IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    В момента в Русия има огромен дефицит на мъже. Стотици хиляди рускини са готови на всичко, само и само някой да ги измъкне от блатото. Избор огромен - само натискаш копчето на мишката и се уреждаш ...

В общия случай саморекламата изглежда така:

- Голова не болит (в смисъл винаги е готова на секс и няма да се оплаква, че я боли главата) ...
    - Тормоза нет (няма спирачки в смисъл че е готова на всичко в леглото)
    - Готовить вкусно (добра готвачка е и е готова да стои в къщи и да готви на мъжа си разни вкусотии)
    - Прослужить долго (в смисъл че е готова да се отдаде на мъжа си за цял живот)
    - Има и данни за височина, тегло, възраст (има всякаква), размери на талия и гръдна обиколка (но това се вижда от дадения клип)

Къде е Евго да даде обяснение защо все още не се е обзавел с готина мацка ....
    В Русия винаги е имало дефицит на мъже. Затова рускините са извисили направата на макиаж и използването на козметика до ранг на изкуство. Да не говорим за посещенията при фризьори, козметолози, пластични хирурзи и всякакъв вид СПА процедури.
    По тези географски ширини и дължини, мъжът е ограничен природен ресурс и за него се водят битки с всякакъв вид прийоми.
    Наздраве!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Наскоро се започнах с един човек, който дойде у дома, защото продавах един дрон. Дойде с жена си - Украинка. Женени са от повече от 10 години. Страшно готина мацка. Поговорихме си с нея на руски език за войната в Украйна и за какво ли не още. Дошла е в България именно за да си намери мъж, като изискванията са и били повече от скромни - да избяга от Украйна в по-свястна държава и да си създаде семейство. Не знам колко е избирала или не, но ми се видяха много свястна двойка. Определено щастливи бяха и двамата. Мъжа не беше богат, колата му беше посредствена, но много обикалят из страната и я води къде ли не по природни забележителности, екопътеки, планини, хижи и въобще явно обичат да пътешестват. Дрона им трябваше за готини снимки и клипове за семейния архив. Станахме приятелски семейства и той след това се отбива още няколко пъти когато има път покрай Габрово. Много му хареса меда. Подарих му 2 буркана първия път и след това няколко пъти минава именно за да си купи истински мед, пък и да си полафим на приятни общи теми с него и с жена му.

Та искам да кажа, че който търси - намира, както той, така и жена му. Родили са се на хиляди километри един от друг и в момента са едно много приятно и щастливо семейство за подражание и дори за завист.

Та искам да кажа на Евго, че чичко или не може би в момента бъдещата му жена стои някъде в Русия или в Украйна и само чака някой да и свирне. Самият факт, че живее в България (част от Европа) го прави много желана партия, особенно за дами, които вече са улегнали и ги е поогрухал живота и първата им нещастна любов. Такива дами не са много претенциозни, а екстрата да избягат от блатото за тях няма равна на себе си.
      Твоята история е доказателство, че "приказки се случват".

Аз познавам един пич и много му се възхищавам, на 30+ е направил 2 деца на първата си жена - рускиня и още едно на втората си жена.

Отделно е културен и образован. Каза ми, че е въпрос на късмет.

P.S. Не ми се разказва коя е купонджийката, защото е едно минало и неслучло се нещо.

Коментар

Cаморекламата на рускините

- Голова не болит, Тормоза нет, Готовить вкусно, Прослужить долго
        Сакън, не, това продъждава САМО до брачният документ и първото чаве.
        Тия, заедно със блядники, са горди, властни, хитри, безскрупулни, бездушевни същества.
        Ще му разкаже играта, психически, финансово и сексуално (тия лесно дават и на други).
        Знам един, дето жена му Матрьошка, тежи и пие повече от него, млати го и той мига на парцали.

П.П.Хубавите изключения само потвърждават всеобщите правила.
        Вълка агне не става.
        Тези убосници от 45'та все квалитетни мъже търсят и не им стигат, ама не значи че са стока.

Last edited by Бедният брoкер; 08.11.2023, 18:23.

Коментар

• Наскоро се запознах с един човек, който дойде у дома, защото продавах един дрон. Дойде с жена си - Украинка. Женени са от повече от 10 години. Страшно готина мацка. Поговорихме си с нея на руски език за войната в Украйна и за какво ли не още. Дошла е в България именно за да си намери мъж, като изискванията са и били повече от скромни - да избяга от Украйна в по-свястна държава и да си създаде семейство. Не знам колко е избирала или не, но ми се видяха много свястна двойка. Определено щастливи бяха и двамата. Мъжа не беше богат, колата му беше посредствена, но много обикалят из страната и я води къде ли не по природни забележителности, екопътеки, планини, хижи и въобще явно обичат да пътешестват. Дрона им трябваше за готини снимки и клипове за семейния архив. Станахме приятелски семейства и той след това се отбива още няколко пъти когато има път покрай Габрово. Много му хареса меда. Подарих му 2 буркана първия път и след това няколко пъти минава именно за да си купи истински мед, пък и да си полафим на приятни общи теми с него и с жена му.

Та искам да кажа, че който търси - намира, както той, така и жена му. Родили са се на хиляди километри един от друг и в момента са едно много приятно и щастливо семейство за подражание и дори за завист.

Та искам да кажа на Евго, че чичко или не може би в момента бъдещата му жена стои някъде в Русия или в Украйна и само чака някой да и свирне. Самият факт, че живее в България (част от Европа) го прави много желана партия, особенно за дами, които вече са улегнали и ги е поогрухал живота и първата им нещастна любов. Такива дами не са много претенциозни, а екстрата да избягат от блатото за тях няма равна на себе си.
          Last edited by Mateev; 09.11.2023, 12:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Наскоро ми казаха (едно птиче), че купонджийката била станала много важна, със самочувствие и вирела нос.

