IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
    мирко, прибва ли се от манифестацията
    огледа ли сгодни женици
    [IMG]https://i2.offnews.bg//events/2017/07/21/661078/phpz3hdb9_559x*.jpg[/IMG]

    Ратко, за такива даскалици ли питаш?


    П.С. Форума нещо запецва, когато трябва да вади изображения.
    Last edited by Bad_Bear; 24.05.2023, 14:20.

    Коментар


    • мирко, прибва ли се от манифестацията
      огледа ли сгодни женици
      препоръка е

      Коментар


      • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение


        .
        Този път апострофирам само с името, за да не става много дълго.

        Виждам, че си привърженик на идеята за хаоса. В което няма лошо. Само, че не всичко е хаотично. Липсата на разбиране за подредбата на заобикалящия ни свят и събитията които се случват някои го наричат хаос, други съдба. Струва ми се, че наскоро си чел Черният лебед на Талеб. Попил си част от вижданията му относно устройството на вселената, и си изцяло съгласен с непредвидимостта на най-важните за човек събития през живота му.

        В случая равносметката за която говорех дава яснота за посоката в която се движиш. Имаш отправна точка - миналото, междинна точка/настоящето/, следователно можеш да предвидиш с тези си действия/бездействия/, къде ще се позиционираш в бъдещето. Това е най-общо казано. Темата е доста обширна и не мисля, че някой ще убеди другия в правотата си.

        В крайна сметка всичко което не разбираме, ни се струва ирационално. Такова е и поведението на жените, когато нямаме опит, такава е и вселената преди да разберем нейните закони. Но това не означава, че не съществува ред, а че още не сме достигнали нивото да го разгадаем.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
          Честит празник!

          Разпространих по всички социалки за задремалите западни глави, че кирилицата не е “руска”.

          Извинявам се за офтопика, но ако искаме да ни познават е необходимо упорито и неуморно да се повтарят исторически истини, докато започнат да ни разпознават на картата.

          Сега мога да празнувам
          Честит празник и от мен.Това е най-хубавият български празник. На азбука създадена в България от българи четат и пишат стотици милиони хора по света.И не е славянска писменост, а българска.

          Отивам с децата на манифестация,та покрай децата ще хвърля по едно око и на майките и на учителките,които за тоя празник доста се издокарват.Женската красота трябва да се цени и уважава.

          Коментар


          • Честит 24 май!

            (понякога мисля, че нямаше да е лошо, ако бях опитал да издам нещо, т.е. - да се изживея и аз като писаЧ..., пардон - като "писател", но веднага се разубеждавам, най-вероятно, защото щях да затъна в равносметки, изтегнал се под слЮАта, с безкрайната броеница в ръце (смисъл на живота!)..., а динамиката дава възможност човек да живне в задъханата надпревара с... времето...)

            Всъщност, прави са хората, които правят равносметкИ, ама аз не вземам от дума. Така де - да си чупи главата - както сам е решил...



            Да бях станал писател! Дори намерих издател. Искаше да ме представи на публиката в "Универсиада", И точно тогава се откри една възможност в чужбина... Кой би отказал? Швейцария на Балканите - ряпа да яде пред Швейцария на Алпите...

            (неуспешен опит за "аналогия")

            Здраве и щастие на всички!
            Last edited by mikomikov; 24.05.2023, 09:03.

            Коментар


            • Честит празник!

              Разпространих по всички социалки за задремалите западни глави, че кирилицата не е “руска”.

              Извинявам се за офтопика, но ако искаме да ни познават е необходимо упорито и неуморно да се повтарят исторически истини, докато започнат да ни разпознават на картата.

              Сега мога да празнувам
              Last edited by Arana; 24.05.2023, 08:07.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

                Бат Мико, сам си отговорил на въпросите си. Виж кви хубави идеи и закачки ти се въртят с жените, па една последователност да ти се опира? Мечтите и целите са най-важното в живота. Мъжът няма ли сила, която да го движи, и нещо към което да се стреми, губи енергията си. А тя е пряко свързана с увереността, за която тук не веднъж сме констатирали, че е основен стълб в свалките.

                И колкото и да се отлага във времето, винаги идва момента на равносметката. Обръщайки се назад, човек вижда грешките си, вижда текущия резултат и от него си прави заключения. Сигурно се питаш, защо споменавам всичко това. Идеята ми е, че преследвайки и постигайки целите си и резултата който гони, мъжът си създава комфорт и покой. Това състояние му дава възможност да не подскача на всяка провокация, да не гони жени по улиците като подивял, и най-важното - да няма нужда да се доказва, нито пред себе си, нито пред останалите!

                Това е моята философия и не твърдя, че другите трябва да се водят по нея. А дали изобщо някога ще постигна това за което писах, вече времето ще покаже. От мен зависи единствено да се пробвам, без да си намирам извинения.

                И ти жив и здрав, и не се отказвай!

                Не преставам да се изумявам от многообразието от характери на хората, с които ме среща живота. Ти си от добрите (добро момче), ама (и това не е мой проблем!) - в случая правя аналогия с "коня с капаци". Натрапчива метафора, която не успявам докрай да разтълкувам, а и тук няма условия и място за толкова писане (стигал съм да 10 хиляди знака, вкл. шпации... и ми реже поста)

                Цитираш ме и режеш най-незначителното в него (СПОРЕД ТЕБ).

