IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

    Oтдавна е ясно че такива политици в Европа не се избират. Та дори и да ги имаше, какво щяха да направят с разглезеното население? Извън Германия и скандинавските страни то е неуправляемо.

    Вчера се игра мач във Валенсия и каква файда от отсъствието на публика след като млади кретенчета се тълпят по улиците около стадиона? Като ги гледам поне 90% живеят с мама и тате и с радост ще им закарат някоя корона да ги умори.

    И англичаните сега треперят щото се очаква 3000 испански фена да пристигнат в Ливърпул.




    То затова точно в Германия Дания и Норвегия се сговниха и са по зле от нас...Време е да изоставиш тая мантра за величието на Севера...не върви.Коне с капаци са

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


      Идиотите, просто не знаят, че това повтаря и потретва докато не те убие, първите един два пъти, може да го изкараш леко, но после е смърт. Та след като си отидат пенсионерите, ще си отидат и останалите.

      До сега няма държава която да го е оставила това нещо да вилнее, без да вземе мерки, всеки който го подценява този вирус, после много ще плаче, икономиката ще му е най-малкия проблем. Като умрат няколко млади и "безсмъртни" пишлеменца, после няма да могат да ги накарат да излязат от дупките си. Изобщо няма нито на работа да ходят, нито нищо... държавниците са полудели, да чакат младите да се разболеят и да го изкарат "леко", за съжаление няма да е леко. Като си заминат лекари и полицаи, всички ще се разбягат за нула време. Ние не сме Иран... дето могат да пращат лекари на сигурна смърт и да имаме хора които да са готови да стават "мъченици", всичко ще се покрие и ще си измре самосиндикално от страх.

      Сегашните млади са толкова "смели", защото лесно се връзват на лъжите, че са едва ли не недосегаеми, което не е вярно и няма как да е вярно, просто ще издържат малко по-дълго време от старците и после и те заминават в ковчези. Цялата тази надменност че виждате ли само старите хора си отивали, ще ни изиграе на всички много лоша шега. Първо беше, че само Азиатци боледували тежко, после беше че нямало да дойде до тук защото сме далеч, сега новата "мантра" е че боледуват само старците. Това са такива безподобни глупости, че няма на къде... старците просто умират по-бързо и по-рано, защото са с по-слаб имунитет, не че и младите няма да започнат да умират.

      Ако продължаваме да не вземаме мерки, не ми се мисли какво ще се случи, ние сме на път да направим немислимото като народ, да се хвърлим и да изгорим срещу нещо, което няма аналог в историята, само заради вярването, че това е "просто един грип", това граничи с малоумие... вместо хората да си останат сега по къщите и после да излязат живи и да продължат напред. Те сега ще се борят буквално с "Дявола"... и после ще измрат от страх по къщите.

      Лошото е че повечето хора в България си живуркат в някакъв измислен свят, в който всичко е някаква "теория на конспирацията".... и отминава за 3 дни. Е този път не е.... това е истинско, този вирус е истински и е много опасен за всички, млади и стари, бедни и богати, всякакви.... все още не ви е засегнал лично, защото не е стигнал до вас.

      В Китай вируса не си е изчезнал от самосебеси, те са взеха драконовски мерки там и хвърлиха толкова ресурс срещу коронавируса, колкото не можете дори да си представите. Само един пример ще дам за Ухан, когато ситуацията там беше най-тежка, проблема им не беше в недостиг на техника, а в недостиг на хора. Тогава целия останал Китай започна да изпраща доктори доброволци, с хиляди. Вие как си го представяте това нещо да стане тук, как си представяте, че ще оцелеем, без лекари и дори без елементарни маски, не говоря за другата техника. Тук ако вируса се разрастне, ще останем без болници и без лекари, всеки ще трябва да си се лекува сам.... включително полицията и самите лекари, дори за тях няма да има ресурс. Те няма да имат ресурс тях си да лекуват... та какво остава за останалите хора.

      Ситуацията е следната на всеки 100 заболели... 20 имат нужда от болнична помощ... на 1000 са 200... на 10 000 са 2000... как си мислите, че ако се разболеят 100 000, ще има болници и лекари за 20 000 тежко болни и умиращи.

      Между другото още нещо да спомена, Южна Корея е по-добре от Италия в момента, защото там по-рано се хвърлиха с всичка сила срещу вируса. Южна Корея е на практика във военно положение. Нямате си на идея какъв ресурс има тази държава спрямо броя население, Южна Корея са тествали най-много хора до момента на глава от населението. Там активно се търсят огнища, преди още да са се разрастнали.Там дори не си помислят да оставят вируса да разболява хора безконтролно. За разлика от тях, ние дори не сме взели мерки колкото Италия, а чакем вируса сам да си отмине... дори има мнения във форума, че в Китай сам си отминава... което е лудост... в Китай не си отминава сам, там са въвели толкова много мерки, че дори не можете да си ги представите.
      Сегашните млади са извън реалността някъде горе на черешата.Те разполагат с бутон ескейп и много животи.За тях всичко е виртуално.Е сега ще пробват реалността.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Сега един съвет от ТАТО
        Вместо да пишете празни приказки в форума за Коронавирус ще ви дам един съвет.Следете кога ще излезе ваксината за Коронавирус .И кой ще е собственика на патента.Всичко е целенасочено.Този който е създал вируса той вече разполага с ваксината ,но чака паниката и хаоса да стигне чрезвичайни размери.Идеалният момент за пускане на новината че е създадена ваксина е когато всички са обезнадеждени и милиони хора са починали .В този момент акциите на тази компания ще хвръкнат до небесата.Нашата ,вашата и моята цел е да оцелим момента и да купим акции на тази компания .ОК ?Ако акцията в момента струва 100 долара ,в момента на обявяването на новината тя може да стигне до един милион долара.Така че отваряйте си очите и ушите на четири,и се възползвайте от този случай ,който може би ще е един път в живота ви ,за да станете богати за толкова кратко време .
        Татоооо ного страшно бе.направо се скривам под масата

        Коментар


        • Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

          Трябва немедлено да се наложи тотална карантина за 20 дни. Всите бугари в отпуска. Шоково, но работещо и решаващо проблеми. Никой да не си подава носа без причина, Това ще спаси много животи, а за сметките на БХ да не говорим - в пъти по-малки разходи. Не знам какво се чудят и маят. Кризисни щабове и алибали. - тва са тотално излишни разходи без особено голяма полза. На всички ни е ясно, че ще го докараме до момента когато, както казваш, експоненциалното разпространение на вирусната гад, ще ни принуди да се сгърчим до положението на италия. Е за какво да не направим иновацията, да сме по-добри от италия и веднага да спрем вируса.?? Въпрос от положение на някои държавници да имат или нямат топки. Че нямат е ясно, следва другото ... техната ****
          В Италия от 12000 заразени има над 800 починали,някой говореха че жертвите са 3-4 % .САЩ спират пътуванията
          от и за Европа,чудо невиждано.
          Last edited by Grosss; 12.03.2020, 08:30.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
            За мен това е най-добрата за момента статия, с убедителни модели и симулирано развитие на епидемията. Статията е сериозна и изисква внимание.

            https://medium.com/@tomaspueyo/coron...e-f4d3d9cd99ca

            Както много от нас подозираха, развитието в повечето страни от ЕС ще бъде катастрофално в сравнение с Китай. Дано идиотите гласували за либерализъм си вземат поне минимална поука от планините трупове, които вече са неизбежни.
            Внимателно изчетох написаното в статията и внимателно изучих графиките и прогнозите в нея. Мога да потвърдя, че този линк (тази статия) е най-ценното нещо, публикувано в тази тема. Горещо препоръчвам на всички да се запознаят с нея. Има няколко ключовеи изводи, доказани с направата на паралел между различните държави. Има и прогнози на базата на направен математически модел, захранен с данни от действителноста:

            1. Коронавируса има (ще има) 30 пъти по-висока смъртност от сезонните грипове
            2. Ако властимащите предприемат навреме драстични мерки, смъртноста ще се ограничи до нива около 0.5%.
            3. Ако се закъснее с мерките, смърноста ще нарастне 10 пъти до нива около 4-5%.
            4. Властите в Западна Европа ВЕЧЕ СА ЗАКЪСНЕЛИ, така че за тях със сигурност ще се развие сценария с 4-5% смъртност
            5. Един единствен ден закъснение при обявяване на драстичните мерки увеличава броя на умрелите в дадения регион или държава с 40%.
            6. Специално България и другите държави с под 100 случая на зараза все още има време да реализират сценария с 0.5% смъртност, но не трябва да се чака повече от ден-два с въвеждането на драстичните мерки.
            7. Средният брой реално заразени хора, но все още неизтествани, е около 800 човека на всеки един умрял. Тоест в България в момента вероятно има около 800 човека, заразени и свободно разхождащи се по улиците.
            8. Здравната система на нито една държава няма достатъчно на брой апарати за командно дишане, в това число и България
            9. Когато дойде бума на инфекцията, и болните започнат да ги слагат на походни легла в коридорите или в палатки, тогава все още здравите лекари (а те ще са малко) ще им се наложи да вземат решения кой да живее (и да бъде сложен на апарат) и кой да умре. Познайте сами как ще се вземат тези решения.
            10. Необходимоста от драстични мерки има една единствена цел - силно да забави разпространението на заразата, за да се даде време на учените да измислят ваксина и/или лекарство за коронавируса, защото по всичко изглежда, че от сега нататък ще трябва да се научим да живеем с неговото постоянно присъствие и ежегодно активиране.

            Има и още много, затова още веднъж копирам линка и още веднъж призовавам всички да прочетат статията много внимателно и много задълбочено:
            https://medium.com/@tomaspueyo/coron...e-f4d3d9cd99ca
            Last edited by Mateev; 12.03.2020, 07:56.

            Коментар


            • Някой виждал ли е статистика какъв % от вече преболедували тая гад пак се заразяват?

              Коментар


              • Слънцето не е решение за вируса
                MERS 2003 се е развивал на 43С на Арабския Полуостров

                SARS 2009 е продължил 12 месеца, включително лятото, но Китай пак тогава е взимал драконовски мерки
                “[SARS] was killed by extremely intense public health interventions in mainland Chinese cities, Hong Kong, Vietnam, Thailand, Canada and elsewhere,” Lipsitch wrote. “These involved isolating cases, quarantining their contacts, a measure of 'social distancing,' and other intensive efforts. These worked well for SARS because those who were most infectious were also quite ill in a distinctive way — the sick cases were the transmitters, so isolating the sick curbed transmission.”

                Сингапур днес има +12 заразени, 34С е там и са много организирани като държава и население, макар,че са свръхнаселени.
                Значи, въпреки мерките и слънцето, вируса не умира напълно (язък за дисертацията на колегата).
                Слънцето само ще забави развитието на Короната, в Европа има още поне един месец до температури над 25С, а като гледам това е много време.
                Добре, да приемем, лятото идва и минава, бройките са намалели само до 1/5 и влизаме в другата 6 месечна зима.
                Е, тогава ще е истинския сблъсък.
                Младите вероятно до преди това са го минали незабелязано, но тогава предстои да се заразят втори път.
                Ваксина се очаква най-рано 2022.
                Хилядите ваксини за грип не предпазват и 50%, той идва всяка зима (студено време и сух въздух са катализаторите)
                Десетки хиляди продължават да си умират всяка година, а какво остава за короната, зле са нещата.
                Един грипав в автобуса или на стадиона не може да зарази толкова хора, колкото един с корона вирус.

                Айде да не е Гейтс и неговите вероятни експерименти МЕРС, САРС, СПИН, ЕБОЛА, може природата да е размахала най-накрая големия морков дето се съсипва разбойнически Земята.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                  В интерес на истината никога не съм коментирал вирусите от този списък, като нещо повече от "любопитни факти от света". На няколко пъти в къщи сме коментирали за Ебола, че е опасна за Африка ако се разпространи, но никой не си е вярвал, реалистично че Ебола ще се превърне в глобална пандемия, камоли да достигне до нас.

                  Също така не съм виждал заради свинския грип (например), да пръскат с дезинфектант градовете по 4 пъти на ден. Но ти може да продължаваш да си бъдеш убеден, как и този "вирус" ще отмине като всичко останало, до момента в който не достигне лично до теб.... и тогава ще коментираш колко е "страшно" но ще е вече много късно.

                  Този вирус е наистина нещо различно и дори през януари някои хора предполагаха, че може да обхване целия свят, но в началото на февруари вече стана очевидно, че ако не се предприемат адекватни мерки, Коронавируса ще се разпространи навсякъде.

                  Все пак да предположим, че е слаб като свинския грип и повечето хора го изкарват леко.... ако беше така, ако това беше вярно, защото болниците се препълват по този начин, аз не помня претъпкани болници заради свинския грип. Свинския грип беше повече медийна истерия, отколкото реалистична заплаха, не и Коронавируса. Освен това никога за другите болести не е имало толкова много коментиращи невежи хора, да се сравнява Коронавируса с грип, дори имаше хора които твърдяха, че видиш ли грип също бил коронавирус, такова чудо, такова невежество никога не е имало, по отношение на другите болести. Аз разбирам че нещо е наистина опасно, когато голяма група неуки хора започнат да се изказват "компетентно" по въпроси които не са им ясни.

                  Защото аз няма как да знам всичко и макар да съм учил микробиология (за разлика от много други компетенти тук), моето мнение се оформя основно от експерти в областа на заразните болести и вирусолози. Такива има много но на част от тях, властите им затвориха устата, а Гугъл (услужливо) спря да намира тяхното мнение след един момент през февруари, но понеже аз следя темата още от януари, имам тяхното мнение и тези хора изглеждаха меко казано притеснени, включително бяха премахнати техни видеоклипове от Ютуб. Знанието им по темата е безспорно.... т.е. проверени източни са, а не някакви празноглавци говорещи глупости. Също така от Китай излезе доста официална и неофициална информация, която повечето хора не следят, защото не ги интересува Китай.... е за разлика от тях, мен ме интересува Китай, много преди тази болест да се появи и аз им вярвам на тези източници. Освен това информацията ми от Корея също е на ниво и хората от там изобщо не го взимат на шега този вирус, те реагират абсолютно сериосно и не им е до шеги. Няма паника, но хората възприемат опасноста сериозно и са взели съответните мерки. Колко още източници трябва да се появят за да "повярвам" аз лично, че всичко е просто медийна паника.... трябва да съм напълно луд да игнорирам близо 100 достоверни източника и да си вярвам, че тук в България на магия всичко ще ни отмине... а в Италия защо не ги отмина... или те са просто едни лъжци... всички ли са лъжци, колко ненормален конспиратор трябва да си, за да си вярваш че хора, които по принцип не са лъжци, изведнъж са се превърнали в лъжци?!

                  Аз повече бих повярвал на конспирация, че политиците в западна Европа искат умишлено народите им да се заразят и да измрат, отколкото да повярвам, че всичко е медийна истерия. Дори си мисля, че медиите общо взето повече дезинформират, отколкото да информират, медиите са тези които почти успяха да убедят хората, че Коронавируса е просто един грип... и сега ще им е трудно да ги разубедят.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Сега един съвет от ТАТО
                    Вместо да пишете празни приказки в форума за Коронавирус ще ви дам един съвет.Следете кога ще излезе ваксината за Коронавирус .И кой ще е собственика на патента.Всичко е целенасочено.Този който е създал вируса той вече разполага с ваксината ,но чака паниката и хаоса да стигне чрезвичайни размери.Идеалният момент за пускане на новината че е създадена ваксина е когато всички са обезнадеждени и милиони хора са починали .В този момент акциите на тази компания ще хвръкнат до небесата.Нашата ,вашата и моята цел е да оцелим момента и да купим акции на тази компания .ОК ?Ако акцията в момента струва 100 долара ,в момента на обявяването на новината тя може да стигне до един милион долара.Така че отваряйте си очите и ушите на четири,и се възползвайте от този случай ,който може би ще е един път в живота ви ,за да станете богати за толкова кратко време .
                    Татооо, се за пари мислите вие капиталистите.
                    Само до акции ще ти е тогава, като си дал и последните пари за картофи и лук по педесе кинта килото....
                    М.... . ш..... ..й.о!

                    Коментар


                    • Сега един съвет от ТАТО
                      Вместо да пишете празни приказки в форума за Коронавирус ще ви дам един съвет.Следете кога ще излезе ваксината за Коронавирус .И кой ще е собственика на патента.Всичко е целенасочено.Този който е създал вируса той вече разполага с ваксината ,но чака паниката и хаоса да стигне чрезвичайни размери.Идеалният момент за пускане на новината че е създадена ваксина е когато всички са обезнадеждени и милиони хора са починали .В този момент акциите на тази компания ще хвръкнат до небесата.Нашата ,вашата и моята цел е да оцелим момента и да купим акции на тази компания .ОК ?Ако акцията в момента струва 100 долара ,в момента на обявяването на новината тя може да стигне до един милион долара.Така че отваряйте си очите и ушите на четири,и се възползвайте от този случай ,който може би ще е един път в живота ви ,за да станете богати за толкова кратко време .
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

                      Коментар


                      • САЩ спряха всички пътувания от европа за 30 дни (Тръмп в обръщението преди 15 минути) 9 EDT
                        mWPCloud.com

                        Коментар


                        • Снимки на дробове на болни и умрели (НЕ СА ПРИЯТНИ) затова няма да ги закачам тук (Можеби нещо подобно е има л в предвид генерала от ВМА днес - че такова чудо не е виждал)

                          https://www.dailymail.co.uk/news/art...ims-lungs.html
                          Last edited by marketleverage; 12.03.2020, 03:02.
                          mWPCloud.com

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                            Вчера се игра мач във Валенсия и каква файда от отсъствието на публика след като млади кретенчета се тълпят по улиците около стадиона? Като ги гледам поне 90% живеят с мама и тате и с радост ще им закарат някоя корона да ги умори.

                            И англичаните сега треперят щото се очаква 3000 испански фена да пристигнат в Ливърпул.

                            Идиотите, просто не знаят, че това повтаря и потретва докато не те убие, първите един два пъти, може да го изкараш леко, но после е смърт. Та след като си отидат пенсионерите, ще си отидат и останалите.

                            До сега няма държава която да го е оставила това нещо да вилнее, без да вземе мерки, всеки който го подценява този вирус, после много ще плаче, икономиката ще му е най-малкия проблем. Като умрат няколко млади и "безсмъртни" пишлеменца, после няма да могат да ги накарат да излязат от дупките си. Изобщо няма нито на работа да ходят, нито нищо... държавниците са полудели, да чакат младите да се разболеят и да го изкарат "леко", за съжаление няма да е леко. Като си заминат лекари и полицаи, всички ще се разбягат за нула време. Ние не сме Иран... дето могат да пращат лекари на сигурна смърт и да имаме хора които да са готови да стават "мъченици", всичко ще се покрие и ще си измре самосиндикално от страх.

                            Сегашните млади са толкова "смели", защото лесно се връзват на лъжите, че са едва ли не недосегаеми, което не е вярно и няма как да е вярно, просто ще издържат малко по-дълго време от старците и после и те заминават в ковчези. Цялата тази надменност че виждате ли само старите хора си отивали, ще ни изиграе на всички много лоша шега. Първо беше, че само Азиатци боледували тежко, после беше че нямало да дойде до тук защото сме далеч, сега новата "мантра" е че боледуват само старците. Това са такива безподобни глупости, че няма на къде... старците просто умират по-бързо и по-рано, защото са с по-слаб имунитет, не че и младите няма да започнат да умират.

                            Ако продължаваме да не вземаме мерки, не ми се мисли какво ще се случи, ние сме на път да направим немислимото като народ, да се хвърлим и да изгорим срещу нещо, което няма аналог в историята, само заради вярването, че това е "просто един грип", това граничи с малоумие... вместо хората да си останат сега по къщите и после да излязат живи и да продължат напред. Те сега ще се борят буквално с "Дявола"... и после ще измрат от страх по къщите.

                            Лошото е че повечето хора в България си живуркат в някакъв измислен свят, в който всичко е някаква "теория на конспирацията".... и отминава за 3 дни. Е този път не е.... това е истинско, този вирус е истински и е много опасен за всички, млади и стари, бедни и богати, всякакви.... все още не ви е засегнал лично, защото не е стигнал до вас.

                            В Китай вируса не си е изчезнал от самосебеси, те са взеха драконовски мерки там и хвърлиха толкова ресурс срещу коронавируса, колкото не можете дори да си представите. Само един пример ще дам за Ухан, когато ситуацията там беше най-тежка, проблема им не беше в недостиг на техника, а в недостиг на хора. Тогава целия останал Китай започна да изпраща доктори доброволци, с хиляди. Вие как си го представяте това нещо да стане тук, как си представяте, че ще оцелеем, без лекари и дори без елементарни маски, не говоря за другата техника. Тук ако вируса се разрастне, ще останем без болници и без лекари, всеки ще трябва да си се лекува сам.... включително полицията и самите лекари, дори за тях няма да има ресурс. Те няма да имат ресурс тях си да лекуват... та какво остава за останалите хора.

                            Ситуацията е следната на всеки 100 заболели... 20 имат нужда от болнична помощ... на 1000 са 200... на 10 000 са 2000... как си мислите, че ако се разболеят 100 000, ще има болници и лекари за 20 000 тежко болни и умиращи.

                            Между другото още нещо да спомена, Южна Корея е по-добре от Италия в момента, защото там по-рано се хвърлиха с всичка сила срещу вируса. Южна Корея е на практика във военно положение. Нямате си на идея какъв ресурс има тази държава спрямо броя население, Южна Корея са тествали най-много хора до момента на глава от населението. Там активно се търсят огнища, преди още да са се разрастнали.Там дори не си помислят да оставят вируса да разболява хора безконтролно. За разлика от тях, ние дори не сме взели мерки колкото Италия, а чакем вируса сам да си отмине... дори има мнения във форума, че в Китай сам си отминава... което е лудост... в Китай не си отминава сам, там са въвели толкова много мерки, че дори не можете да си ги представите.

                            Коментар


                            • https://staythefuckhome.com/

                              Movement to Stop the COVID-19 Pandemic

                              Our governments are failing us in preventing the spread of SARS-CoV-2 and containing the COVID-19 pandemic. Slow reactions, public appeasement policies, and their urge to stabilize the economy are keeping them from taking the measures it takes to protect millions from this disease. It is time for us, as citizens of this earth, to take action now and do our part in fighting COVID-19.

                              Let's put it bluntly: Stay The Fuck Home!
                              The Self-Quarantine Manifesto

                              With no well-studied treatment and a viable vaccine still being out at least another year, the only effective way to keep the coronavirus epidemic at bay is to give the virus less chances of spreading. The following list of actions, ordered from easiest to implement to most effective in the fight against the pandemic, should serve as a set of loose guidelines for people who wish to join the movement and take action, where the people in charge continue to neglect.
                              • Don't panic, but be alert.
                              • Wash your hands often and practice good cough and sneeze etiquette.
                              • Try to touch your face as little as possible, including your mouth, nose, and eyes.
                              • Practice social distancing, no hugs and kisses, no handshakes, no high fives. If you must, use safer alternatives.
                              • Do not attend concerts, stage plays, sporting events, or any other mass entertainment events.
                              • Refrain from visiting museums, exhibitions, movie theaters, night clubs, and other entertainment venues.
                              • Stay away from social gatherings and events, like club meetings, religious services, and private parties.
                              • Reduce your amount of travel to a minimum. Don't travel long distances if not absolutely necessary.
                              • Do not use public transportation if not absolutely necessary.
                              • If you can work from home, work from home. Urge your employer to allow remote work if needed.
                              • Replace as many social interactions as possilble with remote alternatives like phone calls or video chat.
                              • Do not leave your home if not absolutely necessary.
                              Please keep in mind there is no right or wrong amount of actions to take. Only take the actions that you feel comfortable with and that do not endanger your livelihood. Do not quit your job over this! However, keep in mind that every action helps.

                              mWPCloud.com

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

                                Не е необходимо да имаш тираничен режим като в Китай, за да имаш ефективна карантина! Необходимо е просто да имаш достойни политици, които да могат да вземат трудни решения
                                Oтдавна е ясно че такива политици в Европа не се избират. Та дори и да ги имаше, какво щяха да направят с разглезеното население? Извън Германия и скандинавските страни то е неуправляемо.

                                Вчера се игра мач във Валенсия и каква файда от отсъствието на публика след като млади кретенчета се тълпят по улиците около стадиона? Като ги гледам поне 90% живеят с мама и тате и с радост ще им закарат някоя корона да ги умори.

                                И англичаните сега треперят щото се очаква 3000 испански фена да пристигнат в Ливърпул.





                                Коментар

                                Working...
                                X