А реално само някой стар чичо може да я вземе след 1-2 години??

Демокрация сме и всеки има право на мнение и позиция,
            Коя беше тази купонджийка Евго, ти ги "храниш" всичките и се обърквам...

П.П. Интересно, какъв ти е критерият/представата за стар чичо?

Коментар

В момента в Русия има огромен дефицит на мъже. Стотици хиляди рускини са готови на всичко, само и само някой да ги измъкне от блатото. Избор огромен - само натискаш копчето на мишката и се уреждаш ...

- Голова не болит (в смисъл винаги е готова на секс и няма да се оплаква, че я боли главата) ...
              - Готовить вкусно (добра готвачка е и е готова да стои в къщи и да готви на мъжа си разни вкусотии)
              - Има и данни за височина, тегло, възраст (има всякаква), размери на талия и гръдна обиколка (но това се вижда от дадения клип)

Рускините са само за сръбския виц: "ово е стандарт, е.еш и фъргаш". За друго не стават, сакън да ти влезе такова нещо в къщата.

Коментар

Чрез фейсбук и сайтовете за запознанства не може да се намери рускиня и украинка. Най-много да станеш жертва на измама - да искат да им преведеш пари и да не дойдат. Много често има ботове или програмисти се подиграват - "самотна и млада вдовица търси своя принц".

На живо може! На морето има жени от тези националности, но искат да не работят, а мъжът да ги издържа. Аз се опитвах да прилъжа една рускиня от Генерал Тошево, но не стана. Някой от тях са доста смотани, качват стари снимки от преди 20г, правени с лентов фотоапарат и с лошо качество.

Форумът е анонимен и не качвам снимки. Освен това не търся жена на всяка цена, т.е. не искам да ме трови и да ми прави лоши номера.

Коментар

• В момента в Русия има огромен дефицит на мъже. Стотици хиляди рускини са готови на всичко, само и само някой да ги измъкне от блатото. Избор огромен - само натискаш копчето на мишката и се уреждаш ...

Коментар

Наскоро ми казаха (едно птиче), че купонджийката била станала много важна, със самочувствие и вирела нос.

Евгич а постни тука една реална твоя снимка , че от доста отдавна ми приличаш на един анимационен герой и все повече ни налазват съмнения за истинската ти същност !

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ай ме цитирай в пълнота. Има там едно допълнение "но не този от форума"

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Грешен, направо опасен съвет.

Евгич, каквото и да правиш, за бога, не бъди себе си
                        Ай ме цитирай в пълнота. Има там едно допълнение "но не този от форума"

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                          ....

Викам си на акъла - браво, има още надежда за хората. Че напоследък стана много модерно да има язвителни коментари за срещуположния пол. Което определено е гооолям червен флаг, който се появява ненадейно в комуникацията.

От която и страна на "барикадата" да застане, непредубеденият коментатор може да разглежда поведението на "срещуположния" пол като напълно адекватно - във функция на времето, за което е трупан опит (вкл. - разочарованиЯ) от индивидите (независимо от пола им).

Е, за какво й е на тази твоя позната контакт с партньор, ако вече е устроила живота си, успокоила е топката, след няколко разочарования, които се възприемат често като трусове! Има ли смисъл за нея да почва нова (случайна връзка), само за да попадне на човек, който търси бройката и веднага след първия интимен контакт - фейсът ще изригне в коментари за поредната "победа" на някой "алфа -галфон", от когото трябвало да се "учат младите"...

Младите няма защо да се учат. Ако инстинктът работи - те вече са готови за живота. Това - те да са готови за живота - се случва с най-голяма вероятност в определен период от битието на индивида.

Значи, така и не ми стана ясно - защо се бъркаме в живота на другите? Най-вероятно, защото така сме устроени: да проектираме нашето мислене и възприятия за живота върху другите...

Коментар

• Да повдигнем малко темата, че нещата, които не се повтарят се забравят.

Онзи ден бяхме на рожден ден с половинката и покрай яденето и пиенето у кръчмата, се залафихме с нейна приятелка, която бегло познавам. Понеже беше сама, тактично я подпитах, дали гаджето й не е на работа. Оказа се, че е свободна и напоследък повечко работела, та не й оставало много време за личен живот. Очаквах след оправданията да "изплюе" нещо срещу мъжете и т.н., но нямаше нищо такова.

Викам си на акъла - браво, има още надежда за хората. Че напоследък стана много модерно да има язвителни коментари за срещуположния пол. Което определено е гооолям червен флаг, който се появява ненадейно в комуникацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Излизай и бъди себе си
                              Грешен, направо опасен съвет.

Евгич, каквото и да правиш, за бога, не бъди себе си

Коментар

Това съм го пробвал вече.

На тия срещи жените са много неориентирани, някои идват неглеже, други си дрънкат глупостите, то по принцип първият контакт с непознат човек не е много приятен (при нелюбовните срещи). И не минава като в "Един за друг" или "Смени жената". Попадам на смотани жени, които си стоят моми след запознанството с мен (в повечето случаи).

Знам, че не трябва да се правят селски неща, трябва да платя сметките и да не говоря директно за сватби, женитби, бебета, връзки, а да оставя тя да го поиска.

Приятна вечер

P.S. Разкажи ни малко за теб, след като те четем редовно.
                                Абре Евго, стига си се водил от разни предавания и сериали. Истинският живот е пред телевизора и малко неща се случват така като ги гледаш. Излизай и бъди себе си, но не този от форума.

Коментар

Working...
                                X