен от дилянка, щот вземе ви повреди тая дама.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Наздраве!
                          Ти на стара хиена, уроци ще преподаваш....
                          Вратата на нейната стая е затворена, моята е залостена и има надпис - не влизай ..Но за по сигурно съм наострил ушо и слухтя да не вземе да си отвори стаята...Вързах едно звънче за спокойствие на половината душа, а за другата половина, пуснах и алармата на вътрешна зона...
                          Застраховки всякакви ! ( както се вика - така се пази семейство ...)

пп Ноооооооо, за Криси всекакви жертви са допустими....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Прочетох първото и последно изречение и нищо не разбрах......( тва по средата си беше кът в месечен цикъл...)

Кажи бре моме, кво сакаш от форума...?

пп Аз поне гледам позитивно, благосклонно и с голяма доза съчувствие към проблемите на хората...Шъ ти помогна ( виртуално...)
                            Наздраве!
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
                              не ви трябват снимки от сега
                              Баце Вальо, само снимки отпреди развода ли имате?

Коментар

• Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение

направо съм БЯСНА БЯСНА БЯСНААА
                                много съм си добричка, мила, нежна, винаги съм усмихната, да, май и доста наивна на моменти, но ядосат ли ме тогава просто издивявам и откачам тотално, ставам най-лошия образ на жената скорпион
                                била съм фейк образ, била съм нечии фантазии, била съм изкуствен интелект, била съм проекти разни на този и оня
                                абе вие нормални ли сте бе??? С всичкия ли сте си?
                                не ви трябват снимки от сега, все още се пазим, но и това ще стане, лятото като отидем на море и ще ви изпратим общи снимки
                                сега на 34 години не изглеждам много по-различно от това, което ще видите довечера, все още мога да направя 30 лицеви опори, 5 - 6 коремни преси и преход 20 километра с колелото, за разлика от отворковците тука дето ако пробягат 100 метра ще получат инфаркт

искате екшън, а????
                                ще видите довечера хард еротика с жена с дължина на крака 1 мегър и 5 сантиметра без токове
                                отворковци

за жените на любимия всичко по реди си, с едната се разделили още в началото на този месец, другата оная негова приятелка я разкара веднага, още в неделя и то пред мен по телефона, с жена му ще е трудно, необходимо е просто време......
                                БЯСНА СЪМ БЯСНА
                                отворковци
                                не само тази нощ, много нощи няма да спите, отворковци, фейк образ съм била

Прочетох първото и последно изречение и нищо не разбрах......( тва по средата си беше кът в месечен цикъл...)

Кажи бре моме, кво сакаш от форума...?

пп Аз поне гледам позитивно, благосклонно и с голяма доза съчувствие към проблемите на хората...Шъ ти помогна ( виртуално...)

Коментар

Working...
                                X