                За мен, най-същественото в моя пост - липсва. Най-същественото свързвам с оная "основа" и."подреденост" която си "градил" в себе си.

                Не виждам нищо лошо в това, но...

                "Вижда грешки - текущ резултат - заключения"... и "мъжът до създава комфорт и покой"...

                За мен, когато мъжът да си създаде комфорт и покой (точно по горната логика) - той "ляга на една кълка" и "почва да прави... равносметка"...

                Е, колебая се и почти съм сигурен, че до равносметка няма да стигна. Имам важни неща, които върша и ще върша, за да е възможно да "седна, за да правя равносметка". Акъла не ми го побира това: сядам и правя равносметка.

                Какво е изобщо тВа жУотно - равносметката? А, да де - с кълката - на една страна и с броеницата в ръка, под синята сливата в двора на Хаджи....

                Ако почна да правя "равносметка" - вече съм се предал. До тук бях!

                Какво постигам, ли? Много. Без цел и мечти, разбира се.

                Сложно е да се оценява това, което постигам. Не бих могъл, особено - и ако правех равносметка, след равносметка... (хубаво звучи, вероятно - точно като на партийно събрание... ...)...

                В действителност, компилацията от постигнатото от мен е непостижима за никой от младите: образование, физически труд и натоварване, режим на натоварване, вкл. нощен труд, възпитание и образование на брой деца, които вече имат свои деца, създаване (строеж и закупуване) на недвижима собственост, в същото време - съм ходил и продължавам да ходя в различни страни по света...

                Е, да - ако съм на екскурзия - това трябва да се планира някак...

                Но! За компилацията на общо-постиганото във времето - план не може да съществува. Съществува временна нагласа човек да почне да прави нещо, ако това по някакви причини не се случи, опитва друго, което се случва. Всичко е хаотично, без план, защото има много възможности, които се проявяват с различна вероятност да бъдат изпълнени, да бъдат частично изпълнени и отложени във времето, при което се намесват нови възможности и проблеми за решаване... Пълен хаос и нещата се случват. Усещане за абсолютна "подреденост" в... хаоса! Правиш това, другото, третото ..

                Все едно - отиваш за нещо в Практикер... Обикаляш в търсене, но точно това, което ти трябва (си набелязал!) - липсва! Няма го! "Ама, ние ще го доставим!".... Докато обикаляш, "откриваш" нещо, за което до сега не си се сещал...

                Да не разтягаме повече локуми - "откриваш" - я предмет от обзавеждането..., я - приятна да външен вид - продавач-консултантка...

                За да теб - много е вероятно - продавач-консултантките да са с фередже... Аз пък винаги попадам на такива, които нямат фередже...

                Хаос, ти казвам. Пълен хаос! И от хаоса се пръква... "голата истина" - по-гола, от голата... Купуваш нещо, за което не си се сещал, че може изобщо да съществува...

                (хайде да не разтягаме локума в посока "мераци"/желание, че и там като тръгне една "равносметка" от "младите"..., , които си падатЕ по равносметки..., вола ти да умрЕ...)

                Така, батЮвото... Хаосът е същността на живота, хаосът! Бачка се всичко и навсякъде и НИКОГА не се произнася фразата: "Ох, колко съм уморен след работа!" Това изречение е част от мисленето на много дами, но и на много (млади) мъже... Е, как тогава няма да откриваме нови неща в пълните рафтове на Практикер?


                .

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

                  Пачангич носи на бой. Гаранция. Особено на електронен пердах. Ще се оправи.

                  Щом са космати гърдите, а не епилирани нямате никакви проблеми.
                  Той мишока на два пъти шеше да го яде ама избяга , виждам,че чат пат го присръбва . Само да каже и мога да му направя показно ,колко ще издържи сгънат на две , и дали ако падне по гръб със засилка , ще му се иска отново .
                  ПП Относно пасивността , дълга е темата , но междудругото има хищници които ,чрез привидна пасивност приспиват бдителността на жертвите преди да ги изпапкат ! Та въпроса е от кои точно е тая пасивност .Някои дори дават да си отхапят от тях преди да изпапкат натрапника .
                  Last edited by pa4anga; 24.05.2023, 12:10.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                    сега умишлено или не, но изкара на пачанчо един сериозен пердах
                    от тези, които не разбираме енергийните теории, източната мистика и езотериката
                    и разчитаме само на космати гърди и няколко други неща
                    Пачангич носи на бой. Гаранция. Особено на електронен пердах. Ще се оправи.

                    Щом са космати гърдите, а не епилирани нямате никакви проблеми.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

                      За жалост стана частен случай. Преди не беше точно така и имаше адски много смесени групички. Напоследък като, че ли се отчуждиха хората.

                      Тя компанията не е само женски, повечето са приятелки на моята приятелка, но и аз дърпам свободни аверчета и ако се стиковат с някоя - екстра. Иначе е много трудно, наистина. От предната ми работа също бях събрал стабилна група, ама то като има читави хора и хубави момичета си е направо магнит за нови електрони.
                      Аз само съм можел да си мечтая за подобна ситуация. Естествено влияние оказва и местоживеенето-в София е много по-лесно да се съберат големи компании от свободни млади хора. Аз доколкото съм бил в по-големи компании всички жени са били с мъжете или гаджетата си,така че не е имало никакъв шанс за свалка.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

                        Ти внимавай тебе да не те фокусирам, че много ма дразниш напоследок.

                        Майтапът настрана, никога пасивността не е била добро за мъжа качество. Даже си има едни енергийни теории ама тях само Пачангата ще ги вдене, да не те занимавам.
                        сега умишлено или не, но изкара на пачанчо един сериозен пердах
                        от тези, които не разбираме енергийните теории, източната мистика и езотериката
                        и разчитаме само на космати гърди и няколко други неща
                        препоръка е

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

                          Няма нужда Селена да ми казва какви да са ми разбиранията за живота. Писал съм го много пъти-жените си разиграват коня,когато усетят,че мъжът срещу нея или до нея е льольо.А именно факта,че мъжът прави първата крачка към сближаване го издига в очите на жената.Това е един вид тест дали е достатъчно решителен и не му пука от последствията и евентуален отказ.
                          Ти говориш за някаква хипотетична ситуация, при която мъжът трябвало да има авторитет сред определена компания ,та да станел атрактивен за жените в тая компания. Ама това е частен случай, щото не всички мъже движат в подобни компании(аз лично никога не съм бил в такива),а и никой не отрича, че като се познават мъжът и жената свалките стават много по-лесно.В подобен случай жените са ти дошли на крака както се казва и имаш всички възможности да ги омайваш И трябва някой мъж да е хептен смотан та в подобна ситуация да не направи свалка.
                          Ти си построил комунизма, Мечо щом движиш в компании пълни със свободни жени.То няма смисъл изобщо да се коментира-ясно е,че в такива ситуации възможностите за свалки на жени са огромни.
                          За жалост стана частен случай. Преди не беше точно така и имаше адски много смесени групички. Напоследък като, че ли се отчуждиха хората.

                          Тя компанията не е само женски, повечето са приятелки на моята приятелка, но и аз дърпам свободни аверчета и ако се стиковат с някоя - екстра. Иначе е много трудно, наистина. От предната ми работа също бях събрал стабилна група, ама то като има читави хора и хубави момичета си е направо магнит за нови електрони.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

                            Хаха

                            Не се и съмнявам. Той Мирето и без тва е зодия лъв, така че нема лошо да го държиш нащрек.
                            Споко, аз пък съм на жена му зодията и тука има още една като мене

                            Имаме материал за още сто екшъна

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение



                              Ма ние с Миро пак ще се сдрънкаме за нещо споко. Дето викаш пържене му е майката иначе ви е скучно. Една жена ако от време на време не го изправи на нокти никаква жена не е
                              Хаха

                              Не се и съмнявам. Той Мирето и без тва е зодия лъв, така че нема лошо да го държиш нащрек.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                                В случая - задавам си въпроса, дали си сериозен, когато казваш: "мъж да си е изпълнил целите и осъществил повечето от мечтите (си) в живота"

                                И, какво? Препоръчваш (ми) да имам мечти в живота, да (си) набележа цели, т.е. - да си направя план за действие и да почна да изпълнявам набелязаното???

                                Накрая, няма как да не попитам...

                                Въпрос: какво се случва, когато "целите и мечтите в живота" бъдат изпълнени?

                                Майтапчия! Откъде ви идват на ум такива тъпотии?

                                Още оттогава съм разбрал, че дългосрочно планиране не ми се получава. Оттам пък и (за мен) динамиката на живота често изисква да се занимавам с няколко неща по едно и също време...

                                Бъди здрав и не ми вярвай! Подреждай си целите и мечтите...
                                Бат Мико, сам си отговорил на въпросите си. Виж кви хубави идеи и закачки ти се въртят с жените, па една последователност да ти се опира? Мечтите и целите са най-важното в живота. Мъжът няма ли сила, която да го движи, и нещо към което да се стреми, губи енергията си. А тя е пряко свързана с увереността, за която тук не веднъж сме констатирали, че е основен стълб в свалките.

                                И колкото и да се отлага във времето, винаги идва момента на равносметката. Обръщайки се назад, човек вижда грешките си, вижда текущия резултат и от него си прави заключения. Сигурно се питаш, защо споменавам всичко това. Идеята ми е, че преследвайки и постигайки целите си и резултата който гони, мъжът си създава комфорт и покой. Това състояние му дава възможност да не подскача на всяка провокация, да не гони жени по улиците като подивял, и най-важното - да няма нужда да се доказва, нито пред себе си, нито пред останалите!

                                Това е моята философия и не твърдя, че другите трябва да се водят по нея. А дали изобщо някога ще постигна това за което писах, вече времето ще покаже. От мен зависи единствено да се пробвам, без да си намирам извинения.

                                И ти жив и здрав, и не се отказвай!

                                Коментар

                                Working...
                                X