Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
О, имаме историк. А като си ровил до 2-ри февруари, намери ли подигравките на Грую, като му казваха че в Италия ще стане по-зле от Китай?
Я ми обясни нещо, тоя вирус италианския, спира ли го гранична полиция? Ако не, какво очакваш да го спре и по някакъв друг начин ли ще се развива в българите, за разлика от италианците? Защо при един и същи вирус трябва да се очаква различно развитие?
Ти си като оня мозък от вчера дето поства статия от преди 10 дена и пита що италианците обявили епидемия при 5000 заразени. Ми днес са 70000, разбра ли що.
Иначе преди плашехме с Китай, сега плашим с Италия - добре, така да е, обаче бавничко увирате, че това вирусче трябва да се прекара от 70% от населението, както каза и Мангъров, който оплюхте на секундата, щото противоречеше на генералгоджи. Това е напредък, сега да видим доколко ще изтърпи народът, че хлебецът, баце, хлебецът е най-важен, а не трите умрели бабички с по 8 инфаркта и инсулта.
Апропо, аз мисля, че го прекрахме този грип с децата преди 2 месеца - децата не свалиха температурата под 38 в продължение на седмица едното и над 10 дни другото, та нищо чудно това сега да е онова тогава, но ние не знаехме и нямаше паника. Това си е лично мнение, нямам идея дали е вярно, или не е, но високата температура, която не се сваля с дни, си я имаше. И сигурно голяма част от населението го е преболедувала без истерия.
П.С. И не разбирам защо броят на излекуваните не се коментира, а и за домуз ага мина помежду другото, всички са се вторачили в трите умрели бабички и уникалният тренд на нарастване от цели 200 човека у нас - уау, чумата иде, страшно е...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Точно така разсъждавам и аз. Нещо повече - аз не съм изолиран случай. Имам и един приятел, който успя от 140 kg да ги свали на 80 и след това да ги задържи за постоянно. Той също се оплака, че му се е появила някаква много тежка форма на алергия, която дълго време след това е лекувал с някакви скъпи западни хапчета.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПрочетох тази ти фраза и подскочих, мислех, че знам български езики и за мен "кръстник" е
"1. Лице, което кръщава, обикн. дете, по християнския обред кръщение."
а пък се оказва, че вместо "кум" вече пишете "кръстник"
"2. Лице, което кумува на сватбата на някого."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Сигурен ли си, че не е по-добре леко да се заразиш и да придолиеш някакъв имунитет или да си играете на криеница с вируса и той да те докопа в някой баш неблагоприятен момент. Свиквайте, ме ще се срещнете с него и ще може да споделите впечатленията си в другата тема.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение....На круиз не ходят богати - те са на яхти. Кой ще е тоя богат дето да се тъпче с още няколко хиляди ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение... кръстника ми, който е набор ...
"1. Лице, което кръщава, обикн. дете, по християнския обред кръщение."
а пък се оказва, че вместо "кум" вече пишете "кръстник"
"2. Лице, което кумува на сватбата на някого."
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Още от началото на темата, 2-ри февруари, има такива акълолипсични Ще-та.
Още чакаме, с неколко умрели от болежки на старостта.
Я ми обясни нещо, тоя вирус италианския, спира ли го гранична полиция? Ако не, какво очакваш да го спре и по някакъв друг начин ли ще се развива в българите, за разлика от италианците? Защо при един и същи вирус трябва да се очаква различно развитие?
Ти си като оня мозък от вчера дето поства статия от преди 10 дена и пита що италианците обявили епидемия при 5000 заразени. Ми днес са 70000, разбра ли що.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не е съвсем идеална експерименталната ситуация. На корабчето са се качили богати хора, добре поддържани и с положителни нагласи покрай круиза. Не е ясна също възрастовата структура.
няма болни на легло на круиза, ама няма и много деца.
но и 80+ годишни не умират от грипа - кой просто скъсва тънката нишка на която се крепи живота им - с десетки хапчета.
На круиз не ходят богати - те са на яхти. Кой ще е тоя богат дето да се тъпче с още няколко хиляди ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това показва, че организмът ти се е освободил в някаква степен и ти е алармирал проблем чрез тази алергия. Тя е била сигнал, който не е могъл да се прояви до момента от затлаченост от шлаки и токсини. С алергозана си го замазал този сигнал. Сега пак си го заглушил и той нищо не ти съобщава и си мислиш, че всичко е наред. Спазвал си диета, не е било глад. Глад е 10, 15, 20 дни само на вода. И така няколко пъти през определени периоди. Човекът е уникална биомашина. Лекарствата само го химизират, химизираните храни - също.
П.П. Ама ти си дърво - прекачен организъм със самостойно хранене и при теб нещата опират основно до фотосинтезаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеще станем по-зле от Испания и Италия, предвид състоянието на нашто здравеопазване. Опс, забравих, там е "боен" вируса пък и италианците лъжат., има такива акълолипсични Ще-та.
Още чакаме, с неколко умрели от болежки на старостта.Last edited by 78-10; 25.03.2020, 13:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеГлупотевината със затварянето на големите градове става все по видима. Няква женица от Елин Пелин чакала 3 часа с автобус, за да влезе в София. Губят се милиони трудови часове, а циркулацията между селищата продължава. Тогава какъв е смисълът?!?
Разправях му аз на пали свещи и да благодари на ген. Колев, че не си ходи с виза у хабитатя, а той не ми вярваше.
Наздраве, Олиги!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Това показва, че организмът ти се е освободил в някаква степен и ти е алармирал проблем чрез тази алергия. Тя е била сигнал, който не е могъл да се прояви до момента от затлаченост от шлаки и токсини. С алергозана си го замазал този сигнал. Сега пак си го заглушил и той нищо не ти съобщава и си мислиш, че всичко е наред. Спазвал си диета, не е било глад. Глад е 10, 15, 20 дни само на вода. И така няколко пъти през определени периоди. Човекът е уникална биомашина. Лекарствата само го химизират, химизираните храни - също.
Та това е нещото, което никой не го споменава на хората, опитващи се да отслабнат посредством някаква диета. Тъй като организма дълго време си е настройвал биохимията към начина на живот, всеки един опит за отслабване или за отказване на цигарите тотално променя тази биохимия. И така човек се спасява от едни здравословни проблеми, но си натриса други, и така не се знае дали е постъпил правилно.
Не знам защо лекарите или диетолозите не ги споменават тези неща, когато възхваляват уж "здравословния" начин на живот. Да, организма е сложна машина, която все още не е изучена докрай, и затова все още не се знае със сигурност кое е добро за него и кое не е.
Има хора, които въпреки пороците си (пиене и пушене) надживяват другите, уж здравословно живели хора. Например кръстника ми, който е набор и почина млад от рак на бъбреците, още от младежките си години беше вманиачен на тема "здравословен" начин на живот. Да, ама съдбата му изигра лоша шега, а аз с моите си пороци го надживях вече със 7-8 години.Last edited by Mateev; 25.03.2020, 13:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
OП, Хъмпи, промяна на мнението ли усещам? Тъй, тъй, чоджум, ще дойдеш до истината, колкото и грозно и там лицемерно, фашистко, марксистко или каквото искаш да го наречеш - за 3 умрели бабички с по 8 инсулта няма как да преебем държавата и да уморим от глад и нервни кризи десетки хиляди! Мда, никой не е по-голям от глада! Иначе апокалипсисът пак се отлага, но някакси свикнахме с това да го предизвикваме и после да го отлагаме, докато едни хора правят много пари.
А да, и да не забравя да река като чорбаджи Марко - Пийте бе, маскари
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар