IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Каква е? Наркоси? Или пияндета? Или мръсен въздух?

Вината е разбира се в бялото обкръжение. Същите в Африка са здрави
    Last edited by aleks262; 11.04.2020, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Плюс немарливост, повече телесни контакти между чужди хора, недисциплина спрямо всички мерки изобщо, живот в претъпкана социалка, евтина джънк храна бедна на витамини, пипса на социално осигуряване, липса на пари, пренебрежение към маските, непроветряват у дома, запрашеност у дома, предишни болести, недобро психично здраве, здравна непросветеност, расово отношение в болниците породена от тяхната агресивност по рождение, ползване на публичен транспорт предимно и още десетина фактора ... това е за черните.

П.П.
      Перманентна липса на витамин Д, кожата им е защитена, ама така не пропуска и полезния витамин.
      Last edited by hazard; 11.04.2020, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
        https://www.facebook.com/10001059669...2614522435101/
        [B]
        Ми отиваш и продаваш тези излишни неща дето си купил.
        Марк Зукенберг живее все още под наем, но Пешо Бирата си купил вила на морето и сега ми реве.
        Вместо парите за вилата Пешо да ги е вложил в нещо носещо активен (вместо пасивен доход, както е със вилата) доход и плащащ си двуседмичните почивки по хотели в различни точки на света, нямаше да има рев.

https://www.facebook.com/inoorotvanc...5395309144780/
        Продаваш, ако има кой да купува на приемлива цена. Защото никой не ще натрупаните му запаси да изтекат към канала пред очите му. Една позната загуби миналата криза 500 к щ. д. само защото искала къща в Калифорния. Взела си я с ипо-течен и къщата й изтече в канала.

Коментар

• Какъв е тоя вирус дето мре от сапун като си мием ръцете а няма лекарство за него.
          Ко ся, да ядем сапун ли ???
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Глобата за пияни шофьори е по малка от разходка в парка.

Коментар

• Яки лафчета пускаш

Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
              Тая седмица три пъти ходих до магазина да напазаря продукти за две седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Човекът е явно привърженик на философията за "добре роден"
                Наздраве, Мрънкало!
                Мдаа, Ковида може да възвърне съсловните привилегии и да влее синя кръв на хитреците. Наздраве, разДрънка!

Коментар

• Тая седмица три пъти ходих до магазина да напазаря продукти за две седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Съни,може и наистина да съм сбъркал в преценката ми за теб,опирайки се на мненията ти, специално в тая тема....О, каква изненада -.... и аз съм човек,правя грешки!

П.П.Гигов ми отговори уклончиво...Него също го подозирам в политическа окраска...И е възможно- пак да греша....
                    Извадих и запалих лулата )) Наздраве!
                    Между другото, и пушачите близо век са били заплашени от инквизиция, защото един папа не одобрявал навика, привнесен от индианците

п.п. За Гигов личното ми мнение, само на база форума е, че е стабилно стъпил на земята и реагира принципно, а не конюнктурно

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      Още едно цитатче за СЗО.

Интервю с Бил Гейтс от 2015 за Ебола (ама тя поне не стигна до Европа)"
                      Ми не стигна защото е много по-смъртоносна зараза и я оставиха на професионалисти (от СЗО примерно, а не от CNN или Бтв) да я овладеят и имено за това я увладяха и не пробваха да правят социален експеримент, ползвайки за повод нещо толкова опасно.

То криза всички чакахме, нищо в света не е устойчиво в момента, така че повода за кризата не е много важен. Да речем че е грип ОК, но никой не е бил съгласен на планираното прочистване на слабите звена в обществото буквално с апела че точно тях спасяваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

да ме вкараш в политическа окраска, заради мненията ми,

Прехвърлих по диагонал назад непрочетени мнения и видях, че си питал Гигов - "Щеше ли да си против мерките, ако управляваше БСП?"
                        Не видях дали ти е отговорил, но моят отговор е
                        Категорично щях да съм на сегашната ми позиция!
                        Когато човек има изградена здрава основа за поглед към света не се влияе от управление, за да изгражда мнението си.
                        Съни, н ебой се, душо!

Аз те харесвам във всякаква политическа окраска!

Обаче, Не може да сме еднакви, и не можем да очакваме винаги и при всички обстоятелства да се харесваме с някого.
                        Чувам, че Добрев върви добре в номинациите на БСП. Можеш ли да си представиш ситуация - има някакви развития в страната, те (партията им) се засилват, пренареждат се след изборите им, другите отслабват, при което бсп печелят парламентарни избори и Добрев става премиер, онзи Гечев - зампремиер по икономиката, мъжът на Мая - силов зампремиер, Вигенин - министър външни и т.н.
                        Съни, ужас!
                        Ами, да си стои БХ.

Прости ме, Господи, не вярвах, че мога да го изрека.
                        Неведоми са пътищата Ти!
                        Позволявам си да г о кажа, бидейки ненаивен и знаейки, че няма да ни позволят да имаме начело на страната, интелигентни, образовани, културни, патриотично настроени, независими и вярващи в Господ Лидери.

Да ти кажа, мен повече ме притеснява, че тук в раздумката ни в клин ни в ръкав, пряко или косвено редовно се появяват фразички от рода:

"Господа, тук се пръскат революционни идеи против държавата на негово величество султана. Аз не мога да остана тука и излазям!"

- както е рекъл героят на Дяда Вазов.

Ама после нашите съвременни герои се връщат, но основно с цел отново да ми пуснат горното изречение.

Мен могат да ме вкарват във всякаква политическа окраска, дори им дадох идея онзи ден да ме търсят под камънаците на терена, само да не събуждат гнева ми, че тогава ставам лош, та дори ти се плашиш от мен.

Тук в темата реч иде за инфекцията, човешкия живот, грижата, спасението, солидарността!

Нека първо тях да оправим, ще и найдем колая и на политиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Ами причината е същата каквато за разликата за смъртните случаи в Италия и Германия, сети се, не е конспирация

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                            Иначе да си кажем всички страдаме който играе трябва да играе малко на риск (който не играе не печели)

Снимка от София (Секси или Не) ?

Маската е тази ще спре вируса, колкото телената ограда - комарите
                            Плюс, ще я пипне отпред, като я слага/сваля.
                            После ще я сложи в джоба, после пак ще я извади , ефект никакъв
                            Утре, пак ще я ползва...щото е модерна.
                            Last edited by hazard; 11.04.2020, 22:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                              Навсякъде говорят и пишат "стой в къщи""стой в къщи".
                              И аз три дена стоях...
                              Напрао сили нямах повече, изморен...
                              Ама после си помислих, абе кой ще ме види бе и си легнах.
                              И така хубоу ми стана.....
                              Ама, ти поза мирно ли беше заел? Този генерал ше ви изпий мозъчетата с казармената си харизма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak

Така като гледам, предимно негро измират. Още един повод за конспиративни догадки. Макар че по-вероятното обяснение е нарушен имунитет.
                                Ами причината е същата каквато за разликата за смъртните случаи в Италия и Германия, сети се, не е конспирация

Коментар

Working...
                                X