IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Как е на турски думата "еврофонд"?
    - Доган софра

Коментар

• Имало един кръчмар,който разреждал виното с вода.Той бил приятел със селския поп.Една вечер,двамата се наквасили порядъчно.
      Тръгнали да се прибират по въжен мост,под който се пенела буйна река.Спрели да се изпикаят.Обаче,мостът се люшнал и двамата си изпуснали скъпите джиесеми долу.
      Попът казал примирено:
      - Бог дал - Бог взел!
      А кръчмарят отговорил философски:
      - Водата го донесе - водата го отнесе!

Коментар

• Реклама на бензиностанция:

- Заредете пълен резервоар, и ние ще ви долеем 5 литра безплатно!

Коментар

• Коментар

• Хората говорят за "сляпата неделя",ето я и нея! Истинска история:

"Днес сестра ми ми разказа, как една нейна приятелка се е омъжила щастливо:
            Приискало се на мацката да си хапне кокосов орех. Купила си от магазина но не могла нито да го среже, нито да го счупи. И тъй като била инженер човек - последен курс в Техническия - решила да да го метне от прозореца на стаята (живеела в общежитие) на паркинга. Изчакала да се стъмни, за да няма хора, написала на един лист - "Не ми яж кокосовия орех", сложила го под прозореца си, качила се в стаята си и от петия етаж метнала ореха върху бележката.
            Когато след минутка слязла да си вземе ореха - какво да види - на земята се проснал един младеж, на главата му цицина, мига на парцали и в ръцете си държи кокосовия орех. Цял.
            Мацката се изплашила, качила го в такси, както си била с една прозрачна дантелена нощничка - смятай почти гола и го закарала в болницата. Така се и запознали...

А според думите на мъжа ѝ:
            "Вървях си аз, и гледам на земята бележка на която пише - "не ми яж кокосовия орех". Гледам наляво надясно орех няма и тъкмо да продължа - тъмнина.
            Когато се свестих, вече бях женен"

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Левски и по рано е отпадал от Евротурнирите
              По-правилното е, че и по-рано не е успявал да се класира за евротурнирите, но пък никога, след като се е класирал, не е отпадал още на жребия като Литекс-София, по-известен като N3-BUL - световен прецедент!
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Левски и по рано е отпадал от Евротурнирите
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Тя пише в БГ. МАМА , раздели ли сме си семейно форумите, няма как да остана на сухо, аз да не искам, тя ще си иска Пък и всичко прави
                    Казваш: в точният момент може да се хвърли дюшеш?

Трудно е за вярване.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Ако знаеш, че ТЯ чете (и пише) тук - приказката ти няма друга алтернатива. Смееш ли да останеш "на сухо"!
                      Тя пише в БГ. МАМА , раздели ли сме си семейно форумите, няма как да остана на сухо, аз да не искам, тя ще си иска Пък и всичко прави

Коментар

Хубавица си е жена им, верно е това, ама не само тая да ми се натиска но и която и да е друга бих отпратил, държа на жена си и изобщо не искам да й изневерявам. Всичко си има жена ми и няма какво повече да искам от една жена

Ако знаеш, че ТЯ чете (и пише) тук - приказката ти няма друга алтернатива. Смееш ли да останеш "на сухо"!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Да де, ама твоята е Убавица, а тая си е жив урунгел... Тая, дори да ти се натиска, ти би я отпратил с думите: мноО си грозна, ма! Всеки крокодил би се класирал преди теб на конкурса за манекенки!
                          Хубавица си е жена им, верно е това, ама не само тая да ми се натиска но и която и да е друга бих отпратил, държа на жена си и изобщо не искам да й изневерявам. Всичко си има жена ми и няма какво повече да искам от една жена

Коментар

За едната бройка мацката да я взема за мойта жена нали и тя тренира скално катерене
                            Да де, ама твоята е Убавица, а тая си е жив урунгел... Тая, дори да ти се натиска, ти би я отпратил с думите: мноО си грозна, ма! Всеки крокодил би се класирал преди теб на конкурса за манекенки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Е така се снима на протест ..

86

За едната бройка мацката да я взема за мойта жена нали и тя тренира скално катерене

Коментар

• Чета пост:
                                "Знаете ли, че ако пръднете в космоса ще се придвижите напред?!"
                                И първи коментар:
                                "И в градския транспорт е така..."

Коментар

Working...
                                X