If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Жена се записва на шофьорски курсове.След Месец гаснене и придърпване по кръстовищата,инструктора му писва и и казва:
-Абе госпожица, много сте хубава и сексапилна ама за шофьор не ставате.Дайте да ви покарам аз малко ,един х..й да ви тегля и да дам изпита!
-Оххх..надявах да кажете нещо подобно,аз да ви кажа честно хич не обичам да карам кола,ама за еба*н...то съм съгласна.Няма да ви казвам че от три години ходя по шофьорски курсове и винаги така завършва.Моя глупак ако знае що пари съм изхарчила и що народ е минал през мене,ще се побърка!
- Аз направих много яко предложението на жена си. Вечеря в планината, цветя, пръстен с диамант, романтика... ммммм...
- Глупак си ти!
- Защо?
- Аз на моята го направих не по-малко романтично, но много по-евтино.
- Как?
- Една студена зимна вечер се чукаме под топлото одеяло. Усещам, че още малко и ще свърши... стонове, това... онова.
Спрях и я питам:
- Ще се омъжиш ли за мен?
А тя:
- Дааа... мамка му, само не спирай!
След поредното "Боли ме главата", съпругът диша дълбото няколко минути, след което с нежен глас започва:
- Миличко ... ти нали искаше нова кола?
Съпругата, леко изненадана от промяната на темата, отговаря предпазливо с "Да?"
- Онова симпатичното Пежо, с кожения салон?
- Ъъъ ... Да?
- Гледам, продават една такава, та се чудех ... Само че има дребен дефект. Всеки месец трябва да е в сервиза, около седмица трае смяната на маслото, още две седмици преди това се прави подготовка за смяна на маслото, а през останалите няколко дни пали когато си иска.
- Че за какво ми е такава скапана кола?
— Така като каза, ме замисли сериозно и мене нещо ...
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
"На медицински симпозиум
еврейският лекар споделя:
- Медицината в Израел е много напреднала. Взимаме тестиси от един човек, присаждаме ги на друг и след 6 седмици вече си търси работа.
Немският лекар след него:
- Това е нищо. В Германия медицината е още по-напреднала. Ние взимаме част от мозъка на човек, присаждаме го на друг и след 4 седмици вече си търси работа.
Руският лекар:
- В Русия медицината е още по-напреднала. Ние взимаме част от сърце на човек, присаждаме го на друг и след 2 седмици вече си търси работа.
Българският лекар:
- Всички сте много изостанали. Ние в България взимаме един човек без мозък, без сърце и без топки. Правим го политик, дори премиер.
И след това цялата страна си търси работа..."
Иван Русанов
Аз имах подобен проблем с един мой служител - нахакан младеж със самочувствие. Стана нещо на въпрос за един кръг и той се шашна, та аз на майтап го попитах колко е Пи. Той не ми каза "не знам колко е Пи", а ме попита "Какво е това Пи".
Идва времето когато ще те питат:
- Какво е това кръг?
Някой хора се разсърдиха преди години когато професор Иво Христов определи какви са 80% от българите. Тези и тримата бяха от 80-те процента.
Аз имах подобен проблем с един мой служител - нахакан младеж със самочувствие. Стана нещо на въпрос за един кръг и той се шашна, та аз на майтап го попитах колко е Пи. Той не ми каза "не знам колко е Пи", а ме попита "Какво е това Пи".
Колко е интелекта на човек, който по скалата от 1 до 10 се самооценява с интелект 10?
Не мога да повярвам, че има такива хора, а те бяха няколко човека и съвсем сериозно даваха тъпи и грешни отговори на поставената елементарна детска задачка.
Някой хора се разсърдиха преди години когато професор Иво Христов определи какви са 80% от българите. Тези и тримата бяха от 80-те процента.
Ще паднете от смях. Не мога да повярвам, че има такива хора, а те бяха няколко човека и съвсем сериозно даваха тъпи и грешни отговори на поставената елементарна детска задачка.
Коментар