Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Не знам дали е виц, или истина
"Имало едно време една НАПикана държава, с НАПерен ръководител. НАПравили система. НАПравили я НАПоловина, както всичко в тази държава. Хората си НАПисали личните данни. Някакъв хакер се НАПушил и НАПраво я хакнал. Хората,както обикновено,НАПсували държавата и отишли да се НАПият."
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пеницилина в него е много полезен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
По малко, по малко.
Вече ям без проблеми плесенясал хляб, ако не ми се разкарва до некой денонощен магазин.
Не че е по-вкусен, но става.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
Нищо не трябва да се изхвърля
Вече ям без проблеми плесенясал хляб, ако не ми се разкарва до некой денонощен магазин.
Не че е по-вкусен, но става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеВ Пирогов докарват бабичка с отравяне с гъби:
- Нали в неделя Ви спасявахме от отравяне след гъби!?!?
- Доядох ги.
Коментар
-
В еврейското училище Исакчо бил най-глупав. Ако му предложели 5 и 10 шекела в шепата, взимал петте, защото монетата е по-голяма.
Учениците си показвали един на друг това и му се смеели на глупостта.
Решил г-н учителят също да види и малко да му налее ум в главата, та и той му подава двете монети. Исакчо, разбира се, взел петте шекела.
– Исак, защо ги взе, защото монетата е по-голяма ли?
– Иска ми се, г-н учител, да взема десетте, но тогава тогава няма да им е интересно да ми предлагат.
- 3 Харесвания
Коментар
-
БОРИСОВ: ДА МО’АТ СИ ХОДАТ ТАМ НАШИТЕ У БЕЛГРАД ДА СИ КЪРКАТ! /ВИДЕО!/
http://afera.bg/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D...lNraxFOGfiFx9A
Коментар
-
Агент, занимаващ се с изследвания на пазара звъни на вратата на някаква къща. Отваря млада домакиня, а зад гърба й надничат три невръстни дечица. - Уважаема госпожо, провеждам изследване на пазара и искам да ви задам няколко въпроса. Съгласна ли сте да участвате? - Да. - Чували ли сте за фирмата ни? - Не. - Сериозно ли? Това е една изключително стара фирма с традиции, която произвежда следните продукти /изрежда всички продукти на фирмата, между които е и вазелинът/. Вие, уважаема госпожо, използвате ли някой от тези продукти? - Мда, използваме редовно вазелина. - Къде го използвате? - Ами, използваме го, когато правим секс. - Вие ме изненадвате. Досега всички отговарят, че използват вазелина за смазване на врати, велосипеди, че си мажат напуканите устни и т.н. Ние много добре знаем, че той се използва и при секс, но досега никой не е посмял да си признае, че го прави. Ще бъдете ли така добра, да ми кажете, как точно го използвате, когато правите секс? - Не виждам нищо срамно в това и с удоволствие ще ви кажа. Мажем с него топката на вратата на спалнята, за да не могат да я отварят децата, докато ние вътре се занимаваме с любов....
- 1 like
Коментар
-
09.07.19
86% от оборота на БФБ беше формиран от САМО (!) две сделки
Оборотът на регулиран пазар достигна 1,208 млн. лв. след сключени 124 сделки с 36 емисии.
Основната част от оборота премина по позицията на „Булленд инвестмънтс“ АДСИЦ – малко над 1 млн. лв. в две сделки.Last edited by hazard; 11.07.2019, 10:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеАко днес България беше на 3 морета, сега нямаше да имаме къде да ходим на море.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар