IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
    Kакво ли правят сега гаджетата на футболистите, чалгарките, денсърките, плейметките, инфлуерсърките,
    тия дето се чекнеха по спортните зали, по дискотеките, дето шареха из молове, по Витошка ......
    Как какво, вихрят се по социалните мрежи, естествено .

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Има една поговорка:„,Красивата жена е чужда жена„.В смисъл,че никога няма да си сигурен,че.е само с теб.Сам си забелязал,че постоянно са я сваляли.А щом постоянно я свалят,самочувствието й лети в небесата и рано или късно ще поддаде.А и да не поддаде ще се побъркаш от ревност.Ето и ти не си се задържал с тази красавица.
      Има и продължение.След 8 години се срещаме с децата на един пясъчник.Тя разведена ,с едно дете,мъжа и я бил даже изгонил на улицата,уж щяхме да си ближем раните,според нея,но аз вече си ги ближех с други,та изллязохме няколко вечери,бяха сладки приказки,но си призна че всичко дето и бях говорил като ми беше гадже е било вярно,щото тогава беше тръгнала с голямата кошница,и аз се усетих и я оставих,предложих и да се разделим.Та така с жените.Идва им акъла на всички,амани като тази във форума като наближат 40,те се осеферват,после който дойде е добре дошъл и се радват,на бонбонче,усмивка,всичко,какво да ги правиш,сладки милфчета стават.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Каква скромност, някои мъже са щастливци...,

а други мъже - за хареми говорят...
        Това с харемите ... повече проблеми създава, отколкото друго

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Готово - поправих темата. IT отдела на investor.bg ряпа да яде - ха-ха.
          В момента е повредена страница номер 2, но страница едно и всички останали от 3 нататък вече си работят.
          Браво!
          Значи е до отделен пост.

И няколко други теми назад във времето са блокирани така.

Коментар

Пробвайте няколко човека от името на 2-рата страница на повредената тема да пуснете по един празен постинг с някакъв текст, и така ще избутате грешния постинг на 2-ра страница и темата ще се отключи и ще заработи.
            Готово - поправих темата. IT отдела на investor.bg ряпа да яде - ха-ха.
            В момента е повредена страница номер 2, но страница едно и всички останали от 3 нататък вече си работят.

Коментар

Пробвайте няколко човека от името на 2-рата страница на повредената тема да пуснете по един празен постинг с някакъв текст, и така ще избутате грешния постинг на 2-ра страница и темата ще се отключи и ще заработи.
              Мисля, че няма да стане.
              Първа страница си е първа, независимо от постовете в нея, а проблемът е с адресирането към първа страница, не с постовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Благодаря! Получи се.
                Благодарностите са към 78-10, нали /уточнявайте навреме, защото и аз се включих междувременно.../, съжалявам...

Коментар

• Благодаря! Получи се.

Коментар

Защо да искам нещо, което имам /мъж/.

Каква скромност, някои мъже са щастливци...,

а други мъже - за хареми говорят...

Коментар

Добави в края на линка "/page2",.
                      В края на низа в адресното поле най-горе на страницата.
                      Може и /page3 или /pageОКСАНДОКУЗ, важното е адресът да НЕ сочи към първата страница на темата.
                      Като постнеш, софтуерът те насочва след това автоматично към първата страница.
                      Last edited by 78-10; 18.05.2020, 22:27.

Коментар

Защо не мога да виждам темата: Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Коментар

Абе, ти и от убунту уж разбираше.
                          А, Линукс ме е разглезил със сигурността си и несчупваемостта, та отдавна угасна хъса да се боря с кимпютри и съм забравил много неща вече.

Коментар

Защо не мога да виждам темата: Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
                            Добави в края на линка "/page2", и ще я видиш, но от втората страница нататък. Явно в първата страница има някакъв проблем, който IT отдела не можа да го разреши. Вероятно в някой от постингите има скрити Control символи, които подават някаква команда към сървъра. Абе хакерска история, която можеше да се почисти чрез простото изтриване на всички постинги от първата страница.

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Не може.

Знам начин, но го продавам за пари или в натура.
                              Абе, ти и от убунту уж разбираше.

Коментар

Защо да искам нещо, което имам.
                                Нямаш.
                                Не можеш да пишеш там, нъцки!

Коментар

Working...
                                X