IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
    Да, до 260 катърчета на по-старата версия На 900 кила... има да лапаш пепелака
    Абе тая колица съшествува ли въобще? Освен в единичен екземпляр.... Щот гледам Concept Car е това.... Как ще си я купиш за да дойдеш да се срещнем? Щото на мен Аерото ми е пред къщата - 260 к.с. 360 Нм, фабрични. Без тунинга. Щото с него става на 320 и 400 съответно. И е кола, в която можеш да се возиш заедно със семейството си. Щото един инвеститор ако иска да гъзарее няма да си взима някакъв концепт на Опел, а ще си вземе поршенце или ферари ... Заеби ги тия опели - нищо не разбираш от коли, щом повтаряш като папагал градски легенди. Саабът има токова общо с Опел, колкото аудито с трабант.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Не ми отговори на въпроса.
      Да, до 260 катърчета на по-старата версия На 900 кила... има да лапаш пепелака

Коментар

Тая колица е Лотус-дизайн и както не разбираш немски - така ще ви прави луди целия ви смотан опелски клуб
        Не ми отговори на въпроса.

Коментар

Не разбирам немски, така че поправи ме ако греша - 145 к.с. ли е тая колица?
          Тая колица е Лотус-дизайн и както не разбираш немски - така ще ви прави луди целия ви смотан опелски клуб

Коментар

Ида.
            http://www.autobild.de/artikel/opel-...u-6049851.html

Форумни смешници
            Не разбирам немски, така че поправи ме ако греша - 145 к.с. ли е тая колица?

Коментар

Наслушал съм се достатъчно на подобни тъпи забележки през годините. На такива много им се радваме като дойдат във форума ни Даже няма да си правя труда да споря с теб. Ако пък много настояваш, ела с ПРОИЗВОЛЕН опел да си ги мерим
              Ида.
              http://www.autobild.de/artikel/opel-...u-6049851.html

Форумни смешници

Коментар

Значи си обикновен опелджия
                Наслушал съм се достатъчно на подобни тъпи забележки през годините. На такива много им се радваме като дойдат във форума ни Даже няма да си правя труда да споря с теб. Ако пък много настояваш, ела с ПРОИЗВОЛЕН опел да си ги мерим

Коментар

Да, затвориха ги. Сегашният ми Сааб е втора употреба, а първият си беше от магазина. Ще карам сааби докато ги има. После ще видим. Болен съм на тая тема.
                  Значи си обикновен опелджия

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                    Големият инвеститор кара Е / Ес класа и Рейндж Роувър, когато се налага. И не, не ги купува от mobile.de.

За среден и малък инвеститор изборът е по-голям
                    Да бе, да!!! Глемият инвеститор си прави сметки на парите добре, а тези за които ти приказваш са мениджърите на фондове и пенсионни дружества, хората управляващи чужди пари, взимащи такси от тях и сметките им. Има разлика.
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      Не че не оценявам патоса и възторга ти, но заводите СААБ не ги ли затвориха? Произвеждат ли се все още?

Иначе безопасността им е наистина легендарна, а и турбинираните бензинови сърца не са за подценяване.

Но си стоя зад мнението по-долу
                      Да, затвориха ги. Сегашният ми Сааб е втора употреба, а първият си беше от магазина. Ще карам сааби докато ги има. После ще видим. Болен съм на тая тема.

Коментар

Възраждането на тази тема от небитието е силен сигнал за възходящ тренд на БФБ. Нарочно изчаках да минат 10 дни от възраждането за да се уверя, че сигналът е сигурен.

Купувайте братя, започна се! Следващите сигнали очаквайте при по-високи нива на Софикс. Следете за възраждането на темите "Какъв самолет е нужен ....", "Каква яхта е нужна ..." и т.н.

И за да се отбележа и аз в темата, да кажа: Големият инвеститор трябва да се вози в МНОГО безопасен автомобил. Откакто през 2005 направих големия удар с компенсаторките от лихвоточки на търга за БТК, карам единствено и само SAAB! Той спасява живота на инвеститора. Сега карам втория си Saab, защото първият изпълни достойно предназначението си - спаси ми живота когато заспах на волана в завой. Господ да Му сипва само най-качествено гориво там някъде в автомобилния рай! Отървах се навехнат крак и драскотина на врата.
                        Не че не оценявам патоса и възторга ти, но заводите СААБ не ги ли затвориха? Произвеждат ли се все още?

Иначе безопасността им е наистина легендарна, а и турбинираните бензинови сърца не са за подценяване.

Но си стоя зад мнението по-долу

Коментар

• Възраждането на тази тема от небитието е силен сигнал за възходящ тренд на БФБ. Нарочно изчаках да минат 10 дни от възраждането за да се уверя, че сигналът е сигурен.

Купувайте братя, започна се! Следващите сигнали очаквайте при по-високи нива на Софикс. Следете за възраждането на темите "Какъв самолет е нужен ....", "Каква яхта е нужна ..." и т.н.

И за да се отбележа и аз в темата, да кажа: Големият инвеститор трябва да се вози в МНОГО безопасен автомобил. Откакто през 2005 направих големия удар с компенсаторките от лихвоточки на търга за БТК, карам единствено и само SAAB! Той спасява живота на инвеститора. Сега карам втория си Saab, защото първият изпълни достойно предназначението си - спаси ми живота когато заспах на волана в завой. Господ да Му сипва само най-качествено гориво там някъде в автомобилния рай! Отървах се навехнат крак и драскотина на врата.

Коментар

• Големият инвеститор кара Е / Ес класа и Рейндж Роувър, когато се налага. И не, не ги купува от mobile.de.

За среден и малък инвеститор изборът е по-голям

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                              Октавия VRS е много приятна кола. Бърза, удобна и на много приемлива цена.
                              +1
                              значи такава - след фиата

Коментар

• Октавия VRS е много приятна кола. Бърза, удобна и на много приемлива цена.

Коментар

Working...
                                X