If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно тръгнах да опаковам билките и да ти ги пращам бърза доставка, но за всеки случай реших да фърля един поглед у форума. Нямаш нужда от тях, Вълчо. Ще ги запазя за следващата евентуална фотосесия.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Преди толкова мнооого години, от един стаааар радиоапарат "Концерт", често се въртеше тая хубава песен за луната и за лунните лъчи...
Личи, че всичко, представено ТУК - е твъъъърде младо, за да помни тая песен...
Като невръстен хлапак, ръфайки поредната филия, след прибирането ми за малко, все се чудех на някои "несъвършенства" в текста, като, напр. "... и тъжният вечеР, дори не тъгува, когато
Аз съм сравнително млад, но я знам тази песен.
Тя е от времето на "Синьото елече", преди да изгрее Лили Иванова,
Преди толкова мнооого години, от един стаааар радиоапарат "Концерт", често се въртеше тая хубава песен за луната и за лунните лъчи...
Личи, че всичко, представено ТУК - е твъъъърде младо, за да помни тая песен...
Като невръстен хлапак, ръфайки поредната филия, след прибирането ми за малко, все се чудех на някои "несъвършенства" в текста, като, напр. "... и тъжният вечеР, дори не тъгува, когато
тракторе опущи я за 5 мин криситУ да пусне снимки. Стига си орал (задния двор) по нощите. Ние тука не спим. При тебе ох, ах, а за нас нищичко. Мое ли така - никва солидарност мъжка.
Някоя жена да обясни - защо 2 нови неразделни приятелки за 2-3 месеца си "синхронизират" циклите?
Коментар