IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• R.I.P.
      "Изпил съм толкова много светла бира, че трябва да ми викат Ваша Светлост !"
      Буги Барабата

Коментар

• Жена звъни на мъжъ си:
        -Скъпи къде си?
        -Тествам нов презерватив!!!

1 април
        Иванчо:Мамо,мамо при твоята приятелка,дето ни е на гости е влязал някакъв непознат и се любят!
        -Ооо,ужас!!!
        Иванчо:Ха ха мамо,днес е 1 април!Не е непознат,татко е!Ха ха ха!

Коментар

• Не знам дали е виц, или истина

"Имало едно време една НАПикана държава, с НАПерен ръководител. НАПравили система. НАПравили я НАПоловина, както всичко в тази държава. Хората си НАПисали личните данни. Някакъв хакер се НАПушил и НАПраво я хакнал. Хората,както обикновено,НАПсували държавата и отишли да се НАПият."

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пеницилина в него е много полезен.
            Да, естествен пеницилин, прав си.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

По малко, по малко.
              Вече ям без проблеми плесенясал хляб, ако не ми се разкарва до некой денонощен магазин.
              Не че е по-вкусен, но става.
              пеницилина в него е много полезен.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение

Нищо не трябва да се изхвърля
                По малко, по малко.
                Вече ям без проблеми плесенясал хляб, ако не ми се разкарва до некой денонощен магазин.
                Не че е по-вкусен, но става.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
                  В Пирогов докарват бабичка с отравяне с гъби:
                  - Нали в неделя Ви спасявахме от отравяне след гъби!?!?
                  - Доядох ги.
                  Нищо не трябва да се изхвърля

Коментар

• В Пирогов докарват бабичка с отравяне с гъби:
                    - Нали в неделя Ви спасявахме от отравяне след гъби!?!?
                    - Доядох ги.
                    Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• В еврейското училище Исакчо бил най-глупав. Ако му предложели 5 и 10 шекела в шепата, взимал петте, защото монетата е по-голяма.
                      Учениците си показвали един на друг това и му се смеели на глупостта.
                      Решил г-н учителят също да види и малко да му налее ум в главата, та и той му подава двете монети. Исакчо, разбира се, взел петте шекела.
                      – Исак, защо ги взе, защото монетата е по-голяма ли?
                      – Иска ми се, г-н учител, да взема десетте, но тогава тогава няма да им е интересно да ми предлагат.

Коментар

• някои българи си мислят, че българите са най-простите хора ....... но това съвсем не е така...
                        НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• БОРИСОВ: ДА МО’АТ СИ ХОДАТ ТАМ НАШИТЕ У БЕЛГРАД ДА СИ КЪРКАТ! /ВИДЕО!/

http://afera.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D...lNraxFOGfiFx9A

Коментар

• Агент, занимаващ се с изследвания на пазара звъни на вратата на някаква къща. Отваря млада домакиня, а зад гърба й надничат три невръстни дечица. - Уважаема госпожо, провеждам изследване на пазара и искам да ви задам няколко въпроса. Съгласна ли сте да участвате? - Да. - Чували ли сте за фирмата ни? - Не. - Сериозно ли? Това е една изключително стара фирма с традиции, която произвежда следните продукти /изрежда всички продукти на фирмата, между които е и вазелинът/. Вие, уважаема госпожо, използвате ли някой от тези продукти? - Мда, използваме редовно вазелина. - Къде го използвате? - Ами, използваме го, когато правим секс. - Вие ме изненадвате. Досега всички отговарят, че използват вазелина за смазване на врати, велосипеди, че си мажат напуканите устни и т.н. Ние много добре знаем, че той се използва и при секс, но досега никой не е посмял да си признае, че го прави. Ще бъдете ли така добра, да ми кажете, как точно го използвате, когато правите секс? - Не виждам нищо срамно в това и с удоволствие ще ви кажа. Мажем с него топката на вратата на спалнята, за да не могат да я отварят децата, докато ние вътре се занимаваме с любов....

Коментар

• 09.07.19
                              86% от оборота на БФБ беше формиран от САМО (!) две сделки

Оборотът на регулиран пазар достигна 1,208 млн. лв. след сключени 124 сделки с 36 емисии.
                              Основната част от оборота премина по позицията на „Булленд инвестмънтс“ АДСИЦ – малко над 1 млн. лв. в две сделки.
                              Last edited by hazard; 11.07.2019, 10:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                                Ако днес България беше на 3 морета, сега нямаше да имаме къде да ходим на море.
                                последните няколко години показват, че бяло море си е пак наше
                                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Working...
                                X