Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Че на кого ще липсвам? А може би на всички, че няма с кого да се бъзикате и кого да обиждате. Аз си имам самочувствието, господа, имам и покритието за това самочувствие, не съм опряла да си търся мъж в този сайт. Просто исках да си говоря с някого, защото съм доста самотна. Но аз съм Скорпион.... мога да мина и без вас
Големи пичове сте всички тук, един от вас не се извини.... нищо аз ви прощавам, ако с нещо съм ви засегнала и обидила
Простете ми
Лека вечер
Коментар
-
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ....... току що Ви направих комплимент, а Вие .... да ми купи кола, ами аз си имам кола и не ми трябва чисто нова и имам добри доходи, финансово независима съм, друго търся, а не коли и ламарини .......
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Злобеем,Криси.Щото както се описваш си красива жена/щом мъжа ти е бил милионер и постоянно те е водел да те показва/.Та мъжете сме наясно,че такава жена няма да се хване с обикновен мъж.И затова злобеем.Но такъв е животът.
А всеки мъж иска красива жена.Ако някой ти каже противното ,не му вярвай.Ама красивите жени не ходят при всеки.Аз съм бил с доста красиви жени,ама никоя от тях не е била от тия,които мъжете ще си счупят вратовете да ги гледат.А на всеки му се иска такава.
Коментар
-
Че на кого ще липсвам? А може би на всички, че няма с кого да се бъзикате и кого да обиждате. Аз си имам самочувствието, господа, имам и покритието за това самочувствие, не съм опряла да си търся мъж в този сайт. Просто исках да си говоря с някого, защото съм доста самотна. Но аз съм Скорпион.... мога да мина и без вас
Големи пичове сте всички тук, един от вас не се извини.... нищо аз ви прощавам, ако с нещо съм ви засегнала и обидила
Простете ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ма хайде сега, не всички във форума са юристи
Случаят е само илюстративен и може за е плод на моето въображение!!!
/в цитата от мен си пропуснал последното ми изречение, а то е знаково - какво друго може да се очаква от нас, мъжете, освен поредният пропуск!/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя не е важна колата, а мъжа, който може да си го позволи това. И при това такъв един мъж е добра партия не защото е богат, а защото щом е богат, значи е уверен в себе си, силен, волеви, знае какво иска и знае как да го постигне, в това число и в личен и семеен план. Тоест мъж - лидер, а не мъж като лайно в дъжд.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SelenaКакво ти направи впечатление в характера?Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеНяма да пиша за тия неща тук. Специфични са, не те касаят и нямат общо с областта, в която работиш...
- 1 like
Коментар
-
Простете ми
Лека вечер
А всеки мъж иска красива жена.Ако някой ти каже противното ,не му вярвай.Ама красивите жени не ходят при всеки.Аз съм бил с доста красиви жени,ама никоя от тях не е била от тия,които мъжете ще си счупят вратовете да ги гледат.А на всеки му се иска такава.
Last edited by mirodes; 18.05.2020, 21:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Не им е лесно и на красивите жени особено ако искат да не бъдат само красиви.
Така сте избрали още при раждането си - да сте от страната на дамите и да регистрирате уважението ни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Според мен - силно обобщавайки /жениТЕ търсят/ - изкривяваш крайният резултат от разсъжденията ти. Зная, че има такива, които описваш, но не мисля, че са типичните случаи, въпреки че повече се раздуват, именно такива изкривявания, а хората харесват - какво? Те живеят с хляб и зрелища!
Моята майка е типичен пример: сутрин е на източния балкон, а след обяд - до вечерта - на западния. Комуникация, слънце, живот /новият прочит на "хляб и зрелища!"/ !
- 1 like
Коментар
-
Простете ми
Лека вечер
И скорпионът в мое лице ти се извинява, ако съм те обидил с нещо!
Коментар
-
Светът принадлежи на красивите жени.Може да имат всеки,мъж,който си поискат.Някоя красавица ще се изчука с някой като теб и мен,ама ще се ожени за богаташ.С извинение ако и ти си от тях и съм те принизил финансово.
Коментар
-
Както е казала актрисата За За Габор:„От един мъж искам само да е мил,нежен и внимателен.Толкова ли много искам от един мултимилионер„.
За 30 бона може да се купи нова кола.Или жилище в по-малък град или село.
Какво ли се учудвам като знам,че жените търсят в мъжете пари и секс.Милионер е..ч е мечтата на всяка жена.Затова и спортните звезди са толкова желани от жените.
Когато манекенките и красивите жени почнат да се женят за даскали ,тогава ще си сменя мнението.
Според мен - силно обобщавайки /жениТЕ търсят/ - изкривяваш крайният резултат от разсъжденията ти. Зная, че има такива, които описваш, но не мисля, че са типичните случаи, въпреки че повече се раздуват, именно такива изкривявания, а хората харесват - какво? Те живеят с хляб и зрелища!
Моята майка е типичен пример: сутрин е на източния балкон, а след обяд - до вечерта - на западния. Комуникация, слънце, живот /новият прочит на "хляб и зрелища!"/ !
Коментар
Коментар