IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
    Към днешна дата-13 02 2020-всички фабрики в Китай остават затворени.Евентуално от 20 02 до 29 02 2020 г. ще започне поетапно работа в тях.Приета е поправка в закона че се криминализира работодател да задължи работниците си да отидат на работа преди снемането на държавната карантина .
    Това не е вярно. Фабриките им стартираха работа в началото на тази седмица. Мисля че само в най-засегната област все още всичко е спряло

https://www.scmp.com/economy/china-e...-economic-cost

Коментар

• Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнение
      Хм, да рискувам или да си направя пътешествието до Тайланд в края на месеца, все пак съм си платила 2 000 $
      Не.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        Едни със сигурност ще се спасят от вируса
        https://www.zarata.info/мъж-с-корона...axsmidKoV0NxJ4
        В Северна Корея няма как здравната им система да се претовари или да изпитат някакъв недостиг на маски, защитни костюми и други консумативи. Там за цялата държава им се налага да имат само една стая за интензивни грижи с едно единствено легло. Лесно им е.
        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Към днешна дата-13 02 2020-всички фабрики в Китай остават затворени.Евентуално от 20 02 до 29 02 2020 г. ще започне поетапно работа в тях.Приета е поправка в закона че се криминализира работодател да задължи работниците си да отидат на работа преди снемането на държавната карантина .

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Мнозина говорите за Мен, малцина са ме виждали. Жувейти, Айшета.
            Пирамидален, с нещо друго беше ли полезен днес освен с това изречение?..
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Слава Севрюкова казва че скоростта на мисълта е по голяма от тази на светлината.Когато човек еволюира до много виско ниво ще може със силата на мисълта да ходи в която и да е точка на Вселената...Ще може да проника дори до най малките частици от които е изградена материята.Това дори не мога да го осмисля.Тя твърди че ще се откажем от развитието на техниката защото всичкото това е заложено в нас...Днешната физика не може да го обясни.Интересно е обаче всички велики физици стигат до Бог.Аз имам много близък роднина академик занимава се с физика той също говори за Бог.
              Мнозина говорите за Мен, малцина са ме виждали. Жувейти, Айшета.

Коментар

• Едни със сигурност ще се спасят от вируса
                https://www.zarata.info/мъж-с-корона...axsmidKoV0NxJ4

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Белла Разгледай мнение

Хм, да рискувам или да си направя пътешествието до Тайланд в края на месеца, все пак съм си платила 2 000 $
                  Ти хубаво може да си платила, но Хонк Конг наложиха почти пълна гранична блокада. Скоро и Тайланд и той може да блокира границата си. Превантивни мерки както се казва.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    Всеки път като наближи края на света изпълзяват армия гадатели, предсказатели и фенове на религии. Що не си отворите тема?
                    Слава Севрюкова не е гадателка.И никакъв край на светът не наближава

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                      Миналата година имаше статии, че свръх богати са наемали бункери в Швейцария, да устоят на бомби и зарази, с продоволствия за 2 месеца.
                      Аз януари писах за консервите и оръжието и за къща в Балкана.
                      Има и варианти за горещите острови на Гърция, Аржентина, Перу, Странджа Сакар, Панама, Доминика, Коми, Видинските села, Албанския север,.
                      В Южна Америка е горещо, а и няма заразени.
                      Иначе, мегалополисите са обречени, както и гари, спирки, магазини, щото е достатъчно само човек да издиша заразен въздух
                      Остава и опасността за рецесия, банкрути, фалити, трилионите долари дълг.

Коментар

• Пичове, спрете се малко. Вече наредихте Айнщайн до Сорос. Аз не виждам нищо в в постиженията на двамата, но това е друга тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                          Всеки път като наближи края на света изпълзяват армия гадатели, предсказатели и фенове на религии. Що не си отворите тема?
                          Специално за Слава Севрюкова, материалите не са толкова много и като цяло не се появяват никакви нови нейни предсказания, както при някои други ясновидци. Текстовете за нея си циркулират непроменени в нета от поне 10-15 години и са си все същите.
                          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• В някои форуми отдавна се дискутира, че Айнщайн е едва ли не измамник и истинският подарък за прогреса на човечеството е бил гения на Тесла. Който обаче е бил и голям наивник спрямо човешката алчност. Съвсем възможно е неговото знание да добре пазено от разни силни кръгове и Айнщайн да е популяризиран за пред масовката. За повечето физици дори и днес Айнщайн е нонсенс.

Иначе от няколко дена в някои среди се говори за оригинален и мутирал щам на COVID-19. Оригиналният гони 5-7% смъртност при азиатците (2% при европейци), но пък мутиралият бил способен на 70-80% смъртност при европейци.
                            Не знам за вас, но винаги, когато аз се опитвам да си обясня действията на Китай се сещам за Изкуството на войната.

Коментар

• Всеки път като наближи края на света изпълзяват армия гадатели, предсказатели и фенове на религии. Що не си отворите тема?

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Слава Севрюкова казва че скоростта на мисълта е по голяма от тази на светлината.Когато човек еволюира до много виско ниво ще може със силата на мисълта да ходи в която и да е точка на Вселената...Ще може да проника дори до най малките частици от които е изградена материята.Това дори не мога да го осмисля.Тя твърди че ще се откажем от развитието на техниката защото всичкото това е заложено в нас...Днешната физика не може да го обясни.Интересно е обаче всички велики физици стигат до Бог.Аз имам много близък роднина академик занимава се с физика той също говори за Бог.
                                Говорят за Бог заради разумността на вселената, която разумност е видима и неопровержима. Още древните са били наясно или пък са съхранили нещо, което е било ясно на други преди тях. Първият основен постулат в изумрудените скрижали на Хермест Трисмегист е, че вселената е ментална. Значи разумна. Това пряко отвежда там, за което физиците говорят и където бива сътворяван видимия свят - разумната вакуумна субстанция.

Коментар

Working...
                                X