Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
смееш се, така ли???
нали и ти ми пишеш на имейла, уж приятели да сме и да си говорим, а снощи искаше и по телефона да си говорим, сега се смееш
добрееее ........
да не ти спре сърцето само, та да ми тежиш на съвестта
качИ най-безсрамните снимки!
вълчо, къде 20:30 да не забравиш да си пиеш бета блокера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
нали и ти ми пишеш на имейла, уж приятели да сме и да си говорим, а снощи искаше и по телефона да си говорим, сега се смееш
добрееее ........
да не ти спре сърцето само, та да ми тежиш на съвестта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
бай стамене, женската истерия може да бъде достоверно изиграна само от жена. ))
надявам се довечера в 21:00 да не гледам снимки кльощави голи физици ))И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
жена ке умоорам, дечиня ке глеедам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
А с децата какво ще правиш когато пораснат?
Коментар
-
направо съм БЯСНА БЯСНА БЯСНААА
много съм си добричка, мила, нежна, винаги съм усмихната, да, май и доста наивна на моменти, но ядосат ли ме тогава просто издивявам и откачам тотално, ставам най-лошия образ на жената скорпион
била съм фейк образ, била съм нечии фантазии, била съм изкуствен интелект, била съм проекти разни на този и оня
абе вие нормални ли сте бе??? С всичкия ли сте си?
не ви трябват снимки от сега, все още се пазим, но и това ще стане, лятото като отидем на море и ще ви изпратим общи снимки
сега на 34 години не изглеждам много по-различно от това, което ще видите довечера, все още мога да направя 30 лицеви опори, 5 - 6 коремни преси и преход 20 километра с колелото, за разлика от отворковците тука дето ако пробягат 100 метра ще получат инфаркт
искате екшън, а????
ще видите довечера хард еротика с жена с дължина на крака 1 мегър и 5 сантиметра без токове
отворковци
за жените на любимия всичко по реди си, с едната се разделили още в началото на този месец, другата оная негова приятелка я разкара веднага, още в неделя и то пред мен по телефона, с жена му ще е трудно, необходимо е просто време......
БЯСНА СЪМ БЯСНА
отворковци
не само тази нощ, много нощи няма да спите, отворковци, фейк образ съм била
надявам се довечера в 21:00 да не гледам снимки с кльощави голи физици ))Last edited by ddb; 28.05.2020, 15:42.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Жена му ще се появи тези дни и ще му изхвърли порцелановата колекция. Свършено е с бай Стамен
- 1 like
Коментар
-
направо съм БЯСНА БЯСНА БЯСНААА
много съм си добричка, мила, нежна, винаги съм усмихната, да, май и доста наивна на моменти, но ядосат ли ме тогава просто издивявам и откачам тотално, ставам най-лошия образ на жената скорпион
била съм фейк образ, била съм нечии фантазии, била съм изкуствен интелект, била съм проекти разни на този и оня
не ви трябват снимки от сега, все още се пазим, но и това ще стане, лятото като отидем на море и ще ви изпратим общи снимки
сега на 34 години не изглеждам много по-различно от това, което ще видите довечера, все още мога да направя 30 лицеви опори, 5 - 6 коремни преси и преход 20 километра с колелото, за разлика от отворковците тука дето ако пробягат 100 метра ще получат инфаркт
искате екшън, а????
ще видите довечера хард еротика с жена с дължина на крака 1 мегър и 5 сантиметра без токове
отворковци
за жените на любимия всичко по реди си, с едната се разделили още в началото на този месец, другата оная негова приятелка я разкара веднага, още в неделя и то пред мен по телефона, с жена му ще е трудно, необходимо е просто време......
БЯСНА СЪМ БЯСНА
отворковци
- 1 like
Коментар
-
искате екшън, а????
отворковци
БЯСНА СЪМ БЯСНА
отворковци
Огън жена си :P
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Значи, ти изтри всичките си съобщения по-рано, а сега ще публикуваш еротична фотосесия, което би затрашило анонимността ти и “кариерата ти”?
”Стамен” позволява ли ти такива работи?
Що то ти на него даже да пише тук не му даваш - ето това е моят идеал за мацка .
А какво правим с жената и децата на Стамен?
искате екшън, а????
отворковци
БЯСНА СЪМ БЯСНА
отворковци
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Като ценности това търся, но на възраст 25-38 г.Last edited by zlatna treska; 28.05.2020, 15:21.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар