това за мен - за малък играч на борсата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв автомобил подхожда на голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТц, тва не върви
Здраво, 3 години нищо не му е пипано, но не върви.....
вий инвеститори ли сте или състезатели?!
150 коня ви нестигат! ай сиктир!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетия октавии дизайна им не е мръднал от 15 години
вземи си един авенсис предпоследния 2012-2014 да се видиш у кола. на подобни пари е.
Здраво, 3 години нищо не му е пипано, но не върви.....
Коментар
-
на къде ви изби сега ????
я оставете тази работа
карам си колата и това е
днес напълних с грес шарнирите на предните носачи, защото са рециклирани и доста стегнати, през 2 години го правя това
леко натегнах съединителя, че съм го сменял преди 60 000 км
проверих предния лагер на лявата главина ,че май леко се разшумя
и пак газ.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеsofixa пита дали е правил ВЪВ не С фиата.....
а то ако е имало такъв, самия фиат нема да иска да се даде“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАааааа, Весо, ако си правил, аз не го ща!!! Искам си го девствен.
а то ако е имало такъв, самия фиат нема да иска да се дадепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПравил ли си секс във фиата? Как е? Питам защото аз никога не съм имал такова МПС“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма как да продам Фиата - той ми е в сърцето и с него ми върви навсякъде - не само при акциите .
гледам други коли, за да си чеша крастата
ако продам Фиата искате на друг да му тръгне, а на мен да ми спре всичко????? не става !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеНяма друга такава привързаност, както на собствениците на италиански автомобилипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма как да продам Фиата - той ми е в сърцето и с него ми върви навсякъде - не само при акциите .
гледам други коли, за да си чеша крастата
ако продам Фиата искате на друг да му тръгне, а на мен да ми спре всичко????? не става !!!
Няма друга такава привързаност, както на собствениците на италиански автомобили
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеФорти, ама ти реално ли се оглеждаш за кола? Ако е така, да не вземеш да продадеш Фиата, че се е превърнал в нещо като символ!“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма 220 коняПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар