Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът прерастна в пандемия (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение
Доста ти куца тезата толкова много, че вероятно го осъзнаваш и сам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Никой не пречи на никого, ако поиска да отиде да живее в горите тилилейски. Ако обаче иска да живее в обществото, ще трябва да се научи да спазва правилата на това общество. Тези правила се наричат Закони и всеки е длъжен да ги спазва. Също така в това общество си има законно избрани властимащи, които притежават лълномощия да управляват същото това общество.
Пак повтарям - на който не му оттърва - горите тилилейски са негови. Алтернативата - изчакайте да свърши мандата на властимащите, и се опитайте да си изберете други. Дотогава обаче СТЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ със заповедите на съществуващите ЗАКОННИ властимащи..Last edited by alex1001111; 01.05.2020, 22:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, днес робите се радват , че господарите им позволяват да ходят без маски..Позитивна робска радост..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПреци, днес робите се радват , че господарите им позволяват да ходят без маски..Позитивна робска радост..
Пак повтарям - на който не му оттърва - горите тилилейски са негови. Алтернативата - изчакайте да свърши мандата на властимащите, и се опитайте да си изберете други. Дотогава обаче СТЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ със заповедите на съществуващите ЗАКОННИ властимащи..Last edited by Mateev; 01.05.2020, 21:56.
- 1 like
Коментар
-
Какъв бонус е, че никой не може да ми нареди, какво да мисля и какво да чувствам!
Тъй че, дай да гледаме ползотворно - ако не стане по-лошо, има вероятност да стане по-добро
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Много ме банят.
Рядко имам възможност да пиша.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не се плаши, а свиквай да живееш сред свине.
Това е положението, приятелю.
По-скоро са като уплашени от сфинкса сурикати.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Ти от коя категория си?!Предполагам от "известния брой мислещи хора наистина"..?!Мога да се обзаложа ,че болшинството от българите имат подобна на твойта самооценка....Включително и аз....Last edited by alex1001111; 01.05.2020, 21:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Как си,бре бунтовник?!
Рядко имам възможност да пиша.
Коментар
-
Не се плаши, а свиквай да живееш сред свине.
Коментар
-
ЮРИ БОРИСОВ
Френското правителство е решило да изплати до 1000 евро необлагаема сума на всеки наемен работник, чиято работа е засегната от кризата Covid-19. Различните категории работници ще получат различни суми (по Liberation).
За разлика от френското, българското правителство раздава заеми и то не на всички – много от работниците не покриват условията. Безвъзмездна сума беше дадена само на медицински работници и полицаи.
Аргументът срещу такова сравнение обикновено е: „Там са богати държави, те могат да си го позволят!“ Точно в този момент точно на тази криза това не е така. Европейските правителство масово взимат заеми, за да облекчат положението на граждани и фирми. Възможно е дори тези пари да не се връщат или да се превърнат във „вечен дълг“, т.е. да се плащат само лихви. Сумата, която ще бъде осигурена от еврпейските институции за подкрепа на европейските държави вероятно ще бъде от порядъка на 1500 милиарда евро! През март и нашето правителство взе от ЕК помощ на стойност 1,35 млрд евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеПлашещо е колко много хора, ...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар