If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
У селото на Цецо. Цецо е женен за Пена. Пена е местната грозотия, ама с много убава снага. Цецо се кълне, че Пена му е верна и организира анонимно проучванье у кръчмата. На 100 пияници е дадена артия с въпрос: Ша мандръсате ли моята Пена?
На другия ден Пена е у болница, целата прекината от бой. До леглото й фрълени резултатите, написани на артия: 1% = НЕ; 2% = ДА; 97% = НИКОГИ ПОВЕЧЕ.
Полезно е да се знае:
- Столетие - 100 години
- Десетилетие - 10 години
- Петилетка - 5 години
- Вечна любов - 2 седмици
- Отказах цигарите - 1 седмица
- Повече не пия - 2 дена
- Утре ще свърша всичко - цяла вечност
Когато си купя салам, давам първо на кучето. Ако то яде, ям и аз ...
Напоследък обаче кучето ми нахитря - чака първо да ям аз ...
ПП: Въпреки че това е виц, копиран от фейсбук, у дома това е голата истина. Моето куче не желае да яде кренвирш, македонска наденица или шпеков салам или каквото и да е друго, ако предварително не му покажа, че го ям и аз.
На интервю в МТЕЛ:
- Баща ви ревнив ли е?
- Това какво общо има с бъдещата ми работа?
- Ами нашите клиенти непрекъснато ще желаят да спят с майка ви ...
Значи идва Великден. Народът е измислил стотици препратки от традициите към шантавото си чувство за хумор. Леят се на килограм изцепки, от сорта на - Обърни дупето, Дай да те чукна, и подобни...
Има и някои по непознати.
Примерно един дядка дето викаше навремето - Най ми аресва да меса, да меса, кузунаци, ей тъй убу да меса, докат не ми са изчистят ноктити...
Друг пък, боядисал си яйцата, вика, и като го питаха - Къф цвят? - Сини. Ама то щот си обух дънките мокри...
Трети, дето не спазват пости, си изяждат яйцата преди празника, и после им остава само чукането...
Лошото днес обаче е, че с тоя манталитет и ровене из интернет, няма да се учудя ако приемат Христос Воскресе като фалшива новина!
-Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецьт едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й.
- Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята.
Свещеникьт отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил рьката си върху крака й.
- Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята отново.
- Прости плътската ми слабост, сестро - извинил се отеца.
След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала.
Свещеникът бързо изтичал в църквата за да
погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие.”
Бизнес поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности
Коментар