If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кондорини/Кондоресата/МОН Амурски е неотменна част от форумния пейзаж.
Крупен собственик на инвестиционен портфейл/имоти/крипровалути/1000 ника
В другия сайт, в който май вече никой не влиза (всички от там се прехвърлиха тук), се подвизаваше като Пунди, Пруфесор Тъпарон и някои други. Това преди повече от 10 години, 15 можеби. Лорда, Дюри да кажат така ли беше.
една сутрин като станал и видял, че мъск продал всички имоти та и "той така"
обаче с другия си ник отдава "тия в центъра" с 2 агенции а другите сам...
една вечер толко се беше разпалил, че бръснарката заряза путин и дойде на помощ при имотиту....
Верно ли.....с кой ник "твори" в имотите....да дойда да се посмея.
Аз все си мисля, че е имитатор, щото с вълновата теория повече му се получаваше.....или просто е поизтъпял.
една вечер толко се беше разпалил, че бръснарката заряза путин и дойде на помощ при имотиту....
Предполагам имаш добре изплетена идея, но преди да я поднесеш, хубаличко разчепкваш плетката и за мен е трудничко да се оправям в кашата.
Е на, даже ми повлия. Вместо да ти кажа, че нищо не ти разбирам аз ти говоря за някаква си разчепкана плетка.
Кът каза "плетка": женорята поне плетат чурапйе, половери.
Е, и некои мъжленца сега вече плетат... щот друго не могат; оспокояват се, че са се оказали временно извън децката градина; и си плетат, като преди сто години такива мъжленца са ги сметали за изроди.
А какво стана 13те имота, парите от продаденото овреме злато и коините?
Такова едно виртуално "държание" е много лошо от моя страна! Никъде не съм казвал, че съм отговорен човек, още повече - според нечии (виртуални) критерии.
В същото време тази моя безотговорност ти дава пълното основание да печелиш на мой гръб. Граби с пълни шепи и хич да не ти пука - сега ти се е паднало!
Въпросът за "верността към съпругатТа" - в Семейния кодекс ли се разглежда и предполага ли взаимност или е еднопосочен? (случаен риторичен въпрос, с който не търся отговор)
Предполагам имаш добре изплетена идея, но преди да я поднесеш, хубаличко разчепкваш плетката и за мен е трудничко да се оправям в кашата.
Е на, даже ми повлия. Вместо да ти кажа, че нищо не ти разбирам аз ти говоря за някаква си разчепкана плетка.
Такова едно държание е възможно най-безотговорно и е точно обратно на всички качества, които се очакват от един мъж - отговорност, чест, морал, уважение, щедрост и т..н..... че и да бъде верен на съпругатта си..
Това, което си написал е основното твърдение на жените, а също и на младитте активни либерасти.
Такова едно виртуално "държание" е много лошо от моя страна! Никъде не съм казвал, че съм отговорен човек, още повече - според нечии (виртуални) критерии.
В същото време тази моя безотговорност ти дава пълното основание да печелиш на мой гръб. Граби с пълни шепи и хич да не ти пука - сега ти се е паднало!
Въпросът за "верността към съпругатТа" - в Семейния кодекс ли се разглежда и предполага ли взаимност или е еднопосочен? (случаен риторичен въпрос, с който не търся отговор)
не е, не е, дори е по-активен от всякога
с 2 профила пише за путин
с трети влиза в словесна битка с първите 2.
в имотната налита с 4-5 други акаунта
обаче като обърка акаунтите и има смях
Знаех си, че няма да ме разочарова
А какво стана 13те имота, парите от продаденото овреме злато и коините?
Има го и този вариант. Кой имитира кондорини? Кондорини е неподражаем и май и той се отчая и ни заряза
не е, не е, дори е по-активен от всякога
с 2 профила пише за путин
с трети влиза в словесна битка с първите 2.
в имотната налита с 4-5 други акаунта
обаче като обърка акаунтите и има смях
Коментар