IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Деликатен баланс е нежната връзка тъща-зет. Там се таи ключът към успеха или провала на един брак. Същата работа с тройна сила при динамитната комбинация снаха-свекърва.

Рядко, но съм чувала за разводи поради зверска конфронтация между зет и тъст.

Още по рядко заради търкания между свекър и снаха.
    Виц

Разговор между приятели
    - Здравей, как си?
    - Много съм добре. Разведох с жената и се ожених за сестра й.
    - Ти луд ли си!? Защо сключи брак с балдъзата си?
    - Какво да ти кажа, приятел. Много съм привързан към тъщата си.

Наздраве, Селена!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Деликатен баланс е нежната връзка тъща-зет. Там се таи ключът към успеха или провала на един брак. Същата работа с тройна сила при динамитната комбинация снаха-свекърва.

Да разбираме ли че само жените са виновни за провалени бракове. Апа все обявяват мъжете за причината
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        Не мога да ги разбера жените.... Първо плаши майка си, че ще се омъжи, после плаши мъжа си, че ще се върне при майка си....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Аха, интересува ме това за което питам ! Не ме интересува това , което ми съобщава някой си , когото явно го интересува , нещо друго ....
          Лелче, нали не държиш някой сатър в ръцете, че шъ са лее кръв около теб....

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Ако не те интересуваше, нямаше да задаваш въпроси. Ще ти дам моите отговори , но това не ги прави твои, ако честотите ни се разминават, но по- късно, защото правя ремонтни дейности на работното си място.
            Аха, интересува ме това за което питам ! Не ме интересува това , което ми съобщава някой си , когото явно го интересува , нещо друго ....

Коментар

• Не мога да ги разбера жените.... Първо плаши майка си, че ще се омъжи, после плаши мъжа си, че ще се върне при майка си....
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

И аз и аз
                1
                Обаче моят е по-голям ха ха
                Яка мацка си ти, носиш на майтап
                Не е препоръка

Коментар

И аз и аз

Във връзка с използвано вчера минало свършено време от Вас в изречението: "Един приятел казваШЕ...", щях да поднеса съболезнованията си, но реших да не избързвам... Оказа се, че решението ми /както винаги/ е било правилно. Днес виждам, че сте направили корекция в изречението си, т.е. - приятелят Ви е "прескочил трапа" и продължава "да казва" умни неща... Някои дами сте много успешни откъм /ваксинирани/ приятели. Браво!

Дори щях да питам, ако имате някакви впечатления - дали болката при многониковите приятели е по-силна и всеобхватна, но се досетих, че подобни приятели може да изразяват мислите си и на различни езици /напр. испански/, а Вие да ни ги превеждате, за да не изпадаме в заблуда..., което не изключва възможността, и испанците да са многоникови... Важно е да са приятели, които казват, а не, които са казваЛИ... Човещина, все пак. "Нищо човешко не ни е чуждо!" - е казваЛ някакъв човек.

Както наскоро ми пожела един /приятел - на многониковите/ - перефразирам: "Успех с многото /приятелски/ никове!"

Нищо лошо не казвам. Денят започна добре в ранни зори...

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Заеби жените виж мъжете. Я какви готини батки познаваш. Тресе ги хормоня чак жените не си понасят ха ха
                    Като си хванеш приятелка (жена) на по-зрели години, минава известно време докато се получи напасване и стиковане, и е по-трудно отколкото на 18-20 г.

И знаеш ли каква е работата, жената кифлее, не пипа нищо в къщи, той бачка по цял ден, после трябва и да готви, много стрес, дете гледа .......за това е недоволен. Дано поне сексът е ОК.

Коментар

Вие па какво се схванахте с тоя дисонанс . И аз съм с дисонанс, втори пъбертет карам ха ха. Само без бой.
                      И аз и аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е,

Но все пак си задоволяват нагона и са весели и с настроение.
                        Заеби жените виж мъжете. Я какви готини батки познаваш. Тресе ги хормоня чак жените не си понасят ха ха
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Сериозно ли смяташ , че ме интересува ?
                          Интересното е процесите тук, във форума . Умира в пепелта или се се възражда от нея ?
                          Да идва ментора , та да укаже правилната посока на възприятията .
                          Добро утро !
                          Ако не те интересуваше, нямаше да задаваш въпроси. Ще ти дам моите отговори , но това не ги прави твои, ако честотите ни се разминават, но по- късно, защото правя ремонтни дейности на работното си място.
                          Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Евго, палавите чичовци и коврите се намират и се влачат по хотелите, щото всеки дава на другия това, което иска за момента - чичовците си вдигат самочувствието и си галят егото, а коврите си взимат кинтите и подаръчетата.
                            Нищо истинско няма тук, просто бизнес - едни пари минават от едно място на друго по лесния начин. Такъв бизнес винаги ще има, но играчите се сменят с времето.
                            А времето лети бързо
                            Така е,

Но все пак си задоволяват нагона и са весели и с настроение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Прав си.

По-важна е вътрешната красота, както и да има злато в портейла и желязо в панталоните.

Макар че има палави чичовци дори на 50-55 г. влачат коври по хотелите, като последен топъл есенен ден преди началото на зимата.
                              Евго, палавите чичовци и коврите се намират и се влачат по хотелите, щото всеки дава на другия това, което иска за момента - чичовците си вдигат самочувствието и си галят егото, а коврите си взимат кинтите и подаръчетата.
                              Нищо истинско няма тук, просто бизнес - едни пари минават от едно място на друго по лесния начин. Такъв бизнес винаги ще има, но играчите се сменят с времето.
                              А времето лети бързо
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Вие па какво се схванахте с тоя дисонанс . И аз съм с дисонанс, втори пъбертет карам ха ха. Само без бой.
                                Сериозно ли смяташ , че ме интересува ?
                                Интересното е процесите тук, във форума . Умира в пепелта или се се възражда от нея ?
                                Да идва ментора , та да укаже правилната посока на възприятията .
                                Добро утро !

Коментар

Working...
                                X