Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Едната е на 60 .Другата на 53.
имАло е нещопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тези баби над 60 г ли са?
Много е хубаво, че все още искаш крехко агнешко, а не стара коза.
Евго, все с голямата... библиотека се хвалиш (в единият от трите апартамента, които ВИЕ имате,... но, "голямото" число, разделено на три - е равно на ... малка библиотека, пред която дори е срамно да застанеш за снимка!)...
Колкото и малка да е библиотеката за трите ВИ апартамента, в нея СТЕ пропуснали класикА - Хайтов, с неговите "Мъжки времена"... Значи, класикът казва нещо, удивително точно, което е валидно и за теб : "Едно е да ти се ИСКА ("крехко агнешко"), друго е да можеш (в случая - да го мотивираш), а трето и четвърто - да го направиш (крехкото агнешко, но извън социалните мрежи, разбира се! )!"
Та, Евго - и ти не си преставал да ни убеждаваш, че - като човек (на 48-49 г. - една много добра възраст, за да бъдеш вече дядо!) от 21 век - и - отново, и отново ни убеждаваш, че на теб ти се иска "крехко агнешко, а не стара коза"... Ти отиваш и по-натам в "искането" ти: "крехкото агнешко" - все по често може да бъде от ... двата пола, а и - както се вижда- от всички останали полове.
"Едно е да ти се ИСКА, друго - ..." - попълни си библиотеката! Без Хайтов си нищо! Не, че с него би имал оправдание!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Традицията повелява:
1. При годеж се подарява пръстен с камък и той се носи на дясната ръка, на безименният пръст.
2. При сключване на брак над този пръстен си слага брачна халка.
3. Когато първото дете навърши година, над халката отново се слага пръстен като халка, покрит със ситни камъчета.
Ама кой ли ти спазва сега традициите!?
Наздраве!
Коментар
-
Тези баби над 60 г ли са?
Коментар
-
Имам един приятел седи денонощно в тоя тиндър и е онодил окромна бройка баби.Ама аз ако искам баби и без тиндър мога.Ама не искам.Даже тука в квратала имам 3 фенки. 2 баби и една по- млада ,към 40 години.Хубава е ама проста.А аз като видя проста жена и приземявам самолета.
Коментар
-
......Даже тука в квратала имам 3 фенки. 2 баби и една по- млада ,към 40 години.Хубава е ама проста.А аз като видя проста жена и приземявам самолета.
Може пък да се окаже неочаквано добра за аварийно приземяване...
- 1 like
Коментар
-
Не знам от къде знаеш за тези традиции.
В днешно време жените носят само халка и годежен пръстен, но обикновено на 2-те ръце по един пръстен.
Някои имат и повече.
Преди 1990 г. нямаше много златарски ателиета и бабите ми нямаха златни пръстени, въпреки че имаха пари. И бяха скормни и народни жени.
Наздраве!
П.П. Традицията още повелява, когато жената остане вдовица, трябва да премести брачната халка на безименния пръст на лявата ръка. Но при ничие на клюкарници като фейсбук и инстаграм, такива условности не са необходими.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
знам,
закачка да върви
пусна ли си тиндърLast edited by nradev1111; 17.05.2024, 21:38.
- 1 like
Коментар
-
знам,
закачка да върви
пусна ли си тиндър
Коментар
-
Купувал съм за собствено ползване
закачка да върви
пусна ли си тиндърпрепоръка е
Коментар
-
ти и с имотите така. не си купувал,
но си останал с впечатление
Коментар
-
Традицията повелява:
1. При годеж се подарява пръстен с камък и той се носи на дясната ръка, на безименният пръст.
3. Когато първото дете навърши година, над халката отново се слага пръстен като халка, покрит със ситни камъчета.
Наздраве!
В днешно време жените носят само халка и годежен пръстен, но обикновено на 2-те ръце по един пръстен.
Някои имат и повече.
Преди 1990 г. нямаше много златарски ателиета и бабите ми нямаха златни пръстени, въпреки че имаха пари. И бяха скормни и народни жени.
Коментар
-
Ти на жените на първа среща ако им говориш за апартаментите дет имаш , не очаквай някоя свястна жена да се навие.
Евго си има стратегия и тя започва с най-важното!
НИЕ имаме три апартамента...
Много добра оферта за едно младо момиче (момче). Успехът му е в кърпа вързан, ако минава често пред Президентството, с ... гвардейците.
...........
(на някого, дали му е хрумвало - по каква причина нямаме гвардейКИ? Чиста дискриминация към дамите, но за Евго може да се окаже добре дошло...)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Традицията повелява:
Наздраве!
Коментар
Коментар