Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Добре, прав си, че това означава, но виж колко е смъртността при него - над 8%. С кой грип ще сравниш по смъртност SARS? И затова да се принизява SARS-2(COV-19) с обикновенните грипни варианти, които са популярни у нас всяка година е заблуда. Не е коректно и директно да се приравняват двата SARS вируса, както правя, но все пак смъртността е пак в няколко процента и при двата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Друга е работата: „Уреди си живота”, и си отсвири длъжността. Не му пука, реално, за гражданите нито, за държавата -нали той е добре, останалото, е без значение. Очаквах, на 3-ти амарт, на Шипка, юоне да отправи призив към гражданите да,се пазят, вурусът вече беше дошъл у нас - нищо подобно, продължи базсмислената си ежба, с Боко и - дай, да се правим на мъже. Дни след това, Габрово бе сред първите, „удостоени” от вируса, градове. Има и друго но, и това, не е малко.
А да, - не го извинява и това, че около 3 март се чуваха мнения за "обикновения грип".И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Че аз харесвам Тръмп. Той си е истински. Обаче не ме интересува какво лекарство ми рекламира и какво отрича. Той не е доктор и неговото мнение е без значение за мен. При това не е мой президент, та неговите грешки или недостатъци не ме вълнуват.
По стилът ти на изказ, по подборът на изразните средства, по грубите манипулативни мнения и тези, които тиражираш и най-вече по ПРОПАГАНДАТА, която ежедневно извършваш, . почти на 100% съм убеден, че в Българската народна армия си бил ЗКПЧ. Не те знам към кой Вид Въоръжени сили си бил и в какъв род войска, но само мога да кажа ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ПОДЧИНЕНИТЕ ТИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ /ако действително си имал такива/!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
Така се получава, не можа да си осребри нокдауна, който нанесе, а и няма време да се отдръпне от официалното БСП.Last edited by Pyramid; 10.05.2020, 00:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Това, че с умен наукоподобен апломб папагалствате някакви неразбирани от вас елементарни научни фрази, не ви прави по-знаещи, меко казано.
Виж какво означава SARS (тежък остър респираторен синдром, ("синдром" означава не причина, а "прилича на", само между другото)), виж, че е с животински произход,
https://en.wikipedia.org/wiki/Severe...atory_syndrome
и после ми кажи, моля, с какво се различава от грипните синдроми, наречени "свински", "птичи", магарешки, рибешки, прилепски и т.н., последният да затвори вратата – с които от години пробват да паникьосват населението и най-накрая успяха, щото населението много затъпя и гъзозатлъстя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Колкото си специалист по Короната, толкова и по човешкия мозък си специалист. Изобщо явно си повърхностен човек, който си мисли, че разбира от всичко. Прочел си една статия и то в повечето случаи само заглавието и вече си мислиш че си експерт в дадената област. Дори за малко не се ли замисляш, че тези неща се учат с години... и дори тогава не ти се изяснява всичко. Изобщо някога учил ли си нещо или си просто един лаладжия.
Съвсем друг е въпросът че няма как да имаме експерти по COVID 19 в момента, защото нямаме пълна информация за вируса. Когато нямаме експерти какво правим... ами както има една поговорка "Не питай старило, питай патило."... питаме и гледаме тези, които са преминали през епидемията, в момента има само две държави, това са Китай и Южна Корея... и мога да те убедя, че там няма хора които да си мислят, че вируса е безопасен или "медийна измислица". Дезинформацията за "безопасността" на вируса се разпространява основно в западния свят.
Този човек, потребителят 78-10 е силно вероятно да няма образование / лично аз, средното образование, не го считам за образователен ценз/! Един образован човек, дори човек, който само е търкал студентските банки и си е взел някак изпитите и има висше образование, би следвало да има по-хуманистичен мироглед.
Нищо, нека 78-10 да твори! До момента доста "интересни" мнения е написал...Мненията са интересни, с оглед състава по чл.162, ал.1 от НК!
Много интересни мнения е публикувал на 03.05.2020г. Всичко е надлежно записано...Форумната управа не взе марки, да му забрани достъп до форума.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Няма как да не го чета бе ДРУГАРЮ! Ти си един ЧЕРВЕН ИНТЕРНЕТ ТРОЛ,, КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО ОСЪЩЕСТВЯВА ПАРТИЙНА ПРОПАГАНДА, ВЪВ ФОРУМ, КОЙТО Е ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКИ НАСОЧЕН! НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ, АКО СИ ОТ ОНЕЗИ, КОИТО СЛЕД ПЕНСИОНИРАНЕ СА И НА ДЪРЖАВНА РАБОТА! Наглостта ти стигна дотам, да цитираш публикации от един вестник-партиен рупор! ЗАСРАМИ СЕ БЕ!
Пак ти казвам, ако си толкова смел, за коронавирусът, отиди да подишаш въздух, около заразени с COVID-19 лица!
Фактът, че АБСОЛЮТНО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, АМА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН киснеш ВЪВ ФОРУМА И НЕ ПРОСТО ПИШЕШ, А ФЛУДИШ ЧЕРВЕН ТРОЛ ТАКЪВ, ГОВОРИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЧЕ ТИ ИМАШ ПРЯК, ЛИЧЕН МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!
Поздравления, че му го казваш в очите. И аз неведнъж съм му го казвал, но той е дебелокож и не се стряска от това. Освен това явно партията му плаща тлъсти пачки и му е дала норматив от брой мнения на ден.Last edited by Mateev; 10.05.2020, 10:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Никога не съм вземал болничен, Никога не бях боледувал от каквото и да е.
Изнежен викаш. Приказвайте си безпочвени глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow
Че не го чети бе! Налапай се с хлорхидрин, бий си една ваксърска и се заври в пещерата да слушаш лиготиите на мутрата. За по-сигурно се налей с белина и си сложи и една ваксина, де... и ид....
Тази статия не е за идиоти, предупредих. Тя е за хора, които искат и могат да мислят самостоятелно, а не да се прехласват по "мускула" на банкянския, като свиркаджийката Мадам В.
Пак ти казвам, ако си толкова смел, за коронавирусът, отиди да подишаш въздух, около заразени с COVID-19 лица!
Фактът, че АБСОЛЮТНО ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, АМА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН киснеш ВЪВ ФОРУМА И НЕ ПРОСТО ПИШЕШ, А ФЛУДИШ ЧЕРВЕН ТРОЛ ТАКЪВ, ГОВОРИ САМО И ЕДИНСТВЕНО, ЧЕ ТИ ИМАШ ПРЯК, ЛИЧЕН МАТЕРИАЛЕН ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!
В интерес на истината, отбелязвам, че понякога пишеш и верни и правилни неща /като например това, че не са осигурени достатъчно адекватни защитни средства за медиците/, дори съч гладсувал положително за това мнение, но това е по-малко от 1/ЕДИН/ процент от всичките ти мнения по тази тема!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
Това, че ти си изнежен и кекав и предполагам всяка зима се увиваш с шалче, около врата, когато излизаш навън е в резултат на това, как са те отглеждали родителите ти и какъв живот живееш ти! Не се заяждам, съдейки по написаното т теб, ти си с разклатено здраве. Никога досега на съм боледувал от грип /чукам на дърво/. Не си спомням за това. Да карал съм пневмония като 18 годишен, която беше хваната много навреме и съм без щети. Тогава, още не пушех. Лично време не нося дебели дрехи, но и никога не съм би изнежван от родителите ми!.
Работата ми е свързана с контакти с много хора, така, че съм от изложените на риск. Всички зими, колегите мчи и приятелите ми се чудат, как хода на ниски температури по сако и риза /палто слагам само при мокър сняг, а яке нося, когато съм на лов или на преход в планината/....Други се увиват с 3-4 ката дрехи, с шалове, шапки и пак са болни...Всяка зима така!
За капак съм и страстен пушач! Така, че е до организъм, но и до начин на живот! ако сте изнежени, ще боледувате и ще сте кекави....Това е!
НЕ СЕ ИЗНЕЖВАЙТЕ!!!!
Изнежен викаш. Приказвайте си безпочвени глупостиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Аиде и ти в групата важно е да се плюе по Тръмп защото е харесвал евтино лекарство... И понеже и баце се е похвалил ще плюем по лекарствот....
Иначе колко ще си щаслив да поръчаме
Ремдисивира $1000 опаковка като знаеш че 15 от учените в комисията удобрила го в САЩ имат директни връзки с пройзводителя (дизклоузвани че взимат пари от пари от производитля (спонсорства такси за говорен) като уж доказания ефект е че ускорява възстановяването от 15 на 11 дни не е доказано че лекува
При това скъпото има и за крадене и компанията се знае че даваНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар