IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Абсолютно си права.....Само "светни" мъже одят на стриптиз бар и гледат танцйорките само в очите, даже кога са останали само по перата на шапките си..

пп Ко да прая кът не знам какви ора одят там..Все още не съм ходил, но знае ли човек какво да очаква от живота...
    Трябва да е теоретично подготвен все пак...
    Начии, влизам в полутъмното заведение с ярки проблясъци и червени светлини и започвам да търся дългокраката и гъвкава танцьорка с най - интелигентния поглед.....
    +
    И се държиш за портфела ...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

свестните мъже

Гаранция: всички мъже гледаме... (и очите!).

Ама, дали сме точно свестни?

Ще цитирам Евго (съвсем сериозно!)! "Репродукция да има!" И е прав!

Ама този процес (на репродукция) - с едното гледане в красивите женски очи - обрича човечеството на изчезване...

Значи, от тук тръгва мъжкото раздвоение: да я гледаш ли само в очите (т.е. - да й се възхищаваш), или гледането да е някак между другото!...

Коментар

свестните мъже
        ти сега от позицията на свестните мъже ли се изразяваш?
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian

Ходил ли е в казармата или е фалшив татуиран мачо
          Жена е.

Коментар

• Като стана дума за стриптизьорки, една действителна история. Значи, 13-14-та година случайно в някоя(не помня вече)фейсбук група взех участие като писах по разни теми. Едно момиче, реален профил, доста дейна в коментарите ми пусна покана за приятелство. Като месторабота беше дала Райфайзенбанк. Представи се за самотна майка и касиерка във въпросната банка. Много добре се изказваше като и правилно пишеше-виждаже се, че има някакво(поне средно) образование, но някъде три или четири месеца, след като и приех приятелството взе да качва снимки с едно момче, на вид доста различни и неподходящи един друг. Съответно изтри ме от приятели и така приключи уж всичко. Година по-късно, един познат от града, където и аз живея, му се роди момиченце, та тогава и сега живеят в София реши там да излезем няколко човека, за да отпразнуваме това негово събитие. Среща в пицария "Уго" на "Витошка", пихме по нещо и от там тръгнахме надолу към съда, по път да решим къде да ходим. Изведнъж близо до пешеходната пътека, до областната управа, влезна(той първо)в един бар(мисля, че "Фетиш" се казваше). Вътре бехме едни от първите клиенти. Сядаме на едно сепаре(цените няма кво да ги коментираме, мисля, че малкото шампанско беше 49лв.) викна няколко бутилки, няколко момичета с тях(бутилките шампанско, шоколади и всякакви други неща) и в един момент касиерката от Райфайзенбанк и тя идва. Аз я познах веднага, сигурен съм, че тя също. Седна до мен, почнахме да си говорим, дори и някакви лични неща, това докато се черпихме с на моя познат парите, докато него го разкарваха едни момичета там по някакви френски и не знам си кви стаички. Набързо, щото става много обяснително, "касиерката" ми каза, че не е редно така да си говори с мен, а трябва да й слагам поне по десет лева затова, че е до мен, щото е гледат. Тоя моя човек се раздели за час-час и нещо с няколко хиляди лева, като го спаси от по-голям харч това, че вътре ли, или на банкомата отвън, не можеше да се плаща или тегли с неговата карта -"Американ експрес". Аз се разделих с едни сто и петдесет лева, къде ги давах на "касиерката", при онова правило-всичко може да правиш само няма да бараш по гърдите

Коментар

свестните мъже
              Абсолютно си права.....Само "светни" мъже одят на стриптиз бар и гледат танцйорките само в очите, даже кога са останали само по перата на шапките си..

пп Ко да прая кът не знам какви ора одят там..Все още не съм ходил, но знае ли човек какво да очаква от живота...
              Трябва да е теоретично подготвен все пак...
              Начии, влизам в полутъмното заведение с ярки проблясъци и червени светлини и започвам да търся дългокраката и гъвкава танцьорка с най - интелигентния поглед.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Уфффф, чи кой ще им гледа очите.....
                свестните мъже

Коментар

Не съм срещала много такива, говоря за стриптизьорки, но няма удохотвореност в погледите им.
                  Има качества и качества. Явно говорим за различни такива.
                  Уфффф, чи кой ще им гледа очите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Рядко се сращат некачествени стриптизьорки.
                    Не съм срещала много такива, говоря за стриптизьорки, но няма одухотвореност в погледите им.
                    Има качества и качества. Явно говорим за различни такива.
                    Last edited by val/she; 11.11.2020, 18:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                      Хмм, това е една голяма фантазия. Прочети Буковски - края на Factotum - доста красноречиво описание на средностатистическа стриптизьорка от периода. В момента, вероятно, са по-зле, или поне, по-тежки.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Забавно - всяка жена на планетата би казала, че приятелките й са "качествени", или нещо в този смисъл. Ако питаш някоя стриптизьорка за останалите работещи дами от заведението, пак ще каже същото.

Коментар

Няма значение това дали харесваш стила ми или - не. По-важното е, че съм жена, която общува с качествени жени. знам какво говоря и имаш възможност да чуеш женската гледна точка, която очевидно ти е "Х".
                          Забавно - всяка жена на планетата би казала, че приятелките й са "качествени", или нещо в този смисъл. Ако питаш някоя стриптизьорка за останалите работещи дами от заведението, пак ще каже същото. От друга страна, всеки път, когато се съберат две от три приятелки, ще намерят какво лошо да кажат за отсъстващата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз не държа много на яденето и не ми пречи аз да готвя, както сега правят много мъже.

Ти като ще работиш във Варна, там има много студентки и ще можеш да забиеш нещо,
                            Абе ти от дума не разбираш ли?! Не питам кой ще готви, но изпита с баницата и мусаката трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е взет с 6-ца, па после ти ако искаш си готви. И друго: отваряш и вратата на колата като истински кавалер и после бавно отиваш към шофьорската врата бъркайки изджобовете за ключовете, ако тя не ти отвори също я разкарваш.
                            Last edited by караКольо касапина; 11.11.2020, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнение

Евго, не казвай "хоп" преди да скочиш! Накарай я да ти направи баница и мусака. Ако едното от двете не се получи, разкарай я и продължи да търсиш.
                              Аз не държа много на яденето и не ми пречи аз да готвя, както сега правят много мъже.

Ти като ще работиш във Варна, там има много студентки и ще можеш да забиеш нещо,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Никакви сметки не си правя и не ми харесва стила ти на писане.

Аз си намерих гадже наскоро.
                                Евго, не казвай "хоп" преди да скочиш! Накарай я да ти направи баница и мусака. Ако едното от двете не се получи, разкарай я и продължи да търсиш. Ако е татуирана, въобще не си прави труда да я караш да готви каквото и да било.

Коментар

Working...
                                X