If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Грашнов не е убит - умря от ВИАГРА и наркотици. По едно си приличаме - много обичаме манекенки. Той можеше да си позволи всички наведнъж, аз някоя изпаднала ко докопам
Къде прочете, че казвам да е бил убит?
Друго ти казвам. Всяко нещо в този живот си има цена.
Да живееш в стил лъскав мутробарок си има съответната цена. Така, че стига си мецал за манекенките - толко ти е бил капацитета и точно такива манекенки си кльопал.
Радвай се, че си все още от правилната страна на тревата
Грашнов не е убит - умря от ВИАГРА и наркотици. По едно си приличаме - много обичаме манекенки. Той можеше да си позволи всички наведнъж, аз някоя изпаднала ко докопам
Формално е бил редовен. Реално почти не е помирисвал СУ среда, а по-скоро го е завихрил дивия капитализъм на 90те оттам и вулгарният оттенък в изказванията.
А и той е приходящ от извън София и не го съдя.
Евго си е бил редовно студентче от добро софийско семейство, в което се е обръщало внимание на езика и как да се разговаря с хората, както и на екстремната пестеливост поради предходните поколения от габровско - севлиевския еснаф. Това го казвам с умиление, тъй като съвпада с една моя генетична линия.
Понякога като го чета Евго ми напомня за стари мили времена .
Ботльо пък е направил повече пари. Няма пълно съвършенство.
Ботльо, ако не е карал казарма, е малко по-голям от мене.
Което води до друга вероятност.
Всичко е много относително.
През 2000 г една възрастна роднина ме похвали, че съм красив и с широки рамена.
А дъщеря й малко по-късно ми вика: "Ти си един такъв, никакъв".
У нас не сме пестили никога, просто вече имаме добра финансова култура, от много време насам.
Коментар