Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Кондорини/Кондоресата/МОН Амурски е неотменна част от форумния пейзаж.
Крупен собственик на инвестиционен портфейл/имоти/крипровалути/1000 ника
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
една сутрин като станал и видял, че мъск продал всички имоти та и "той така"
обаче с другия си ник отдава "тия в центъра" с 2 агенции а другите сам...
една вечер толко се беше разпалил, че бръснарката заряза путин и дойде на помощ при имотиту....
Аз все си мисля, че е имитатор, щото с вълновата теория повече му се получаваше.....или просто е поизтъпял.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Кой това бре мишок?!
Крупен собственик на инвестиционен портфейл/имоти/крипровалути/1000 ника
Коментар
-
една вечер толко се беше разпалил, че бръснарката заряза путин и дойде на помощ при имотиту....
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Предполагам имаш добре изплетена идея, но преди да я поднесеш, хубаличко разчепкваш плетката и за мен е трудничко да се оправям в кашата.
Е на, даже ми повлия. Вместо да ти кажа, че нищо не ти разбирам аз ти говоря за някаква си разчепкана плетка.
Е, и некои мъжленца сега вече плетат... щот друго не могат; оспокояват се, че са се оказали временно извън децката градина; и си плетат, като преди сто години такива мъжленца са ги сметали за изроди.
Коментар
-
Знаех си, че няма да ме разочарова
А какво стана 13те имота, парите от продаденото овреме злато и коините?
една вечер толко се беше разпалил, че бръснарката заряза путин и дойде на помощ при имотиту....препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Такова едно виртуално "държание" е много лошо от моя страна! Никъде не съм казвал, че съм отговорен човек, още повече - според нечии (виртуални) критерии.
В същото време тази моя безотговорност ти дава пълното основание да печелиш на мой гръб. Граби с пълни шепи и хич да не ти пука - сега ти се е паднало!
Въпросът за "верността към съпругатТа" - в Семейния кодекс ли се разглежда и предполага ли взаимност или е еднопосочен? (случаен риторичен въпрос, с който не търся отговор)
Предполагам имаш добре изплетена идея, но преди да я поднесеш, хубаличко разчепкваш плетката и за мен е трудничко да се оправям в кашата.
Е на, даже ми повлия. Вместо да ти кажа, че нищо не ти разбирам аз ти говоря за някаква си разчепкана плетка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Такова едно държание е възможно най-безотговорно и е точно обратно на всички качества, които се очакват от един мъж - отговорност, чест, морал, уважение, щедрост и т..н..... че и да бъде верен на съпругатта си..
Това, което си написал е основното твърдение на жените, а също и на младитте активни либерасти.
Такова едно виртуално "държание" е много лошо от моя страна! Никъде не съм казвал, че съм отговорен човек, още повече - според нечии (виртуални) критерии.
В същото време тази моя безотговорност ти дава пълното основание да печелиш на мой гръб. Граби с пълни шепи и хич да не ти пука - сега ти се е паднало!
Въпросът за "верността към съпругатТа" - в Семейния кодекс ли се разглежда и предполага ли взаимност или е еднопосочен? (случаен риторичен въпрос, с който не търся отговор)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Аааа, моля, моля!
Наздраве!.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
не е, не е, дори е по-активен от всякога
с 2 профила пише за путин
с трети влиза в словесна битка с първите 2.
в имотната налита с 4-5 други акаунта
обаче като обърка акаунтите и има смях
А какво стана 13те имота, парите от продаденото овреме злато и коините?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има го и този вариант. Кой имитира кондорини? Кондорини е неподражаем и май и той се отчая и ни заряза
с 2 профила пише за путин
с трети влиза в словесна битка с първите 2.
в имотната налита с 4-5 други акаунта
обаче като обърка акаунтите и има смяхпрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
На заплатка, мислиш ли........скептичен съм напоследък. Кой ще плаща за безумни повтарящи се постове. Като имитатора на кондоресата в темата за войната. 200 поста между Коледа и Нова Година......за мен това е синдрома: в къщи ни дете, ни коте.....за жена да не говорим.Отделно като умственият багаж е забравен на гарата.....и ето ти резултат.
Коментар
-
На тролове профил правим ли? За мен той тук е на заплатка. Мога да ти напиша всички негови бъдещи реплики и упорки.
Всички сме толерасти и либерасти в темата. И ти си либераст ама още не го знаеш.
Какъв профил вадиш от поръчково участие? В имотите ако пише разумно ти ще кажеш.
Тук са еднотипни кратки реплики. Какъв профил да сътворя при липса индивидуалност?!
Друг подобен е “Радев”. Периодично пуска една и съща малоумна реплика: “жените искат … затваряйте темата”.
Профили се правят за реални участници
Като подреди различна мисъл ще видим.Отделно като умственият багаж е забравен на гарата.....и ето ти резултат.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар