Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Мисля, че всеки, независимо дали мъж или жена, ако постоянно обобщава и/или се произнася грубо за противоположния пол, е понесъл/а голяма травма от представител/ка на този пол, и не я е преживял/а. Няма никаква причина да се обобщава нещо и да се лепят етикети на ангро.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
Струва ми се, че гледаш прекалено много немски романтични филми, а съшо, че имаш доста объркана представа за нас.
Просто си изказах мнението. Иначе харесвам жените, понеже сте по-сърдечни и по-малко комплексирани от нас мъжете.
При мъжете има 2 много силни комплекса: че му е малък и че няма парички. Или че не е постигнал много?
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Айде пак феминизъм!
Като че ли вия не искате секс, не искате деца, та плямпате на акере "ах, машини, ах, робини!".
Например този, който не иска деца в брака, по-често е мъжът.
Осъзнайте се колко сте залухави с тая феминистска пропаганда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеПо отношение на въпроса в темата:"Какво искат жените?" бих отговорила с обратния въпрос: Какво не искат жените? Не искаме да бъдем възприемани само като секс играчки и сексуални робини, и да сме машини за раждане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Така е, но ако се държиш меко с някоя жена като в немските романтични филми,, е много вероятно да си покани някой корав мачо в семейната спалня и да свършат работата.
Или просто от скука и любопитство да го направи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеНе искаме да бъдем възприемани само като секс играчки и сексуални робини, и да сме машини за раждане.
Като че ли вия не искате секс, не искате деца, та плямпате на акере "ах, машини, ах, робини!".
Например този, който не иска деца в брака, по-често е мъжът.
Осъзнайте се колко сте залухави с тая феминистска пропаганда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеПо отношение на въпроса в темата:"Какво искат жените?" бих отговорила с обратния въпрос: Какво не искат жените? Не искаме да бъдем възприемани само като секс играчки и сексуални робини, и да сме машини за раждане.
Така е, но ако се държиш меко с някоя жена като в немските романтични филми,, е много вероятно да си покани някой корав мачо в семейната спалня и да свършат работата.
Или просто от скука и любопитство да го направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е' нали го видя колко е женен' запуснат стар ловешки дегенерат' дето жена му го изгони от София' сега търси индийки по обява 18-40г.
https://www.dateinasia.com/jamiemirror
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеНема се плашиш като четем форумо и не само него., бая трева да захлебиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСелено, ще ми вземеш хляба...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеОстави го. Той същите работи ги казва на всеки. Човек извън нормалната си среда може да изперка. Изолация. Чужда културна среда, в която ти си чуждо тяло. Липса на желаната реализация. Разминаване на очаквания и реалност. Има много фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Права си' на умряло куче нож не се вади' ама и той е направил много гадости срещу мен' а и провокации и неверни твърдения...какво се оказа накрая' той си търси жена на 3000км. от дома' където в Ловеч е изоставил болните си родители' а моята втора жена е прекрасна на 38 и винаги до мен...каква ирония' той да ми каже' че нямам работа в тази тема' като той има много да се постарае да е актуален в нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Емиграцията не е за всеки. Понякога ми става жал. Остави го.
Коментар
Коментар