If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имало един кръчмар,който разреждал виното с вода.Той бил приятел със селския поп.Една вечер,двамата се наквасили порядъчно.
Тръгнали да се прибират по въжен мост,под който се пенела буйна река.Спрели да се изпикаят.Обаче,мостът се люшнал и двамата си изпуснали скъпите джиесеми долу.
Попът казал примирено:
- Бог дал - Бог взел!
А кръчмарят отговорил философски:
- Водата го донесе - водата го отнесе!
Хората говорят за "сляпата неделя",ето я и нея! Истинска история:
"Днес сестра ми ми разказа, как една нейна приятелка се е омъжила щастливо:
Приискало се на мацката да си хапне кокосов орех. Купила си от магазина но не могла нито да го среже, нито да го счупи. И тъй като била инженер човек - последен курс в Техническия - решила да да го метне от прозореца на стаята (живеела в общежитие) на паркинга. Изчакала да се стъмни, за да няма хора, написала на един лист - "Не ми яж кокосовия орех", сложила го под прозореца си, качила се в стаята си и от петия етаж метнала ореха върху бележката.
Когато след минутка слязла да си вземе ореха - какво да види - на земята се проснал един младеж, на главата му цицина, мига на парцали и в ръцете си държи кокосовия орех. Цял.
Мацката се изплашила, качила го в такси, както си била с една прозрачна дантелена нощничка - смятай почти гола и го закарала в болницата. Така се и запознали...
А според думите на мъжа ѝ:
"Вървях си аз, и гледам на земята бележка на която пише - "не ми яж кокосовия орех". Гледам наляво надясно орех няма и тъкмо да продължа - тъмнина.
Когато се свестих, вече бях женен"
По-правилното е, че и по-рано не е успявал да се класира за евротурнирите, но пък никога, след като се е класирал, не е отпадал още на жребия като Литекс-София, по-известен като N3-BUL - световен прецедент!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Хубавица си е жена им, верно е това, ама не само тая да ми се натиска но и която и да е друга бих отпратил, държа на жена си и изобщо не искам да й изневерявам. Всичко си има жена ми и няма какво повече да искам от една жена
Ако знаеш, че ТЯ чете (и пише) тук - приказката ти няма друга алтернатива. Смееш ли да останеш "на сухо"!
Да де, ама твоята е Убавица, а тая си е жив урунгел... Тая, дори да ти се натиска, ти би я отпратил с думите: мноО си грозна, ма! Всеки крокодил би се класирал преди теб на конкурса за манекенки!
Хубавица си е жена им, верно е това, ама не само тая да ми се натиска но и която и да е друга бих отпратил, държа на жена си и изобщо не искам да й изневерявам. Всичко си има жена ми и няма какво повече да искам от една жена
За едната бройка мацката да я взема за мойта жена нали и тя тренира скално катерене
Да де, ама твоята е Убавица, а тая си е жив урунгел... Тая, дори да ти се натиска, ти би я отпратил с думите: мноО си грозна, ма! Всеки крокодил би се класирал преди теб на конкурса за манекенки!
Коментар