IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Петров! - крещи ядосано шефа

- Вярно ли, че си ме нарекъл п_утка пред колегите!? Гледай ме, като ти говоря!

- Не мога, шефе! Възбуждам се, като ви гледам...

Коментар

• От жените има полза дори когато ти обещаят и не дойдат!Изкъпеш се,избръснеш се,
      сложиш чисти гащи и си легнеш на изпрани и парфюмирани чаршафи!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

не е вярно - само месо не е ял
        ​Как няма - има "опция за месо"

Коментар

• А ето как пътува Президентът на Австрия (и дългогодишен лидер на Зелените) за среща със своя италиански колега - обществен транспорт за държавни дела, вместо държавен самолет за партийни дела.

Коментар

• Първоначално изпратено от ventzi_ds Разгледай мнение
            Девиз:Който е ял кренвирши е ял всичко.
            не е вярно - само месо не е ял
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Отива ученик при Далай Лама и го пита:
              - Учителю, каква е разликата между жените и перлите?
              - Ще медитирам върху това – отвърнал Далай Лама – ела след 3 дни за отговор.
              След три дни отива ученикът и Далай Лама му казва:
              - Разликата между жените и перлите е тази, ученико, че перлите се нижат от две страни, и отпред, и отзад, а жените само отпред!
              - Но, учителю, аз съм чувал, че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад!
              - Това, ученико, не са жени – това са перли!
              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Девиз:Който е ял кренвирши е ял всичко.

Коментар

• На един пич му вървяло адски в игрите. Пусне тото - шестица. Купи си билет от лотарията - печели.
                  Писнало му и отишъл за риба. И какво хванал? Точно така - златната рибка. Казал й:
                  - Нищо не искам - писна ми!
                  Тя казала:
                  - Измисли нещо!
                  Той се сетил:
                  - Добре де - искам секс с индийка...
                  И индийката се появила, с точка на челото.
                  Той казал:
                  - Ама с точки са женените, май!
                  А рибката:
                  - Ами изтрий я де!
                  Изтрил човекът точката и на челото на индийката светнал надпис: "Печелите апартамент в Люлин!"..

Коментар

• Коментар

• Мъж пътува в самолет, първа класа. До него седи 75 годишна бабка. Тя киха, извинява се, вади носна кърпа, забърсва си устата, а после и между краката. Мъжът гледа любопитно, но не казва нищо. След няколко минути бабата пак киха и цялата процедура се повтаря. Когато това става за 6ти път, мъжът не се сдържа и пита:
                      -„Всичко наред ли е, мадам? Интересно е как използвате носните кърпи…”
                      -„О, да, …съжалявам за безпокойството…знам че изглежда странно…просто здравословната ми нагласа е такава…всеки път като кихам…получавам оргазъм.”
                      -„О! Взимате ли нещо което да ви помага за това състояние?” – загрижен е мъжът. Бабката го поглежда с навлажнени очи и казва:
                      - „Черен пипер.”

Коментар

• Автор: Ивайло Нинов

3

Коментар

• Мъж прави плащане по телефона. Без да иска изпраща сумата на грешен номер. Започва да пише на номера, където е изпратил парите съобщение:

- Моля, върнете парите на този номер. Изпратените пари до номера ви са по грешка.

Минава час. Никой не се обажда. Мълчание.

Човека мисли, мисли и пише втори път:

- Аллах е велик ! Благодарни сме, че приехте вашата парична награда и ви приветстваме в редиците на Ислямска държава. От утре започва вашата бойна подготовка. Ние знаем кой сте и къде живеете. Пикап ще дойде до вас и ще ви вземе в 6 сутринта.

След 30 секунди тройната сума на погрешно изпратеното плащане идва по телефонна в неговата сметка. И след още 30 секунди пристига учтиво съобщение:

- Аллах да е с Вас! Съжалявам дълбоко! Телефонът ми се зареждаше в друга стая. Аз съм сляп, глух, тъп, парализиран, човек и с увреждания и стана грешка. Не си губете времето. Не ми се обаждайте. Моля! Благодаря ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Президентът на Австрия Александър Ван дер Белен във виенското метро.На път за президенството преглежда речта, която трябва да произнесе.

Защо снимката е в бисери и вицове????
                            Сложете я на видно място някъде.
                            Заслужава да се гледа из целия сайт

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Още малко и пак ще викаме:
                              "45 години стигат!

Само след петнайс години...
                              Яко

Коментар

• Още един от времената на другаря Хонекер и DDR...

Купувач пита в магазин за облекло: “Извинете, боти нямате ли?”. Продавачът отговаря: “Мястото, където няма боти, е на долния етаж. А ние тук нямаме ризи”.
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X