If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лудите имат многоникова диверсификация, както се вижда и от твоите проучвания. Стремя се да ги избягвам и игнорирам, защото съм тук, за да се забавлявам и да си прекарвам приятно времето. Има достатъчно нормални събеседници.
Ако забелязваш, дори никът да е нов - същността винаги лъсва на втората минута.
Надявам се да оценяваш подобаващо напъна на няко герои тук .Миналото винаги преследва тези които са спряли някъде .
Ти да не мислиш' че Пачангата знае какво искат жените' той гледа на света през призмата на анаболен стероид' втори курс вифаджия' мечтател на ниски цени на колибите' да има с кво да впечатли една кадъна
Ти импотентен ли си бе, амън от неосъзнати пед...и !
Некоректни, да ги черпиш, да им подаряваш, много часове отделено време за тях.........едни празни приказки, дълги разговори, а това което трябва да дадат, не го дават и се правят на утрепани.
И още си стоят моми и нераждали........
Обаче изпусне ли се момента за една връзка, всичко приключва.
Не знам. Той постоянно ловуваше, доколкото имах представа, но постоянно рибките не му изпълняват някакви желания. Всеки се сеща, че задачата има поне две прости решения -или да кара без рибка или без желания, но той търсеше и трето, което е вероятно по-сложно, ако все още не го е изнамерил
Просто рибите не бяха много ОК.
Некоректни, да ги черпиш, да им подаряваш, много часове отделено време за тях.........едни празни приказки, дълги разговори, а това което трябва да дадат, не го дават и се правят на утрепани.
И още си стоят моми и нераждали........
Обаче изпусне ли се момента за една връзка, всичко приключва.
Много сложна работа. Жената мисли многопластово нонстоп, а мъжът предимно еднопластово, конкретно за нещо в настоящият момент.
Ето пример
Мъж и жена лежат след секс ...
Жената си мисли:
"Гледа в тавана и мълчи ... не иска да говори с мен вече ... явно е гузен за нещо ... сигурно си има друга"
Мъжът си мисли:
"Муха. Муха на тавана. Как се държи с тия мънички крачета мама й деееба..."
Смяла съм се на глас Благодаря ти за емоцията. Леко е вулгарно, но определя същността в начина ни на мислене, нашия и вашия. С удоволствие ти чета постовете, а и добре се допълнихме за Соломон Анжел.
Не знам. Той постоянно ловуваше, доколкото имах представа, но постоянно рибките не му изпълняват някакви желания. Всеки се сеща, че задачата има поне две прости решения -или да кара без рибка или без желания, но той търсеше и трето, което е вероятно по-сложно, ако все още не го е изнамерил
Много сложна работа. Жената мисли многопластово нонстоп, а мъжът предимно еднопластово, конкретно за нещо в настоящият момент.
Ето пример
Жената си мисли:
"Гледа в тавана и мълчи ... не иска да говори с мен вече ... явно е гузен за нещо ... сигурно си има друга"
Мъжът си мисли:
Очаквах , конкретен мъж да ми отговори но благодаря
Ето пример
Жената си мисли:
Мъжът си мисли:
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар