Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
А не съм против ваксините но тази ще поизчакам - ако трябва носейки маска да я сложат на досттъчно много хора и да видим ефекта защото има изследване върху ваксините за SARS1 Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3335060/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
Аз съм с пълния комплект БГ ваксини от стария календар + васкина за хепатите не помня кой но ни биха защото на чина до нас се беше разболяло едно дете в трети клас - не съм против ваксините но тази ще поизчакам - ако трябва носейки маска да я сложат на досттъчно много хора и да видим ефекта защото има изследване върху ваксините за SARS1 Immunization with SARS Coronavirus Vaccines Leads to Pulmonary Immunopathology on Challenge with the SARS Virus
Coronaviruses have certainly been shown to exhibit high frequency recombination events, and favored high frequency recombination sites have been documented. For instance, sustained human MERS-CoV infections are the result of several seasonal viral challenges from camels into humans, resulting in at least 3 different MERS-CoV genomes.
Описаните в тази публикация тип 2 имунни реакции - от бърз тип с образуване на антиген-антитяло комплекси и с участие на активиране на каскадата протеини от системата на комплемента водят до свръхчувствителност. Реакция с привличане на еозинофили...същата реакция е в основата на алергичните реакции. Промените в белите дробове са еозинофилни и възпалителни инфилтрати, некрози, десквамация на епителни клетки в алвеоли и терминални бронхиоли. Те са преходни, не оставят тежки и постоянно необратими промени...и все пак са наблюдавани при мишки. Което подобни убити вирусни ваксини да се прилага с внимание при хора.
По-нови данни дали това е избегнато и наблюдавано ли е при хора нямам, не съм запознат, но показва едно: правенето на ваксини срещу коронавируси е изключително трудно и непредвидимо в голяма степен
Поздрави още веднъж!Last edited by bulgarian lev; 01.05.2020, 23:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМатеев, за какви закони говориш..
ЕДИН ФАЛШИВ ВРЕМЕНЕН ЩАБ СЪС ЕДИН БУТАФОРЕН ГЕНЕРАЛ - ФАТМАК НАРУШАВА БЕЗ ЗАКОН ЧОВЕШКИТЕ НИ ПРАВА..
Изобщо за законите да ти припомня, че се правят понякога от мракобесници ..
Ако аз не спазвам тези, които не кефят мен, защо са ни въобще закони?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Дали нещо е престъпление или не се определя ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, а не от разни отрепки на обществото. Самата съдебна власт пък се съобразява с НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, и това е единственият правилен начин да се определи кое е редно да се прави и кое - не.
Иначе е повече от ясно, че всички ОТРЕПКИ не са съгласни със съществуващите закони. Те и затова са ОТРЕПКИ и ПРЕСТЪПНИИЦИ, защото са си въобразили, че някой им е дал божественото право сами да решават кое е законно и кое - не. Голяма част от тях са ПСИХОПАТИ (хора с психични заболявания), които нашето общество ги търпи заради криворазбраната хуманност, която след като премине кризата явно ще трябва да се преосмисли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеЛе-ле!
...........................
Интересно, на коя страна ще застане Генерала. Той вече прави впечатление на уморен, измъчен, отегчен, обиден, разочарован.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Никой не пречи на никого, ако поиска да отиде да живее в горите тилилейски. Ако обаче иска да живее в обществото, ще трябва да се научи да спазва правилата на това общество. Тези правила се наричат Закони и всеки е длъжен да ги спазва. Също така в това общество си има законно избрани властимащи, които притежават лълномощия да управляват същото това общество.
Пак повтарям - на който не му оттърва - горите тилилейски са негови. Алтернативата - изчакайте да свърши мандата на властимащите, и се опитайте да си изберете други. Дотогава обаче СТЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ със заповедите на съществуващите
Матеев, за какви закони говориш..
ЕДИН ФАЛШИВ ВРЕМЕНЕН ЩАБ СЪС ЕДИН БУТАФОРЕН ГЕНЕРАЛ - ФАТМАК НАРУШАВА БЕЗ ЗАКОН ЧОВЕШКИТЕ НИ ПРАВА..Заплашва народа си със ковчези и смърт начело със Вожда зад кулисите, който не спазва правилата на същия този щаб назначен от него..
Изобщо за законите да ти припомня, че се правят понякога от мракобесници ..
Според турските закони Левски, Караджата и много други са обесени и заточени като терористи след предателства на българи и даже съдии българи..
После едни закони позволяват да се режат български глави и да се снимат с тях за да пазят уж държавата срещу 50000 лева.
После тези на нкоито са резали главите убиват без съд и присъда онези, които са изпълнявали ЗЗД и провеждат Народен съд..Създават концлагери където изпращат според техните закони хиляди българи, които мислят различно..
Сега техните наследници от БКП управляват и крадат и пак се крият зад законите и забраните..
Ти сам реши на кого служиш и имаш ли право да пишеш тук срещу всеки, който изразява друго мнение и защитава свободата на мисълта и словото..После не се сърди и жалвай, че те обиждат..
Ако смяташ да използваш такъв език моля напусни форума.Ти си много тънкообиден нали..
Иначе е повече от ясно, че всички ОТРЕПКИ не са съгласни със съществуващите закони. Те и затова са ОТРЕПКИ и ПРЕСТЪПНИИЦИ
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ..Last edited by Kiro; 01.05.2020, 22:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Между другото, ако не греша, думата "ваксина" е с корен "крава".
Първите кравсини са били прилагани при крави от някаква болест, като са използвали коричките от зараснали рани на оздравелите ваки.
Ваксина също така е хаитянски мюзикален инструмент.
Его ви песен за "луда крава" (vaca loca), първия опит за сплашване на маймунките по света, ако си спомняте
https://www.youtube.com/watch?v=NwDcf1PJXGI
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111
Значи би извършил всички тези престъпления? Що за човек си?
Иначе е повече от ясно, че всички ОТРЕПКИ не са съгласни със съществуващите закони. Те и затова са ОТРЕПКИ и ПРЕСТЪПНИИЦИ, защото са си въобразили, че някой им е дал божественото право сами да решават кое е законно и кое - не. Голяма част от тях са ПСИХОПАТИ (хора с психични заболявания), които нашето общество ги търпи заради криворазбраната хуманност, която след като премине кризата явно ще трябва да се преосмисли.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеСложна е темата с ваксините.
Изненадващо са самия мен, мнението ми еволюира в неочаквана посока.
Нямам никакво съмнение, че човечеството е това, което е - като брой и разпространение, не на последно място и заради ваксините.
Не поставям под въпрос позитивната роля в историята на човечеството.
Обаче!!! Опитах се да си задам сам въпроса - ти, друже, ще отидеш ли да с е ваксинираш срещу Ковид, при хипотеза на новооткрита и одобрена ваксина след примерно 1 година.
Категоричният отговор, който изникна пред очите ми беше: Категорично НЕ!
Не съм чак толкова загрижен за животеца си - дори обратното. Знам, че всъщност вече реално нищо не мога да очаквам, но тежестта в отношението ми е изнесена на съвсем друго място.
Не вярвам в ничии добри, безкористни "намерения"!
Не вярвам, че системата е съградена така, че да изключва присъствието на индивиди някъде по веригата, които по някакъв начин, неволно или заради зла умисъл, да причинят щета на индивида. Под някаква форма!
Дори не отварям тема за размисъл по въпросите - децата на Бил Гейтс и на болшинството от световните елити, ваксинирани ли са за обичайните неща, както е при "нормалните" хора?!
Niki, is that you??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСмятам, че е очевидно - "Законите, които не ни кефят, не трабва да се спазват. От нас."
Законите са едни за всички, и тяхното неспазване определя дадения човек като НАРУШИТЕЛ, ако деянието е административно, или като ПРЕСТЪПНИК, ако деянието е криминално.
- 1 like
Коментар
-
И каква е по-вярната теза?
1. Щеше ли да издаваш младенци по времето на Ирод велики?
2. Щеше ли да издаваш на инквизицията хора като Джордано Бруно?
3. Щеше ли да издаваш на инквизицията "вещици"?
4. Щеше ли да издаваш на турската власт хора като Левски и Ботев?
5. Щеше ли да издаваш твоите еврейски съседи на фашистката власт?
6. Щеше ли да издаваш ятаците?
7. Щеше ли да донасяш на ДС за политически вицове?
8. Щеше ли да стреляш в гръб на бягащите през границата?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСмятам, че е очевидно - "Законите, които не ни кефят, не трабва да се спазват. От нас."
Коментар
Коментар