IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Отказаха да приемат в болница пациент с КОВИД-19 и пневмония.

https://nova.bg/news/view/2020/10/21...D%D0%B8%D1%8F/
    Причина - няма свободни места.
    Накратко - започна се ......
    За днес не познах, ама утре май ще са към 1600 и так дале, седмица -две.
    Няма ли частна болница на някой гербер във Хасково ? Има естествено.
    Не съм гласувал за БХ, така че не искам някой от гласувалите за него да се оплаква, КАКТО и да обвинява останалите хора, че не носели маски на открито и ТАКА пренатоварвали болниците.

Данните покачват, че от фини прахови чатици умират 4х спрямо Ковида, ама нито вноса на боклуци е спрял, нито ТЕЦовете на Ковачки са спрели с горенето на боклуци.
    Това тряба да бъде на Първа страница, а не Ковида.
    Защо спряха профилактиките и консултациите, а при фризьора може, както и в ресторанта ?
    Ромите да не би в кварталите да носят маски, че те вечно (излишни) пари нямат, камо ли за маски.
    А те са поне 10% от населението.
    Тотален хаос и не само в здравеопазването.
    Last edited by hazard; 21.10.2020, 22:16.

Коментар

• Отказаха да приемат в болница пациент с КОВИД-19 и пневмония.

https://nova.bg/news/view/2020/10/21...D%D0%B8%D1%8F/

Причина - няма свободни места.
      Накратко - започна се ......

Коментар

• Почина участник (доброволец) в тестовете на ваксина за КОВИД-19

https://nova.bg/news/view/2020/10/21...7%D0%B0-covid/

Вярно е, че случая е един от 30 000, но това не го топли този, който се е разболял и починал.

Коментар

• Ко не разбрахте бря....
          Два дена бият тъпана и дигат пушилка.
          За да не се промени нищо !!!
          Шъ МУ пишат резолюциики ама ха...
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Какви мерки, какви 5 лева, ако мама и татко не са те научили да спазваш лична хигиена...
            Пределно е ясно, че политиците измислят всякакви простотии/мерки, че да си оправдаят отговорностите/заплатите и кражбата и да балансират между агресивно натрапена заплаха, реални нужди на лечебни заведения и реални нужди за нормално функциониране на икономиката (примерно пазарна такава )
            От родните експерти дето не са кастрирани, Мангъров отдавна предположи как ще мине всичко, успокои че няма страшно и даже позна
            Та така, ще пеем в общия хор, без голямо въодушевление, докато диригента каже достатъчно за днес.

Коментар

• Има ли в разпоредбите за носене на маска някакви дефиниции, характеристики? Или просто нещо трябва да присъства пред лицето. Имам така наречен "бъф" от плат с дебелина на тениска, ако го дръпна през лицето, изпълнявам наредбата за ходене по улицата?

Въобще, къде трябва да се прочете в оригинал това чудо, на сайта на столична община ли, в държавен вестник ли?
              Last edited by cyclop; 21.10.2020, 18:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Стига бе то ако и Червен брег ги тресне ойдеа у ряката
                И що не,пари се печелят тука не мечти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

И кво,днес Левски ще стане ли пак на трески?
                  Стига бе то ако и Червен брег ги тресне ойдеа у ряката

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Казва се Червен брЕг бе, батка, както се казва ПлеЕн или КнежЪ - ти нали беше местен, бива ли да не ги знаеш тези неща Иначе мачът е днес, след час, а Червен брЕг винаги си е бил син, освен на концерта на Лепа Брена през 90-те, ако не ме лъже паметта.
                    П.С. Как е у ваше село, има ли паника или хората се притесняват само да не им станат туршиите и да не вкисне виното
                    Груец у село не ебават ковидидиотите никой не носи маска нито пък некой се притеснява.Мангалите си маат по Германия Англия Испания Италия.Вчера един ми обяснявашв как в Англия марихуаната не се преследвала от полицията и си пафкали на воля.Тиа простотии къде у София ги правите ние не ги ебаваме.Да доде Боката у село у хоримага да глобява.Най ного да си изяде боя

Коментар

Казва се Червен брЕг бе, батка, както се казва ПлеЕн или КнежЪ - ти нали беше местен, бива ли да не ги знаеш тези неща Иначе мачът е днес, след час, а Червен брЕг винаги си е бил син, освен на концерта на Лепа Брена през 90-те, ако не ме лъже паметта.
                      П.С. Как е у ваше село, има ли паника или хората се притесняват само да не им станат туршиите и да не вкисне виното
                      И кво,днес Левски ще стане ли пак на трески?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                        В световен мащаб има над 7000 починали лекари и сестри. То по време на война не мрът толкова лекари. У нас има също починали медицински служители. Не си спомням предишни години лекари да са мрели от ,,грипче,,
                        +100

Коментар

• Бывший сотрудник Росстата Алексей Ракша заявил,
                          что избыточная смертность
                          от коронавируса в России
                          вскоре может стать самой большой в Европе.
                          По его словам,
                          ежедневные данные по смертности в России надо “умножать на три”.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Утре колко фена на гейовете от подуене ще има в Червен бряг?
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://www.facebook.com/chiarli007/...4194110037821- и на български превод

Коментар

факт, и сега още два факта - единият е пределно известен - на ресторантьорите явно им е обещано, че заведенията няма да затварят, нищо че там хората са гъз до гъз и въпреки че уж има някакви маси, дето уж са оставени празни от съображения за сигурност, като се напълни заведението, и тези маси се пълнят. Вчера бях в такова. Обаче ресторантьорите и техните служители са избиратели, ерго, всичко е точно. Следващ факт - утре, в разрез с всякакви правила, ще има 13 000 фена на Литекс (София) на стадиона, от които почти никой няма да е маска, защото това са фенове и фенстването и маските са две коренно противоположни лица. Нито мерки ще се спазват, нито разстояние, нито нищо - в западните държави стадионите са напълно затворени, тук пускаме 13 000 - мисля, че дори и вБеларус не пускат по толкова.

И за капак на всичко - маски на улицата. Е, кажи ми, че тези в нощ и ден, онова злобното министърче и генерагоджи не са с последна форма на шизофрения? Което за мен значи само едно - пр грипче, за което всички са наясно, че е ташак работа - тръмплинчето им го показа и нагледно де
                                Утре колко фена на гейовете от подуене ще има в Червен бряг?

Коментар

Working...
                                X